PAMA106 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Zdravím dámy a pánové Dovolil jsem se u Vás zaregistrovat pro radu. Před rokem jsem pořídil P 106 1,5D pro denní provoz. Teď v zimě mám celkem problém s provozem. Při studeném startu se motor rozběhne, ale strašně kolísají otáčky, po cca 5km po problému,poradíte? díky předem Citovat
PAMA106 Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 no je to tak výjmečný problém, nebo je problematická diagnoza? PORAĎTE NĚKDO Citovat
PAJA106 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 No, ono to bude tím, že většina zde aktivních 106-kařů má benzín. Doporučil bych spíš přesunutí do sekce servis. Za mně vidím problém s regulací dávky paliva za studena, asi před rokem se to tu na řešilo, mám pocit že topic bude spřažen se jménem hujko a řešilo se kolísání po výměně kus za kus. P.S.: Lidi si nás asi budou plést, kvůli podobnosti nicků P.s.;nebuď hned nervózní,obzvlášť teď před Vánoci má dost lidí jiné starosti,než p-club(bohužel). Citovat
PAMA106 Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Díky Pajo za rady bojím se abych 106ce neublížil, a tak asi kapku nervozitka je.... :grr:grr Citovat
FiFa_cze Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Souhlasím s PAJA106 Přesunul bych tento problém do sekce Servis. Opravdu valná většina 106kařů, kteří sem chodí pravidelněji mají benzín. Jinak ti poradím zajdi si na www.saxoclub.net . Jsou to stejná auta jen v jiném kabátě a naftařů tam je o dost víc, takže se rady určitě dočkáš dřív. Citovat
hulkjo Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 čau ja měl to sami a za studena si mi to u zpětnyho ventilku přisaval vzduch Citovat
Lubko Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Ja by som tipoval EGR ventil. Neviem presne, ako vyzerá po technickej stránke ta sekvencia pri studenom štarte, ale pokiaľ je všetko OK, tak na nejaké 4 min. beží motor pri trošku nižších otáčkach a po miernom zohriatí skokom vzrastú otáčky a zmení sa aj zvuk motora /niečo ako automatický sytič u benzínu/. Pokiaľ bude problém s touto sekvenciou, môžu otáčky kolísať až do okamžiku dosiahnutia požadovanej teploty. Citovat
PAMA106 Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 čau ja měl to sami a za studena si mi to u zpětnyho ventilku přisaval vzduch Chlapi díky za rady a odkazy, dnes sem na vaše rady rozdělal ten zpětný ventilek a O-kroužek byl zhudlanej až na hrany plastovýho těla ventilku, tak jsem tam mrsknul vodařskej kroužek, co jsem našel doma a vypadá to že to jede jak má.Ráno se uvidí definitivně. Citovat
hulkjo Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 čau ja měl to sami a za studena si mi to u zpětnyho ventilku přisaval vzduch Chlapi díky za rady a odkazy, dnes sem na vaše rady rozdělal ten zpětný ventilek a O-kroužek byl zhudlanej až na hrany plastovýho těla ventilku, tak jsem tam mrsknul vodařskej kroužek, co jsem našel doma a vypadá to že to jede jak má.Ráno se uvidí definitivně. tak co jak to vypada?? Citovat
PAMA106 Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Zatím to musím zaklepat, ale pořád Pežiho hladím po přístrojovce a velebím ho, 1,5 si přede jak kočička, otáčky pravidelný ve všech režimech a v hadicích z nádrže ani bublinka. Prostě bomba už zas říkám \"Zlatá frantinská naftová atmosféra....\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.