Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim machrov.

Mam sice C4GP s RT5, ale mam podobny problem ako Jarkojarko. SW som nahral 8.20 (povodne 8.10) - pribudlo meranie tlaku v pneu a teploty, mapy v pohode obnovene, myrascrypt OK, odblokovanie videa za jazdy OK, ale cestina nespolupracuje. Uz som skusil vsetko, je zo mna zufalec :fnuk. Docital som sa, ze by to mohlo mat nieco spolocne s HR displayom. Skusal niekto v mirascrypte zmenit HR diplay na LR, alebo je to pri velkosti dispaya v RT5 blbosť???

Jozino prosim, prosim,prosim slovencinu. Mozno to pojde s nou

Vie mi niekto poradit kde by som zohnal SW 8.11? Mozno mi to pojde s nizsou verziou (ak sa da vyssia zmenit na nizsiu) - uz naozaj skusam vsetko.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Cvrlo. Ešte raz ďakujem za ochotu aj za link na SK, ale človeče, stále nič. Nejde a nejde. Ak sa to podarí, dám verejne vedieť...aj postup.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdar chlapi... takže dneska jsem dělal jednu 407 SW 2008 s RT5, update na 8.20 v cajku, pak mirascrip OK... ale čeština nefakčenko(po restartu stále angličtina)... nedalo mi to protože jsem toto dělal na několika RT4 takže data byla OK, a tak mě napadlo přepnout RT5 display z HR(vysokeho rozliseni) do LR(nizke rozliseni) a ejhle čeština fugovala, ale display byl nečitelný :-/ nevíte někdo co by obnášelo abych to CZ dostal i do vysokého rozlišení? Hádám že nižší rozlišení má upravené DPI takže texty by měli být stejně dlouhé, tak v čem je vl. problém? díky

Odesláno

Tohle je vážně zvláštní. Přece by to, že jen změním text nemělo mít vliv na to, jak se zobrazuje. To by se musely měnit třeba fonty nebo velikost písma.:myslim Nemůžou tam být ty soubory dva? Jeden pro vysoké rozlišení a jeden pro nízké? Potom by to vysvětlovalo, proč se to tváří, že se to přepsalo, ale pořád tam zůstává angličtina. Ovšem proč se to nezobrazuje správně ani pro to nízké rozlišení, je záhada...

Odesláno

neřekl jsem že texty se zobrazují špatně... jen když přepneš RT5 aby operovala v LR rozlišení, tak se z toho zblázní display a smrskne ten obraz do pidi obbdélníku a naskládá je pod sebe :D takže to prostě v nižším rozlišení neumí pracovat, ale ten text byl samozdřejmě v pořádku ;) pak stačilo přes mirascript změnit rozlišení na HR a texty opět anglicky :(

Odesláno

Ten text byl tvořen jako náhrada angličtiny jako je to u naší RT3, že? To by potom znamenalo, že tam zůstala i ta původní angličtina a ty soubory tam jsou dva. Ten původní se nepřepsal. S ohledem na to, že tam nemůžou být na stejném místě dva soubory se stejným jménem tak bych si tipnul, že pro LR je jiný soubor než pro HR. Může to být například i kvůli tomu, že každý bude mít nadefinovanou jinou velikost písma pro jiné rozlišení.:myslim Nemohlo by to tak být?

Odesláno

nahrazují se soubory, ale né na instalačním cd... je to jiné cd které umí jen nakopčit ten lokalizovaný soubor.. fakt by mi přišlo ujeté kdyby byla lokalizace(couž jsou jen textove data) slepená s grafickou reprezentací :bojim omrknu ty soubory

Odesláno

tak jsem omrknul v HEX editoru tu CZ a na začátku je nějaký \"bordel\" což může být cokoliv, na font je to podle mě malé, ale pak jsou tam ty řetězce jakožto dvojbyte.. ten překlad pro LR musí být v jiném souboru :-/ škoda že nemám v autě RT5 abych to mohl prozkoumat

aktualizace:

aha... tak ten \"bordel\" je vlastně identifikace těch dat uvnitř té binárky(databáze).. chtělo by to ten origo soubor pro HR display :-/

aktualizace:

jsem blbec :D úplně jsem to přehlídl řešení je snadné.. jen ho ověřím

[upravil dne 26/4/12 12:02 od adam.bogocz]

[upravil dne 26/4/12 12:11 od adam.bogocz]

Odesláno

ano 100% jsou to jiníé soubory a když jsem se pořádně podíval, tak jsem je i našel.. musí se to jen roztřídít to správných složek, což pomocí GPH_COPY scriptu není žádný problém... chci se spojit s Raiserem a říct mu jak to upravit aby to bylo RT4/5 kompatibilní a pak ještě nějaké korekce v textu na které jsem narazil

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den.

Předem bych rád upozornil že jsem majitelem Citroenu C4 Grand Picasso 2.0 HDI Exclusive s autorádiem RT4.Software mám aktalizován na verzi 8.20 a počeštěnou.Chtěl bych se zeptat jestli je někde ke stažení hlasová navigace?Zároveň mám dotaz při zapnutém display navigace se mi levé části zobrazuje neustále kompas o velikosti cca 3cm a vedle jsou klasické ukazatele spotřeby,dojezdu atd./možná že to je u Peugeotu jiné/mohu uložit i fotografii.U jiných totožných modelů a typů na tom místě jsou ručičkové hodiny - nikde v nastavení jsem nenašel jak to přepnout.Děkuji

Odesláno

Raiser je momentálně maximálně vytížen :D:D:D Jsem nožíř a mám spostz zakázek,ale udělám pro Vás maximum.

Vše je třeba směrovat sem : sehny@seznam.cz ,nebo se obraťte na HonzuZ má na mne telefon.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...