Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Safra, vzdycky kdyz si pretu tady na foru o nejakem problemu, tak se mi pak neco taky podobneho stane :(

Vcera jsem prijel k parkovaci zavore pred Lidlem a chtel stahnout okenko, jenze nejak mi nefunguje to automaticke stahovani a vytahovani do krajnich poloh, okenko se vzdycky tak po 5 cm zastavi a musim mackat znovu. Deje se to, i kdyz drzim tlacitko porad seple.

Nevite cim to muze byt? Diky!:myslim

Odesláno

mám taky problém s předními okýnky, okýnko se mi při zavírání trochu vykřivi a protože to má pak velký odpor tak se zavirani zastaví a začne jet dolů.. nezavírá se souměrně. strana od zadních dveří jde pomaleji než strana od čelního skla.. pokud tomu rukou pomůžu tak je to vpohodě.. co s tím?

Odesláno

Chlapy ked to zadrhava tak to treba namazat :) Najlepsie vazelinou :D A teraz vazne, ak to zadrhava treba zistit pre co to zadrhava. U mna to bola ta lemovacia guma... bola nejak naleptana tak som ju vymenil a ide ok.

Odesláno

Naleptaná môže byť práve od tej vazelíny ;), je to len chvíľkové riešenie (možno dobré pre bazár), najlepšia bude výmena ako píše stanleyirl ak je poškodená.

Odesláno

PCboec no ja mam to iste a myslim že to bude timi gumamy v ktorých ide sklo inak neviem v čom inom rozmyšlam trocha nieakeho semišu vložit do tej časti kde sa to skriži abý sa to tiahlo na tu druhu stranu

Odesláno
nene tím to nebude, nastavení jsem prováděl a beze změny. Po uzavření auta okna bez problémů vyjedou nahoru.

Je to skutečně mechanická závada, okno mírně při zavírání poskočí a hned jede dolů. :(

Tak presne toto sa deje aj u mna,ale na zadnych pravych dverach.Skusal som vsetko,myslim teda nastavovanie dorazov atd.Odpajat akumulator sa mi teda nechce,lebo neviem,co vsetko sa mi vyresetuje.:roll

Ale je zaujimave,ze pri jemnom dotyku vypinaca,ide okno po krokoch pekne hore,ale pri silnom zatlaceni na doraz,kedy ma ist okno automaticky uplne hore sa deje spominany problem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...