Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moje su v poriadku... ak stojim alebo do rychlosti 60km/h striekaju rovnomerne na cele sklo tak ako maju... ale ked ides 130-140km/h tak prave koli tomu rozprasovaniu nedostrieknu na cele sklo ale len do polovicky a az stierace tu vodu roznesu po celom skle... na niektorych autach strieka prud vody a aj pri 140-ke dostriekne az na vrchol skla...

Odesláno

No zanesou, ale zatím se mi nestalo aby nestačilo trysky namočit do octa. Ty nejhorší jsem ještě v mezičase prohnal ultrazvukovou čističkou zpátky do octa a vždycky byly OK. U 407 jsem to zatím nepotřeboval ale u ostatních to fungovalo.

Odesláno

jj, tiez vyskusam horuci ocot a ultrazvuk... medzi sviatkami, nech neni nuda...

preplachnem popritom aj cely system hadiciek a nadrzky, nech to je na

kompletku ciste...

potom ked nezaberie nabehnem do pezooo a kupim nove šprcky :D

Odesláno
jj, tiez vyskusam horuci ocot a ultrazvuk... medzi sviatkami, nech neni nuda...

preplachnem popritom aj cely system hadiciek a nadrzky, nech to je na

kompletku ciste...

potom ked nezaberie nabehnem do pezooo a kupim nove šprcky :D

Akorát bych to nevyvařoval. Tohle není karburátor ;) nicméně teplejší je samozřejmě účinější

Odesláno
Dodo : chces radu a kdyz ti ji dame tak ji neberes , nechapu.... Cenu ted nevim....sem pres mobil a to ted nezjistim , ale kdyz budes hledat tak najdes....

som presne vedel ze to niekto zacne riesit sposobom ako ty... ze vymen a uvidis rozdiel... neviem ako ti vysvetlim ze su OK... skusal som to v 3 roznych 407-mach a vsetky sa spravali rovnako... pri vyssej rychlosti to nedostriekne poriadne na cele sklo... a mi nehovor ze tvoje ano!!

Odesláno

tak potom asi aj tie tri 407-my mali zle ostrekovace...

mne pri 130km/h to rozstrekuje tak do polky skla pretoze naporom vzduchu sa ta voda vyssie nedostane lebo ju odfukne, cize musim dlhsie drzat packu aby viac vody dalo na sklo ked ho chcem umyt cele... pricom pri 50-60-ke staci raz tuknut do packy a umyje cele...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...