Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých :) .Do tejto témy je možné smerovať všetky otázky a diskusie ohladom interiéru našich autíčok. Tak teda ja začnem.Mám 405 GRD turbo z roku 1989 čiže starý model.Rozdelenie na starý a nový model chápem podla toho, že nový model má palubnú dosku zaoblenú,pripomínajúcu tú zo p 406 a starý model má takú tú hranatejšiu z ktorej vyčnievajú výduchy topenia.Ide mi o výmenu toho stredového panela čo sa tiahne od radiacej páky až k ručnej brzde a tam sa vyvyšuje.Od zadu má ovladánie zadných okien.Ja mám vo svojom aute ten panel obyčajný.Bude sa to dať bez ťažkostí vymeniť? bojím sa že som to podal dosť nezrozumitelne.ale počkám na vaše odpoveďe :roker

Odesláno

jako jestli myslíš vyměnit středový tunel ze staréhoXnového a naopak tak to je nemožný úkon..jelikož ty tunely se liší a to hodně

Odesláno

nie nie..Ten tunel čo tam chcem dať je tak tiež zo starého modelu.čiže k palubke to bude pasovať.Hlavne ma zaujíma, či s tým nebude problém okolo páky ručnej brzdy.

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...