Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

u nás je zase na sídlišti bílá 206tka s malou červenou nálepkou na pravých předních dveřích (myslim, musela bych se podívat na fotku :D). Klubová není, ale jeden nikdy neví :)) na praze 6 v řepích kousek od Slánský....

Odesláno

A tak špinavý to mám taky... Já mám clubový podložky RZ. Pro nálepku jsem ještě nějak neměl čas zajít (za což se pochopitelně moc stydím). Kde su je v mapce.

Odesláno

Myslim, ze to je kamarad Fallka605, ta samolepka Bad boys :aut by odpovidala :D

Na novodvorsky plazy si nejde nevsimnout nalestene modre 406 se dvema laufy :), kdyz tam stojim v praci :)

Odesláno

Uz jsem to nasel = Zdenda406

Edison, musis hluboko do garazi :D, ale nestojim tu casto, kor v zime :D

Odesláno

Na novodvorsky plazy si nejde nevsimnout nalestene modre 406 se dvema laufy :), kdyz tam stojim v praci :)

No auto podle popisu sem tam žádný neviděl. Ale je tam jedno taky modrý a taky se dvěma laufama ale není naleštěný - ale to asi nebude tvoje viď? :D:D:aut

Odesláno

bydlim doslova za rohem.. a presto jsem ho tam jeste nevidel :D

Odesláno

tak planuju, ze tam bude stat mezi svatky, ale kdyz tam budes normalne kdykoli v tydnu, rekni strazci, ze chces mluvit s sefem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...