Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bckovej displ je problem :( ja ho shanim taky.. nakonec v čáslavi borec mel.. ale poslal mi nechtic Ačkovej,tak sem ho poslal z5 a on mi poslall Bčko ale do NEMUXu :( tak ted v tejdnu má přijít správnej :)

Odesláno
:D :D :D jo borec v Čáslavi, toho znám párkrát jsem tam byl osobně mám to tam cca 45 km. NO zařekl jsem se že tam už nikdy nepojedu. On ten chlap moc dobře ví co ti poslal hele, on to zkouší víš poslat horší za prachy a doufá že si toho nevšimněš. Takhle mě prodal nadkolí obyč které vydával za XS.
Odesláno

ahááá tak páán tady už má pověst... ja byl ten Ačkovej měnit v Čáslavi, neřekl mi ani adresu... čekal jsem na ně na benzince... bohužel jsem dřiv v ruce Bčkovej z Muxu neměl,tak jsem to nepoznal,až když jsem to doma zkoušel zapojit a neseděli zámky v konektoru... ja to mam pul hoďky cesty a jestli teď nepřijde správnej (mimichodem jsem čekal 14 dnů než ho sehnal) tak se mu pojedu podivat na toho sporťačka :P:roker

Odesláno

ahoj kolegovia, čítam celú anabázu nákupu displeja \"B\", ja som nakupoval po ľahkom pátraní s priateľom googlom a narazil som na dvoch serióznych predajcov: jeden v okolí Prunérova a druhý medzi Vyškovom a Slavkovom (snáď nerobím nezákonnú reklamu). o čo ide: cena, rýchlosť a serióznosť obchodu - každý vie o čo ide.

p.s. kupoval som displej \"B\" a a prepínacie páčky na pal. počítač. O.K.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...