Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musim ti to dat na pravou miru.

Mas tam motor 175 PS tzn 125kW.

Jelikoz to byl vyvoz do zemi s jinou legislativou tak mas softwarovou upravu na 120kW a 370 Nm kroutak

Ano muze mit vliv na tempomat.

Ale jak jsem psal svuj prvni prispevek.

Bez na diag.

Jo a biturbo tam mas.

[upravil dne 18/12/11 20:28 od straki007]

Odesláno

do kelu.... som v Bratislave, tak len do Peugeotu budem musiet asi zajst, kedze tu nikoho nepoznam co tu ma dia...

Takze ja mam vlastne znizeny vykon - softwarovo. Teda ked by som chcel normalny vykon tak musim urobit co :) a kolko by to asi stalo, nahodou mi nevies poradit? Dik

Odesláno

Ked je takto upraveny - znizeny vykon - nema to napriklad vplyv aj na vyssiu spotrebu?

To straki - jj dam vediet co to bude za chyba.... este som si auto nezacal ani uzivat a same problemy...

Odesláno

Tak, dnes som absolvoval diagnostiku a je tu tento problem - Trvalá závada. Regulace tlaku turbodmychadla. Tlak je nižší než požadavek. Kod zavady. P0299, napatie signalu tlaku turbodmychadla: 1411 mV, otáčky motoru: 2891 ot/min., vstrikovane mnozstvi paliva: 34 mg/vstrik, požadovany tlak turbodmychadla: 2364 mbar, RCO elmag. ventrilu turbodmychadla: 66 %.

Tymto chcem velmi podakovat za ochotu aj pezotakovi Marcelovi, ktory si nasiel cas a pomohol identifikovat problem :) Tymto ta aj pozdravujem :papa

[upravil dne 19/12/11 14:59 od Mitko25]

Odesláno

neni zac... aj nabuduce...

a hlavne to bolo lacnejsie ako v origo pezo servise :D

nezabudni dolozit prilohy ktore som ti v PDF dal, najlepsie poslat panovi strakimu na mail... ;)

ja len doplnim ze pocas jazdy sa menila len hodnota pozadovaneho tlaku turba a merana hodnota

bola stale na tych 1000mbar... u druheho turba detto... auto jazdi ako by tam turbo ani nebolo...

obsah aditiva vo filtri FAP 102mg

tempomat/obmedzovac funguje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...