Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar vsetci! Mam problem s kontrolkou airbagu a to taky ze ked nastartujem tak kontrolka blika a po chvili zacne trvalo svietit. Potom ked motor zhasnem a znova natocim tak sa to cele opakuje. Co s tym mam robit?:myslim

Odesláno

jj kabely pod sedačkou, odpoj baterku, pro jistotu, konektory rozpoj a znova připoj, když nepomůže, ustřihni a spájej na pevno :) pokud nepomůže tak to nejspíš bude kroužek pod volantem :)

Odesláno

Nejdřív si odpoj baterku. Zezadu volantu jsou 2 tisícihrany ty odšrubuješ a vydáš airbag a opatrně odpojíš prsty konektor od airbagu . Pak ho někam položit (neházet) A pak odšrubuješ volant a jaký je tam závit teď nevím.

Odesláno
...kdyz trochu potaham za kabely pod sedackama tak to presne blikat, ale po case zase zacne, ma cenu rozdelavat volant ? :D

To snad nepotrebuje odpoved ;)

Vsak ak mas defekt na prednom kolese nebudes snad menit zadne ? Ci??

Skor by som sa zameral na tie konektory pod sedackami.

Mal som podobny problem. Odpojil som akumulator, rozpojil konektor, napruzil dutinky, ocistil kolicky, spojil konektor spat a to iste aj pod druhym sedadlom. Je tam trosku horsi pristup, ale slo to bez velkych stresov.

Odvtedy mam pokoj.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mal som podobný problém s blikajúcou kontrolkou airbagu, spojil som káble pod oboma sedačkami čokoládkami, ale ako som to naťahoval (robil som to na podlahe ), tak som povytiahol káble aj z pyronáloží, treba ich len riadne pritlačiť späť, sú skryté pod plastovými krytmi na bokoch sedačiek, odvtedy sa táto porucha neobjavila (cca 2 roky):)

Odesláno

Taky mi blikala kontrolka airbagů.

Pochopil jsem, že je něco s těma oranžovýma potvorama, co jsou pod sedačkami.

Vyzbrojen zrcátkem, jsem se vrhnul na tu pod spolujezcem, s tím, že to bude tam, poněvadž tam do té doby jezdilo nářadí na vynadání/nandaní baterie (mrazy nefunkční žhavky vykonaly své).

Po půlhodině šaškování na firemním parkovišti jsem to vzdal.

Zajel jsem si do Intersparu nakoupit nějaké potraviny.

S očekáváním cesty do Phé, jsem jen tak, lehce usazen v sedačce, šáhnul pod ní. Nahmatal jsem ve vzduchu visicí konektor. Po \"zakvedlání s ním\", kontrolka přestala blikat.

Mohl jsem tedy směle vyrazit ku Praze (podotýkám, že ve tmě) ... což jsem v tu chvíli vyvažoval skoro zlatem.

P.S.: Stoleté, prachem opředené a ovité hlášky z P-C fóra jsou skvělé + je třeba k nim být občas kreativní ;)

Díky děcka!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...