Lukas309 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Tu bohužel nemám :-( měl jsem slíbený ještě jeden nárazník s krytkou, ale bohužel to nevyšlo, protože prodávající pořád sliboval jak to pošle a nic neposlal. A ani nová už bohužel sehnat nejde. Citovat
budik309GTi Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 ved viem že sa nová nedá zohnať lebo by som ju už objednal ... rozmýšlam že tú dieru zalepím plastom a bude lebo tú krytku skoro nemožné zohnať [upravil dne 12/3/12 14:02 od budik309GTi] Citovat
Lukas309 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 No já za poslední 3 roky co to auto mám tak jsem sehnal jeden nový nárazník i s krytkou a teď ještě jeden taky s krytkou. Sehnat samotnou krytku je docela dost problém. Jinak já jsem to na jednom nárazníku sdrátoval a pak vyplnil plastem z jiného nárazníku a bylo to OK akorát jsem potom použil kit na kov takže mi to praskalo. Někde ve vlákně o maloobsahu co mám jsou i fotky. Citovat
Lukas309 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Tak jelikož byl celkem pěknej víkend, tak mimo nějakýho uklízení a třídění dílů jsem trochu očistil kola. Zatím jenom z toho nejhoršího, ještě se jim budu muset trochu věnovat. Nechci je uskladnit špinavý. Jinak jsem byl nemile překvapen když jsem otevřel auto a kolam řidiče doslova stála voda. Nejdřív jsem měl podezření na prasklé topení, ale bohužel za to může střešní okno. Takže odtok jsem ucpal a snad bude klid. Citovat
Lukas309 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Tak malá ochutnávka brzd. Vpředu zrezlej origo 247mm a v pozadí 283mm. Já budu mít sice pravděpodobně ještě o chlup větší, ale už teď to vypadá pěkně a brzdit to bude dostatečně. Citovat
Lukas309 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Tak už jsou doma. Necelých 6kg váhy a 57mm pístek budí docela respekt... Citovat
Lukas309 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Tak dneska konečně auto přepsaný, vyzvednuté velmi pěkné značky a do TP zapsány 16\". Takže legálně budu obouvat 195/45 R16 na ráfku 6.5x16. Na ty brzdy se stejně nic menšího nevejde. Teď v týdnu ještě vyběhat atestaci v peugeotu a pár dalších drobností a značky půjdou do depozitu a na autě se začne snad konečně dělat naplno. Citovat
Lukas309 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Tak dneska přišel základ pro novou konfiguraci zadních brzd. Citovat
Lukas309 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Díky, všechno to teprve začne zatím nabírám díly Citovat
tomm176 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Z čeho jsou? Ve středu jsem tě myslím viděl na Klíši Citovat
Lukas309 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Xsara VTS 120kW pístek 32mm (origo třmeny na 309 mají 30mm) Je to možný ve středu jsem s autem jezdil skoro celý den po Ústí. Citovat
Lukas309 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Tak další do sbírky. Dneska dorazily téměř nejeté originál Valeo mlhovky. :up: Dnes také v peugeotu vyplněná atestace na přestavbu takže doufám, že nikde nebudou problémy. Citovat
Lukas309 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Tak dneska se u mě zastavoval Peugeot_22 a nechal mi tu tlačítko na klimatizaci. Sice bez konektoru, ale po mini úpravě jsem použil ze zadních mlhovek, kterej má zapojený stejný pozice. Takže další nesehnatelná věc doma Tímto mu děkuji. Citovat
John Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Jsem rád,že mlhovky dorazily a ať dobře slouží a jsem zvědavej na konečnou podobu auta. Citovat
Lukas309 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Konečná podoba bude v podstatě originál s několika úpravama, který nebudou zasahovat do konstrukce auta tak, aby to šlo kdykoli vzít zpátky do 100% originálního stavu. Citovat
Lukas309 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Tak dneska povolený šrouby na třmenech, takže už jsou zkompletovaný zadní třmeny. Už jsou pěkně v krabici a čekají na svůj čas. Jinak dneska jsem si byl vyzvednout papír a karoserie oficiálně prohlášena za náhradní díl. Papír o 20 slovech a jednom razítku s podpisem a hned jsem o 2000 chudší. Pokud se vydaří o víkendu počasí, tak už pravděpodobně začnu s odstrojováním interiéru abych viděl v jakém stavu je podlaha :up: Citovat
Lukas309 Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Takže dneska jsem se pustil do rozebírání. Zatím jsem odstrojil interiér abych viděl v jakém stavu je podlaha a jsem mile překvapen. Za řidičem shnilá zátka a díra cca 3cm. Za spolujezdcem nějaká malá, ale musím omrknonut jestli tam náhodou nemá být. Jinak předek, jako když včera sjela z výrobní linky. Vzadu je ještě trochu zpuchřelá barva, ale plechy jsou OK, takže předpokládám, že tam jen v minulosti zateklo. Zítra se pustím do plastů abych se dostal k zadní části a uvidíme jak to bude vypadat tam. Citovat
Lukas309 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Takže dneska doodstrojenej interiér (kromě palubky, ta půjde ven až bude venku motor). Stav podlahy v kufru je 100% Zatím jediný špatný místa jsou oba prahy v zadních částích shnilý na prach (o tom jsem věděl) v kabině za řidičem malá dírka a kolem lehce chycený, na 2 místech z vnitřní strany prahů menší díry a největší je v prostoru za spolujezdcem, kde je nádrž, Celý to tam bylo ucpaný pískem a špínou a tak jak to bylo ve vlhku, tak to shnilo. Předek vypadá pohledem v pohodě až prostor za světlama, kde jsou taky menší díry. Jinak je dobrém stavu a na to, že je 20 let stará vypadá dokonale. Citovat
Lukas309 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Tak dneska jsem sundal palubku, označil konektory a zatím to je všechno. Pomalu to začnu připravovat na vyndání motoru tak, aby do konce června byl venku a já mohl začít auto odstrojovat a připravovat na vyvaření. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.