radim.1008 Odesláno 20. červen 2015 Autor Odesláno 20. červen 2015 Jsme doma z dovolený, užili jsme si jí, viděli spoustu zajímavých míst a udělali hromadu fotek. Pár jich dám z mobilu. Najeli jsme přesně 900km se spotřebou 6,9l/100km. S 1/3 dálnice s klimou. Což dle mého jde. Takže to zase tak nežere. Co mě překvapilo, když při zpáteční cestě jsem tankoval u Hummer centra na D11, byla tamní cena N95 a to 32,20,- To i u nás je dráž. A teď pár fotek. Cestou na dovolenou Mezi Antýglem a Modravou u starého mostu přes Vydru Od chaty Citovat
radim.1008 Odesláno 12. červenec 2015 Autor Odesláno 12. červenec 2015 Dnešní cesta do Klecan proběhla v pořádku, sahary spínají, klima chladí jak o závod a spotřeba se drží na 6,9l/100km. Tankováno cestou zpět na ONU u Vlkova pod Oškobrhem za 31,90,-. Citovat
Medvěd Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 (upraveno) ..... Co mě překvapilo, když při zpáteční cestě jsem tankoval u Hummer centra na D11, byla tamní cena N95 a to 32,20,- To i u nás je dráž. .... To víš, to co natankujou 2 - 3 Hummery do nádrže za víkend, to v Žambéru vytočí za měsíc - tak holt musí být dražší, aby si mohl provozovatel dát v neděli k obědu aspoň to kuře Upraveno 12. červenec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 Včera na mě v Brně v Dobrovského tunelu skočilo na počítadle kulaté číslo 164000km. Jinak auto umyté, vyluxované a směle jezdí dál. Jen pořád klape v levý zatáčce pod plynem homokineťák a na levý straně možná uložení stabilizátoru. Že by byli opět v háji oni tomu se mi nechce věřit. Citovat
radim.1008 Odesláno 4. srpen 2015 Autor Odesláno 4. srpen 2015 Dnes tankováno ve Valticích na Benzině za 32,90,- se spotřebou 8,2l/100km Dnes mi taky při otevírání dveří něco křuplo ve dveřích a od té doby jde vnitřní klika dosti z lehka. Není v ní ten odpor při otevírání. Nemá někdo foto, či ze servisboxu obrázek, jak to uvnitř vypadá? Citovat
Stráňa Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 o víkendu jsem se vrátil z Moravy, týden jsem byl ubytovanej ve Valticích...to jsme se minuli Citovat
radim.1008 Odesláno 5. srpen 2015 Autor Odesláno 5. srpen 2015 To jo, škoda. My jsme pouze projížděli a koukli na zámek. O neděli jsem si zase myslel, že za tebou a tvojí 407mou stojím před Třebovicema. Nakonec se ukázalo, že to byl nějaký strejda. :D Citovat
radim.1008 Odesláno 6. srpen 2015 Autor Odesláno 6. srpen 2015 V týdnu u kamaráda na moravě se cvaklo pár fotek. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 Ta spotreba ti nejak ne a ne slezt co ? 8,2 na jednasestku, hm hm. Citovat
John Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 Ta spotřeba je dost... asi máš těžkou nohu nebo nevím... Citovat
radim.1008 Odesláno 7. srpen 2015 Autor Odesláno 7. srpen 2015 Ale předtím 6,9 Je pravda, že teď jsem s tím na tuhle spotřebu jezdil skoro týden 20minut k lesu na jedničku max. dvojku po polní cestě, kdy šli i sahary. Což spotřebu taky zrovna nesnižuje. Zbytek byl vyježděn z Vlkova pod Oškobrbem -> Žamberk -> trasy do 10km a přes ucpaný Brno -> Mikulov - Valtice. Doufám, že současná nádrž vyjde lépe. Zítra budu dotankovávat, protože jdu jezdit večer na svatbu, tak jsem napíšu výsledek. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 No aspon ze to nepises na setiny litru ono u takovych skoku to nema smysl Citovat
radim.1008 Odesláno 8. srpen 2015 Autor Odesláno 8. srpen 2015 Takže dotankováno a poznatek je jediný. Na krátký trasy to prostě žere. Spotřeba na trase Valtice -> Brno -> Hustopeče -> Žamberk a pár jízd kolem komína neskutečných 6,2 se 3/4 podílem zapnuté klimatizace. Citovat
agresssor Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 Tak teda nevim ale prijde mi z v tu chvili kdyz se z nekoho stane clen vedeni hned se mu zatemni mozek a musi nas informovat o tom jakou ma spotrebu na desetiny . Uz to zacina by stejne otravny jak "shod to dolu" a nebo " je to vysoky jak koza" . Citovat
radim.1008 Odesláno 8. srpen 2015 Autor Odesláno 8. srpen 2015 No no Neřeším spotřebu na desetiny, ale jen mě zajímá jako asi každého, za kolik s tím jezdím. Nic víc. A taky mě zaráží ty velký rozdíly. S nástupem do vedení to nemá nic společného. Vím kam tím míříš, ale podle mě je každého věc, co jsi do svého vlákna o svém autě napíše. Když to nikoho nepobuřuje a nikoho neuráží, tak prosím. Je to přece součást života s autem. Citovat
agresssor Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 Asi sem uz starej nebo to beru jinak, ale tohle je pro me prkotina, jezdim plna prazdna a tim to pro me hasne..... Citovat
radim.1008 Odesláno 14. srpen 2015 Autor Odesláno 14. srpen 2015 Pánové, zjistil jsem, že se mi odlepilo čalounění z plata téměř po celé délce hrany a téměř 10cm směrem do auta ode dveří. Poraďte jakým lepidlem to přilepit. Napadl mě chemopren. Ale když s ním lepím boty, tak je cítit. Díky za vaše nápady. Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Lepil jsem s nim LEDky zespoda na plato a klidek, vysmradlo to hned ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.