Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sa chcem pochvalit ze aj ked som z fora nikdy naozaj neodisiel, teraz mozem povedat ze som spat ako plnohodnotny pezotak. :D

Viaceri ste sa pytali ci som poriesil nieco nove. Tak som poriesil. :D Jeden z dovodov bol , je a bude -peugeot-club, toto forum a hlavne vy vsetci.

Bol som pozerat 508 ku aj som sa vozil na benzine aj diesli. Ale pravdupovediac 407 to nie je. Ked som zacal zvazovat ojazdenu 407mu v Polsku v predajni mi ukazali 407 coupe 2.0HDi 120kw(163k). Najprv som bol presvedceny ze nic z toho lebo jednak coupe a jednak ceny za coupe su mimo moj dosah.

Ale ked som zjednal cenu (nizsia ako za 508) a posadil som manzelku aj dceru v sedacke dozadu bol som zaskoceny. V zadu je viac miesta nez bolo v sedane a kufor je tiez asi o cosi vacsi. No a je to 407 :super

Aj ked je to nove auto-bolo zaregistrovane na Peugeot Automobiles vo Francuzsku, preto som ho cekol aj cez forum a MartinSK mi cekol VIN.

Po strasti plnom prevoze z polska na vlastnorucne namalovanych znackach teraz cakam na Slovenske SPZky.

post-21542-14109621306975_thumb.jpg

Odesláno

ty kravo... nadherne auto....:super

elegancia v plnom style... fakt parada...

troska neprakticke z hladiska vozenia deti, ale budiz... na vsetko sa da zvyknut

hlavne parkuj inde ako s poslednym peugeotom... :(

drzim palce a vela stastnych km...

kua to je nadhera :D:D:D

Odesláno

Paráda, pekný vianočný darček. Prajem veľa šťastných kilometrov a nech sa tie pochybné živly držia bokom. :papa

Stými vlastnoručne namaľovanými značkami si to zabil :D

Odesláno

Chlapi, vsetkym dikes a som rad ze ma nikto nezjazdil ze \"coupe a rodina\" :papa

Ako definoval moju kupu kolega v polsku ked ho uvidel: \"to co je? mas krizu stredneho veku?\" :D

Takze fakt som to auto chcel kvoli tomu ze to je 407 a nie kvli tomu ze som stary a skaredy -akoze \"my last chance girls\" :D

Este budem riesit vo vlakne o alarmoch vase nazory na zeder a blockshaft lebo neviem ci ma montaz vplyv na zaruku auta.

Este raz dikes :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...