Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tu bohužel nemám :-( měl jsem slíbený ještě jeden nárazník s krytkou, ale bohužel to nevyšlo, protože prodávající pořád sliboval jak to pošle a nic neposlal. A ani nová už bohužel sehnat nejde.

Odesláno

ved viem že sa nová nedá zohnať lebo by som ju už objednal ;) ... rozmýšlam že tú dieru zalepím plastom a bude lebo tú krytku skoro nemožné zohnať

[upravil dne 12/3/12 14:02 od budik309GTi]

Odesláno

No já za poslední 3 roky co to auto mám tak jsem sehnal jeden nový nárazník i s krytkou a teď ještě jeden taky s krytkou. Sehnat samotnou krytku je docela dost problém.

Jinak já jsem to na jednom nárazníku sdrátoval a pak vyplnil plastem z jiného nárazníku a bylo to OK akorát jsem potom použil kit na kov takže mi to praskalo. Někde ve vlákně o maloobsahu co mám jsou i fotky.

Odesláno

Tak jelikož byl celkem pěknej víkend, tak mimo nějakýho uklízení a třídění dílů jsem trochu očistil kola. Zatím jenom z toho nejhoršího, ještě se jim budu muset trochu věnovat. Nechci je uskladnit špinavý.

Jinak jsem byl nemile překvapen když jsem otevřel auto a kolam řidiče doslova stála voda. Nejdřív jsem měl podezření na prasklé topení, ale bohužel za to může střešní okno. Takže odtok jsem ucpal a snad bude klid.

dscf9569.jpg

dscf9570f.jpg

dscf9571.jpg

dscf9572.jpg

Odesláno

Tak malá ochutnávka brzd. Vpředu zrezlej origo 247mm a v pozadí 283mm. Já budu mít sice pravděpodobně ještě o chlup větší, ale už teď to vypadá pěkně a brzdit to bude dostatečně.

dscf9585.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska konečně auto přepsaný, vyzvednuté velmi pěkné značky a do TP zapsány 16\". Takže legálně budu obouvat 195/45 R16 na ráfku 6.5x16. Na ty brzdy se stejně nic menšího nevejde. Teď v týdnu ještě vyběhat atestaci v peugeotu a pár dalších drobností a značky půjdou do depozitu a na autě se začne snad konečně dělat naplno.

Odesláno

Tak další do sbírky. Dneska dorazily téměř nejeté originál Valeo mlhovky. :up:

Dnes také v peugeotu vyplněná atestace na přestavbu takže doufám, že nikde nebudou problémy.

20120423171613656.jpg

Odesláno

Tak dneska se u mě zastavoval Peugeot_22 a nechal mi tu tlačítko na klimatizaci. Sice bez konektoru, ale po mini úpravě jsem použil ze zadních mlhovek, kterej má zapojený stejný pozice. Takže další nesehnatelná věc doma :super

Tímto mu děkuji.

Odesláno

Konečná podoba bude v podstatě originál s několika úpravama, který nebudou zasahovat do konstrukce auta tak, aby to šlo kdykoli vzít zpátky do 100% originálního stavu.

Odesláno

Tak dneska povolený šrouby na třmenech, takže už jsou zkompletovaný zadní třmeny. Už jsou pěkně v krabici a čekají na svůj čas. Jinak dneska jsem si byl vyzvednout papír a karoserie oficiálně prohlášena za náhradní díl. Papír o 20 slovech a jednom razítku s podpisem a hned jsem o 2000 chudší. Pokud se vydaří o víkendu počasí, tak už pravděpodobně začnu s odstrojováním interiéru abych viděl v jakém stavu je podlaha :up:

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže dneska jsem se pustil do rozebírání. Zatím jsem odstrojil interiér abych viděl v jakém stavu je podlaha a jsem mile překvapen. Za řidičem shnilá zátka a díra cca 3cm. Za spolujezdcem nějaká malá, ale musím omrknonut jestli tam náhodou nemá být. Jinak předek, jako když včera sjela z výrobní linky. Vzadu je ještě trochu zpuchřelá barva, ale plechy jsou OK, takže předpokládám, že tam jen v minulosti zateklo. Zítra se pustím do plastů abych se dostal k zadní části a uvidíme jak to bude vypadat tam.

20120519171230827.jpg

20120519171243531.jpg

20120519171225107.jpg

Odesláno

Takže dneska doodstrojenej interiér (kromě palubky, ta půjde ven až bude venku motor). Stav podlahy v kufru je 100%

Zatím jediný špatný místa jsou oba prahy v zadních částích shnilý na prach (o tom jsem věděl) v kabině za řidičem malá dírka a kolem lehce chycený, na 2 místech z vnitřní strany prahů menší díry a největší je v prostoru za spolujezdcem, kde je nádrž, Celý to tam bylo ucpaný pískem a špínou a tak jak to bylo ve vlhku, tak to shnilo. Předek vypadá pohledem v pohodě až prostor za světlama, kde jsou taky menší díry. Jinak je dobrém stavu a na to, že je 20 let stará vypadá dokonale.

20120520103122319.jpg

201205201031290.jpg

20120520131625133.jpg

20120520131631653.jpg

20120520131651276.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska jsem sundal palubku, označil konektory a zatím to je všechno. Pomalu to začnu připravovat na vyndání motoru tak, aby do konce června byl venku a já mohl začít auto odstrojovat a připravovat na vyvaření.

20120601195249234.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...