Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute

Potreboval by som radu...

Je normalne ze na mojej 206-ke 1.4 benzin pri vyhodeni rychlostneho stupna(hociktoreho) pomaly klesaju otacky az kym sa ustalia?(kym sa dostanu na 900 trva to 5-8 sekund,niekedy viac),pri volnobeho je to presne to iste dokonca ak na volnobeh autu pridam okolo 3000 otacok pri klesani ako keby strelilo do vyfuku(alebo len pluvlo :) neviem to nazvat)...podla diagnostiky je auto ok.Niekedy sa mi stava ze sa motor prehrieva a rucicka sa dostane asi 2 mm nad 90* po niekolkych sekundach znovu klesne(moze to byt cidlo teploty?), termostat je cerstvo meneny.Prosim poradte.Dikes

Odesláno

Presne to čo popisuješ (+ občasné blbé štarty, pohľadaj na fóre už sa to tu 100x riešilo...) robilo aj mne. Vymenil som zelené čidlo teploty a odvtedy OK... ;):papa

PS: Medzi 2000-2500 otáčkami jazdi na diesli... naša jedna.štvorka má najradšej 3500+ ot. :D:roker

Odesláno

Asi tak... :D snad po vymene cidla to bude ok...trochu ma to stve lebo na 3 rocnom aute by sa to diat nemalo...uz som menil termostat,spodny cap,spojovacky,tyce stabilizatora a buduci rok musim tlmice a vse co s tym suvisi...masaker to koli cestam...

Odesláno

Můžu se zeptat, jestli jsi teda měnil to čidlo? Případně zda to pomohlo, protože mě občas trápí to samé, až na ten pokles výkonu, to se mi nezdá :roker

Odesláno

Ahoj chcem sa ta optyta stava sa ti na 206,ze prides rano ides nastartovat auto toci a neodpali .????a ked prides cca poobede nastartujes.????dalej ze ti beha rucicka teploty motora hore dole ... az do cervenej rysky.?? dakujem ...

Odesláno
Ahoj chcem sa ta optyta stava sa ti na 206,ze prides rano ides nastartovat auto toci a neodpali .????a ked prides cca poobede nastartujes.????dalej ze ti beha rucicka teploty motora hore dole ... az do cervenej rysky.?? dakujem ...
nie nie s tym problem nemam(zatial),ale to behanie teploty by mohol byt ten isty problem ako u mna

[upravil dne 24/12/11 02:11 od benny311]

Odesláno
Můžu se zeptat, jestli jsi teda měnil to čidlo? Případně zda to pomohlo, protože mě občas trápí to samé, až na ten pokles výkonu, to se mi nezdá :roker
zatial nie nedostal som sa k tomu...budem to riesit az v januari...to vies pracovne povinnosti...dam vediet akonahle cidlo vymenim
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mi to dělalo že si motor myslel že je studený a přidával \"sytič\" takže místo zastavení na křižovatce přidal sám plyn. vyměníl jsem zelené a vše ok. výměna : odpojíš, vyšroubuješ, zacpeš prstem, naspeš nové, zašroubuješ. Při uzavřeném a chladném okruhu. vyteklo ni 0,5dcl

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Caute menil som to cidlo tepolty,auto ide lepsie ale...otacky kesaju stale pomaly od 1100 smerom k 900 to ide dost pomaly(moze v tom byt nejaky problem?),auto ma ako keby stale problem s tahanim od 2000 do 2200(2500)...akonahle je to viac ako 2500 auto ide v pohode, cim to moze byt?stretol sa s tym niekto?Este mimo temy : davnejsie ked do mna nacuvala jedna zenska(konkretne do praveho predneho blatnika) zistil som ze mi tam nieco prefukuje rozobral som to a zistil som ze mam vylomenu hadicku od nejakeho filtra(valcovy ma 2 hadicky) kt. neviem k comu sluzi... :mad: , provizorne som to opravil , je mozne ze to tam niekde prefukuje a vytvara podtlak???

Dikes

[upravil dne 18/3/12 10:44 od benny311]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...