RADEK kUČERA Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Sehnal jsem si vice radkovy palubni pocitac a takle to vypada kdyz jsem ho zapojil.Nevite proc tam nejsou cele ty udaje videt?Je spatny ten displej? 206 1.4hdi eco rv.2002 [upravil dne 12.12.2011 17:43 od RADEK kUČERA] Citovat
Bronak Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 tak ten je po smrti, zkus ho dát na 24 hodin někde kde je opravdu teplo cca 30 stupnů a více někam ke kotli. Když to nepomůže tak je KO ! Citovat
RADEK kUČERA Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 tak ten je asi ko,uz ho tam mam delsi dobu ale nemel jsem cas to resit.Nemate nekdo na prodej jiny? Citovat
ChouLu Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Bckovej displ je problem ja ho shanim taky.. nakonec v čáslavi borec mel.. ale poslal mi nechtic Ačkovej,tak sem ho poslal z5 a on mi poslall Bčko ale do NEMUXu tak ted v tejdnu má přijít správnej Citovat
Bronak Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 :D jo borec v Čáslavi, toho znám párkrát jsem tam byl osobně mám to tam cca 45 km. NO zařekl jsem se že tam už nikdy nepojedu. On ten chlap moc dobře ví co ti poslal hele, on to zkouší víš poslat horší za prachy a doufá že si toho nevšimněš. Takhle mě prodal nadkolí obyč které vydával za XS. Citovat
ChouLu Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 ahááá tak páán tady už má pověst... ja byl ten Ačkovej měnit v Čáslavi, neřekl mi ani adresu... čekal jsem na ně na benzince... bohužel jsem dřiv v ruce Bčkovej z Muxu neměl,tak jsem to nepoznal,až když jsem to doma zkoušel zapojit a neseděli zámky v konektoru... ja to mam pul hoďky cesty a jestli teď nepřijde správnej (mimichodem jsem čekal 14 dnů než ho sehnal) tak se mu pojedu podivat na toho sporťačka :roker Citovat
RADEK kUČERA Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 Zajedu do Slustic,snad tam bude Citovat
ChouLu Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 nechal by jsi mi ten rozbitej za cenu pošty? Citovat
bigjoe Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 ahoj kolegovia, čítam celú anabázu nákupu displeja \"B\", ja som nakupoval po ľahkom pátraní s priateľom googlom a narazil som na dvoch serióznych predajcov: jeden v okolí Prunérova a druhý medzi Vyškovom a Slavkovom (snáď nerobím nezákonnú reklamu). o čo ide: cena, rýchlosť a serióznosť obchodu - každý vie o čo ide. p.s. kupoval som displej \"B\" a a prepínacie páčky na pal. počítač. O.K. Citovat
RADEK kUČERA Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 das mi na ne kontakt nebo maji nejake internetove stranky.Ve Slušticich chcou 3000kc [upravil dne 13.12.2011 18:09 od RADEK kUČERA] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.