Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Jsme doma z dovolený, užili jsme si jí, viděli spoustu zajímavých míst a udělali hromadu fotek. Pár jich dám z mobilu. Najeli jsme přesně 900km se spotřebou 6,9l/100km. S 1/3 dálnice s klimou. Což dle mého jde. Takže to zase tak nežere. :D

Co mě překvapilo, když při zpáteční cestě jsem tankoval u Hummer centra na D11, byla tamní cena N95 a to 32,20,- :mrk To i u nás je dráž. :D

A teď pár fotek.

Cestou na dovolenou

post-35961-1434828797,1759_thumb.jpg

Mezi Antýglem a Modravou u starého mostu přes Vydru

post-35961-1434828833,3694_thumb.jpg

Od chaty post-35961-1434828924,5768_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnešní cesta do Klecan proběhla v pořádku, sahary spínají, klima chladí jak o závod a spotřeba se drží na 6,9l/100km. Tankováno cestou zpět na ONU u Vlkova pod Oškobrhem za 31,90,-. :)

Odesláno (upraveno)

.....

Co mě překvapilo, když při zpáteční cestě jsem tankoval u Hummer centra na D11, byla tamní cena N95 a to 32,20,- :mrk To i u nás je dráž. :D

....

To víš, to co natankujou 2 - 3 Hummery do nádrže za víkend, to v Žambéru vytočí za měsíc - tak holt musí být dražší, aby si mohl provozovatel dát v neděli k obědu aspoň to kuře :D

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Včera na mě v Brně v Dobrovského tunelu skočilo na počítadle kulaté číslo 164000km. Jinak auto umyté, vyluxované a směle jezdí dál. Jen pořád klape v levý zatáčce pod plynem homokineťák a na levý straně možná uložení stabilizátoru. Že by byli opět v háji oni tomu se mi nechce věřit. :nevim

Odesláno

Dnes tankováno ve Valticích na Benzině za 32,90,- se spotřebou 8,2l/100km :nevim

Dnes mi taky při otevírání dveří něco křuplo ve dveřích a od té doby jde vnitřní klika dosti z lehka. Není v ní ten odpor při otevírání. Nemá někdo foto, či ze servisboxu obrázek, jak to uvnitř vypadá? :myslim

Odesláno

To jo, škoda. My jsme pouze projížděli a koukli na zámek. ;) O neděli jsem si zase myslel, že za tebou a tvojí 407mou stojím před Třebovicema. Nakonec se ukázalo, že to byl nějaký strejda. :D :D

Odesláno

Ta spotreba ti nejak ne a ne slezt co ? 8,2 na jednasestku, hm hm.

Odesláno

Ale předtím 6,9 :myslim Je pravda, že teď jsem s tím na tuhle spotřebu jezdil skoro týden 20minut k lesu na jedničku max. dvojku po polní cestě, kdy šli i sahary. Což spotřebu taky zrovna nesnižuje. Zbytek byl vyježděn z Vlkova pod Oškobrbem -> Žamberk -> trasy do 10km a přes ucpaný Brno -> Mikulov - Valtice. Doufám, že současná nádrž vyjde lépe. :D Zítra budu dotankovávat, protože jdu jezdit večer na svatbu, tak jsem napíšu výsledek. ;)

Odesláno

No aspon ze to nepises na setiny litru ono u takovych skoku to nema smysl :D

Odesláno

Takže dotankováno a poznatek je jediný. Na krátký trasy to prostě žere. :D Spotřeba na trase Valtice -> Brno -> Hustopeče -> Žamberk a pár jízd kolem komína neskutečných 6,2 se 3/4 podílem zapnuté klimatizace. :roker:D

Odesláno

Tak teda nevim :D ale prijde mi z v tu chvili kdyz se z nekoho stane clen vedeni hned se mu zatemni mozek a musi nas informovat o tom jakou ma spotrebu na desetiny :D. Uz to zacina by stejne otravny jak "shod to dolu" a nebo " je to vysoky jak koza" :D

Odesláno

No no :D

Neřeším spotřebu na desetiny, ale jen mě zajímá jako asi každého, za kolik s tím jezdím. Nic víc. A taky mě zaráží ty velký rozdíly. S nástupem do vedení to nemá nic společného. Vím kam tím míříš, ale podle mě je každého věc, co jsi do svého vlákna o svém autě napíše. Když to nikoho nepobuřuje a nikoho neuráží, tak prosím. Je to přece součást života s autem. :myslim

Odesláno

Pánové, zjistil jsem, že se mi odlepilo čalounění z plata téměř po celé délce hrany a téměř 10cm směrem do auta ode dveří. :( Poraďte jakým lepidlem to přilepit. Napadl mě chemopren. Ale když s ním lepím boty, tak je cítit. :D Díky za vaše nápady. :papa

Odesláno

Lepil jsem s nim LEDky zespoda na plato a klidek, vysmradlo to hned ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...