Dave_k Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Nevíte někdo jestli jde restartovat jednotka v baterii notebooku? Jde o to, že mám baterii která je po smrti, ale články do ní jsem sehnal nový a teď je potřeba restartovat řídící jednotku kvůli nabíjení. Pro rejpaly: Nová baterka stojí ranec a komponenty jsem měl za pusu. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 je tam EEPROM, musel by si ju preprogramovat nanovo. takze kupoval si zbytocne. EEPROM ma v sebe kvazi nieco ako pocitadlo cyklov nabijania,, na zaklad etoho sa vyhodnocuje stav baterie. Uplne chore. Ja som to mal v ASUS notebooku, po rozobrati boli este 70% kapacity. zial EEPROM sa rozhodol ze baterky su naprd tak som si mohol fukat. Patral som kedze som uz tiez myslel ze vymenim clanky a frcim dalej... Ja som to uz robil, je s tym mrte patrania a vysledok nieje vzdy zaruceny. EEPROM som zresetoval, ale povedal som si ze to nestoji za to. Mal si si kupit hotovy battery pack za 50€ a mas po probleme. nestoji to ranec, treba kupovat klasika od beznych vyrobcov, nie origo. o aky model notebooku sa jedna ? aj ked je to uz asi jedno, ale kupovat ten pack stejne budes. Su firmy ktore tu EEPROM menia, avsak za aku cenu neviem, kedze u nich nekupujes nove clanky. Citovat
Dave_k Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Toto právě není klasickej notebook. Je to tablet od SonicView a baterie by mne vyšla dráž než za kolik jsem ono zařízení pořídil. Nový články byly k tomu, protože předchozí majitel už se k realizaci nedostal. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 ufff, hodne stare... obavam sa ze to bude dost problem... mas tam cip BQ2060SS a eeprom S24C0 mal by si pouzit tento programator: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?&name=News&file=article&sid=81 a cip popis: http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/texasinstruments/bq2060.pdf odporucam to zverit firme co sa zaobera repasovanim baterii... urcite to maju a vedia to resetnut... Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 sorry za ale mě se zas stalo že sem si objednal neorigo baterii do aceru 8920G a když přišla tak fungovala ale nepřihlásila se....prostě sem nevěděl stav baterie...psalo nenalezena žádná baterie a přitom sem na ní jel......po reklamaci došla druhá ze stejným výsledkem...tudíž opět reklamace a vrácení peněz a objednána origo za podstatně větší prachy....no bohužel..... tahle šupa od Aceru si prostě na neorigo nepotrpí..... Citovat
Marcel00 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 jj, i to sa niekedy stava.... Ja co som bral od T6-Power baterie tak ziadny problem. Bral som pre HP, Acer, Asus a Lenovo... zatial nehlasili ziadne neduhy Citovat
Dave_k Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Něco jsem našel. Tak to by možná mohlo zabrat. http://www.inteline.cz/pocitace-a-it/060922-repase-baterie/ Citovat
Vítek1 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 jo to by zabrat mohlo. jen 2x off baterku do notebooku sony jsem ted kupoval za 520kč a zadnej problem. A co jsi dal za ten tablet? Citovat
Marcel00 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Něco jsem našel. Tak to by možná mohlo zabrat. http://www.inteline.cz/pocitace-a-it/060922-repase-baterie/ ano toto pomoze... ja som to robil tiez s tymto obvodom... dokonca by som tu zbastlenu resetovacku este niekde doma vyhrabal pouzil som to na beterii k notebooku Compaq. drzim palce. Citovat
Dave_k Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Tablet se vším všade vyšel na 2000,-. A zatím nejlacinější baterku jsem našel za 39,- USD + poštovný. Teď jede normálně přes zdroj. Citovat
Marcel00 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 baterie na repas kolko stali ? Citovat
Vítek1 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 ty jo za 2000 by to nemuselo byt spatne na pp2000 Citovat
Dave_k Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 A proč myslíš, že jsem to kupoval? Jen musím buďto rozchodit tu baterku nebo koupit adaptér na 12V, aby to bylo trochu mobilní. [upravil dne 22/12/11 18:38 od Dave_k] Citovat
Vítek1 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 nemel by byt pri diagnostice oddeleny obvod to znamena radeji menic 12-220v Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.