Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo jestli jde restartovat jednotka v baterii notebooku?

Jde o to, že mám baterii která je po smrti, ale články do ní jsem sehnal nový a teď je potřeba restartovat řídící jednotku kvůli nabíjení. :myslim

Pro rejpaly: Nová baterka stojí ranec a komponenty jsem měl za pusu.

Odesláno

je tam EEPROM, musel by si ju preprogramovat nanovo. takze kupoval si zbytocne.

EEPROM ma v sebe kvazi nieco ako pocitadlo cyklov nabijania,, na zaklad etoho sa vyhodnocuje

stav baterie. Uplne chore. Ja som to mal v ASUS notebooku, po rozobrati boli este 70% kapacity.

zial EEPROM sa rozhodol ze baterky su naprd tak som si mohol fukat. Patral som kedze som uz tiez myslel

ze vymenim clanky a frcim dalej... Ja som to uz robil, je s tym mrte patrania a vysledok nieje vzdy zaruceny.

EEPROM som zresetoval, ale povedal som si ze to nestoji za to. Mal si si kupit hotovy battery pack za 50€

a mas po probleme. nestoji to ranec, treba kupovat klasika od beznych vyrobcov, nie origo.

o aky model notebooku sa jedna ? aj ked je to uz asi jedno, ale kupovat ten pack stejne budes.

Su firmy ktore tu EEPROM menia, avsak za aku cenu neviem, kedze u nich nekupujes nove clanky.

Odesláno

Toto právě není klasickej notebook. Je to tablet od SonicView a baterie by mne vyšla dráž než za kolik jsem ono zařízení pořídil. :(

Nový články byly k tomu, protože předchozí majitel už se k realizaci nedostal.

Odesláno

sorry za :xvul ale mě se zas stalo že sem si objednal neorigo baterii do aceru 8920G a když přišla tak fungovala ale nepřihlásila se....prostě sem nevěděl stav baterie...psalo nenalezena žádná baterie a přitom sem na ní jel......po reklamaci došla druhá ze stejným výsledkem...tudíž opět reklamace a vrácení peněz a objednána origo za podstatně větší prachy....no bohužel..... tahle šupa od Aceru si prostě na neorigo nepotrpí.....

Odesláno

Tablet se vším všade vyšel na 2000,-.

A zatím nejlacinější baterku jsem našel za 39,- USD + poštovný. :(

Teď jede normálně přes zdroj.

Odesláno

A proč myslíš, že jsem to kupoval? ;)

Jen musím buďto rozchodit tu baterku nebo koupit adaptér na 12V, aby to bylo trochu mobilní.

[upravil dne 22/12/11 18:38 od Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...