B13 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 zdravim,pozeral som sa dost dobre ale nenasiel som nikde problem podobny mojmu,ospravedlnujem sa ak to tu uz niekde je ... mam 206 1,9 d ... 2002 rocnik a vcera v noci si idem pianko 80 km/h a zacali mi klesat otacky,podradil som a nic,potom stupim na plyn a nereagovalo to,otacky aj tak stale klesaly az som musel odstavit na krajnicu,zdochol motor skratka,pokusal som sa nastartovat ale marne,motor chcel naskocit,ale ako keby netahalo naftu,nemalo prisun aj ked sa mi ho podarilo nastartovat , otacky vybehli,potocil sa motor ale potom aj tak klesli hned a zdochlo,takymto pocinanim som si vystavil aj baterku som beznadejny,poradte cim to je,cerpadlom,triskami,filtrom alebo aj uz neviem,fakt mam hlavu v smutku ... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 nejde od PC napsat čím to je, ale motor zdechl proto,že nemá naftu, takže jako první se jeví zavzdušnění paliv. soustavy--už jen hledání místa,kde to bere vzduch je záležitost pro odborníka a není tak jednoduché to místo najít (ano teoreticky je to jednoduché) takže doporučuju auto k mechanikovi, on by si měl vědět rady, jinak neměj hlavu ve smutku--je to celkem obvyklá porucha u dieselů, kde se palivo nasává podtlakem... Citovat
MINI Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 kedy sa menil filter paliva ,tym by som zacal Citovat
crazybiker Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 JJ, skor neni nafta,alebo zaneseny pal, filter... ak by aj nasaval vzduch, slo by, a rano by si nenastartoval... a ozzy dobre napisal ja 4 mesiace som sledoval volvo,kde mi taha vzduch,,, vsetko som pretesnil a nakoniec to bola ta pumpicka, ci co to je Citovat
groovred Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Mam podobny problem ako B13, myslite ze je podobne riešena palivova sustava aj na 607 2.2 HDi? Tak isto mi to zdochlo uprostred jazdy, po natočeni motor chcipal. Na druhy den som skusil nastartovat motor drzal dlhsie ale po niekolkych sekundach chcipol a strasne nim triaslo. Auto je v servisu ale pozru sa na to az v pondelok,som z toho uplne na prašky a mam celkom strach co to bude Citovat
LukasNovotny Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 muže to byt špatnej naftovy filter.. nebo membrana u pumpy na naft.filtru. muže byt i děrava hadička od nadrže do filtru.nebo jsem měl rozežrany zahřivani na motoru (na prave strane dole motoru) a tím padem stříkala ven nafta a dostaval se tam vzduch.. Citovat
berla2,0hdi Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Někdy se zasere ten zběrný koš co je v nádrži mi se to jednou stalo auto začalo strácet výkon a potom zdechlo otevřel sem nádrž a fouknul do přívodní hadice co vede od nádrže kompresorem a auto jezdilo asi 3 týdny a začlo to znova tak sem sundal nádrž a na sacím koši byly něco jako vlasy nebo chlupy Citovat
argoo Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 skus zistit, ci mas v nadrzi elektricke cerpadlo, alebo len tandemove pred vt pumpou. na nizkotlakovej strane cerpadla by sa malo namerat aspon 2,5 - 3 bary. Ak to tam nie je, treba skontrolat vsetko co pisu kolegovia - cerpadlo v nadrzi (obcas odide), prip. jeho napajanie, sitko, potrubie, filter - aj jeho spravne namontovanie, podla toho co tam najdes sa oplati preplachnut aj nadrz, aby sa problem neopakoval. Ak je nizky tlak v poriadku, treba ist dalej, ale dufam ze to nebude potrebne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.