306xn Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Nazdar vsetci! Mam problem s kontrolkou airbagu a to taky ze ked nastartujem tak kontrolka blika a po chvili zacne trvalo svietit. Potom ked motor zhasnem a znova natocim tak sa to cele opakuje. Co s tym mam robit? Citovat
Benžík Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Dost častá chyba. Je přerušený obvod airbagů. Nejčastěji to bývají konektory nebo kablíky pod předníma sedačkama. Citovat
wooody Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 jj kabely pod sedačkou, odpoj baterku, pro jistotu, konektory rozpoj a znova připoj, když nepomůže, ustřihni a spájej na pevno pokud nepomůže tak to nejspíš bude kroužek pod volantem Citovat
306xn Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 tak kablami pod sedackou to asi nebude,skusim ten kruzok. Citovat
306xn Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 Chyba odstranena! Rozbraty volant ,vybraty otocny kontakt,prestriekane dakym kontoxom zlozene a funguje:super Citovat
zabit Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 nemas nekde navod jak demontovat 3rameny volant s airbagem ? Citovat
Daník Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Nejdřív si odpoj baterku. Zezadu volantu jsou 2 tisícihrany ty odšrubuješ a vydáš airbag a opatrně odpojíš prsty konektor od airbagu . Pak ho někam položit (neházet) A pak odšrubuješ volant a jaký je tam závit teď nevím. Citovat
306xn Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 V smere hodinovych ruciciek dotahujes:papa Citovat
zabit Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 a jeste takovej dotaz, kdyz trochu potaham za kabely pod sedackama tak to presne blikat, ale po case zase zacne, ma cenu rozdelavat volant ? Citovat
miroja Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 ...kdyz trochu potaham za kabely pod sedackama tak to presne blikat, ale po case zase zacne, ma cenu rozdelavat volant ? To snad nepotrebuje odpoved Vsak ak mas defekt na prednom kolese nebudes snad menit zadne ? Ci?? Skor by som sa zameral na tie konektory pod sedackami. Mal som podobny problem. Odpojil som akumulator, rozpojil konektor, napruzil dutinky, ocistil kolicky, spojil konektor spat a to iste aj pod druhym sedadlom. Je tam trosku horsi pristup, ale slo to bez velkych stresov. Odvtedy mam pokoj. Citovat
zabit Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 prave ze konektory uz mam spajene dohromady, jeste by to mohl pry delat kontakt na pyropatrone ale na ten jsem jeste nekoukal Citovat
navi57 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 mal som podobný problém s blikajúcou kontrolkou airbagu, spojil som káble pod oboma sedačkami čokoládkami, ale ako som to naťahoval (robil som to na podlahe ), tak som povytiahol káble aj z pyronáloží, treba ich len riadne pritlačiť späť, sú skryté pod plastovými krytmi na bokoch sedačiek, odvtedy sa táto porucha neobjavila (cca 2 roky) Citovat
vix Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Taky mi blikala kontrolka airbagů. Pochopil jsem, že je něco s těma oranžovýma potvorama, co jsou pod sedačkami. Vyzbrojen zrcátkem, jsem se vrhnul na tu pod spolujezcem, s tím, že to bude tam, poněvadž tam do té doby jezdilo nářadí na vynadání/nandaní baterie (mrazy nefunkční žhavky vykonaly své). Po půlhodině šaškování na firemním parkovišti jsem to vzdal. Zajel jsem si do Intersparu nakoupit nějaké potraviny. S očekáváním cesty do Phé, jsem jen tak, lehce usazen v sedačce, šáhnul pod ní. Nahmatal jsem ve vzduchu visicí konektor. Po \"zakvedlání s ním\", kontrolka přestala blikat. Mohl jsem tedy směle vyrazit ku Praze (podotýkám, že ve tmě) ... což jsem v tu chvíli vyvažoval skoro zlatem. P.S.: Stoleté, prachem opředené a ovité hlášky z P-C fóra jsou skvělé + je třeba k nim být občas kreativní Díky děcka! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.