alternativ Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Safra, vzdycky kdyz si pretu tady na foru o nejakem problemu, tak se mi pak neco taky podobneho stane Vcera jsem prijel k parkovaci zavore pred Lidlem a chtel stahnout okenko, jenze nejak mi nefunguje to automaticke stahovani a vytahovani do krajnich poloh, okenko se vzdycky tak po 5 cm zastavi a musim mackat znovu. Deje se to, i kdyz drzim tlacitko porad seple. Nevite cim to muze byt? Diky! Citovat
PCborec Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 mám taky problém s předními okýnky, okýnko se mi při zavírání trochu vykřivi a protože to má pak velký odpor tak se zavirani zastaví a začne jet dolů.. nezavírá se souměrně. strana od zadních dveří jde pomaleji než strana od čelního skla.. pokud tomu rukou pomůžu tak je to vpohodě.. co s tím? Citovat
alternativ Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Tak u me se problem nakonec vyresil sam. Kdyz jsem to zkousel druhy den, uz bylo vse ok. Citovat
stanleyirl Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Chlapy ked to zadrhava tak to treba namazat Najlepsie vazelinou A teraz vazne, ak to zadrhava treba zistit pre co to zadrhava. U mna to bola ta lemovacia guma... bola nejak naleptana tak som ju vymenil a ide ok. Citovat
Judes Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Naleptaná môže byť práve od tej vazelíny , je to len chvíľkové riešenie (možno dobré pre bazár), najlepšia bude výmena ako píše stanleyirl ak je poškodená. Citovat
Vlado222 Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 PCboec no ja mam to iste a myslim že to bude timi gumamy v ktorých ide sklo inak neviem v čom inom rozmyšlam trocha nieakeho semišu vložit do tej časti kde sa to skriži abý sa to tiahlo na tu druhu stranu Citovat
stanleyirl Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Pre zjednodusenie [upravil dne 9/1/12 21:32 od stanleyirl] Citovat
xpetrix Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 nene tím to nebude, nastavení jsem prováděl a beze změny. Po uzavření auta okna bez problémů vyjedou nahoru. Je to skutečně mechanická závada, okno mírně při zavírání poskočí a hned jede dolů. Tak presne toto sa deje aj u mna,ale na zadnych pravych dverach.Skusal som vsetko,myslim teda nastavovanie dorazov atd.Odpajat akumulator sa mi teda nechce,lebo neviem,co vsetko sa mi vyresetuje. Ale je zaujimave,ze pri jemnom dotyku vypinaca,ide okno po krokoch pekne hore,ale pri silnom zatlaceni na doraz,kedy ma ist okno automaticky uplne hore sa deje spominany problem. Citovat
stanleyirl Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Skus mu trosku pomoct pri zatvarani. Ak sa s troskou pomoci zatvori normalne... nie je co riesit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.