rasto306 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Prosim o radu, mam P306 Break, 1.6 benzin, r.v. 1998 a zacalo mi zatekat cez antenu. Potrebujem ju demontovat, no zvladol som demontaz stropneho svetla a ocakaval som, ze antena bude prichytena zvnutra matkou, no zo stropu trcal iba valcek a na bokoch mal zarezy, no a strach mi nedovolil ist dalej, aby som to nebodaj nezlomil alebo inak neposkodil. Neviete ako na to ist? Dik. Citovat
fejfarz Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Ten váleček je podle mě infra k otevírání dveří. Vypáčíš panel ze stropního obložení před světlem , za zpětným zrcátkem za něj vezmeš rukou a půjde ven vycvaknout. Dostaneš se k upevňovacím šroubům antény. Vyšroubuješ dva šrouby a sundáš tu konzoli a odpojíš konektor k anténě. Odšroubuješ matici z patice a oalá anténa je dole. Tam kde jsi byl před tím to není. Citovat
rasto306 Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 Nie, nie, ja som demontoval vele svetlo aj infra na dialkove - proste cely ten plastovy kryt a to , co drzalo antenu nebola klasicka matka, ktora sa da klucom odkrutit - to ma zmiatlo - proste bol tam valcek so zarezmi, no nevedel som, ci to tocit kombinackami alebo co s tym - tak som to vzdal, aby som tam nieco neurval. Citovat
Andreww Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Není na té matici náhodou krytka (plechová)? Někde jsem to viděl, ale nevím, jestli to bylo v mé 306 nebo otcově Xsaře... EDIT: Kdyžtak to zkus i vyfotit...bude se lépe radit:super [upravil dne 20/12/11 13:20 od Andreww] Citovat
fejfarz Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Donutil jsi mě to jít vyfotit. Ten návod je z knížky jak na to. Obr 1a ukazuje základní sundání celého světla a pod ním jsou dvě matky které povolíš a sundáš celou konzoli obr 2 b. Já tam toho mám ještě víc, protože je tam motorek střešního okna. Dál jsem to nerozebíral ale když povolíš ty dvě matky tak tam bude pod tím ta matice na patici té antény. Citovat
rasto306 Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 Diky moc, no nakoniec som to aj tak odniesol znamemu a ten to poriesil. Ja to tam mam aj tak trochu ine. Musim to odfotit a dat sem. Aj tak diky moc. Citovat
fejfarz Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 JJ nemáš zač od toho tu jsme abychom si pomohli vzájemně Citovat
radim.1008 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Trochu to oživím, dnes na mě při velmi sněho-pršlavým počasí kapala voda ze stropního světla. Návod na sundání světla a odšroubování antény jsem pochopil, ale chci se zeptat. Jak to odstranit? Gumička nebo, co tam je se dá sehnat samostatně? Nebo stačí to zevnitř zatáhnout silikonem? Jehož nejsem teda velký přítel... V sobotu mám v plánu servisní den pod autem, páč jsem si hnul s výfukem při couvání o sněhovou bariéru, tak bych si na to udělal chvíli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.