Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi pred dvpma týždňami som pri čistení auta zistil, že pod gumou na mieste vodiča je nejako mokro. Nejako to neschlo a bolo to čím ďalej tým horšie, a dmes som si všimol, že je menej chladiacej kvapaliny a koberec je mokrý aj pri stredovom paneli na strane vodiča. Je možné, že je problém aj inde ako v radiátore?

Použil niekto z vás nejakú náplň na utesnenie chladiča alebo niečo podobné?

[upravil dne 11/12/11 20:33 od Robocop3]

Odesláno

Mám stejný problém!Při výměně textilních koberečků za gumové jsem zjistil že pod kobercem u řidiče mám úplně nacucanej koberec chladící kapalinou!Bylo mi divné že za poslední 4 měsíce jsem musel dolejvat chladící kapalinu!Asi to utíká pomalu ale čím dál víc se bojím abych neměl v autě potopu.Obnáší oprava demontáž celé palubní desky???Slyšel jsem že u některých aut ano!!

Odesláno

Dnes som tam skúsil naliať toto:

http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,radiator_stop_leak

neverím tomu veľmi, ale nemám teraz čas byť bez auta, a ani prašule na opravu, tak som skúsil. Uvidíme, čo to s tým spraví.

Neviete tu niekto dať nejaký nákres toho radiátora aj s prívodnými trubkami, či je to jeden kus alebo sú na tom radiátore nejaké vymeniteľné časti a tesnenia. Dík

[upravil dne 15/12/11 19:56 od Robocop3]

Odesláno

ještě jsem našel fotky jak vypadal spoj před opravou. Usazeninu jsem očistil, doplnil chybějící šroub a dotáhl, zatím (ťuk,ťuk,..) neteče - asi půl roku provozu. Jinak jse si pod nohy řidiče \"doplnil\" asi 2 litry nemrzky. Takže odmontovat tapicírunk, vyhodit spodní nacuclou izolační vrstvu (nedalo se to vysušit ani vyprat) a místo ní tam dát novou. Nic podobnýho jsem nesehnal, tak tam je nějaký zbytek měkčího koberečku, cca 1cm tlustýho a zatím spokojenost. (fotky z mobilu - nic moc)

post-39517-14109621253551_thumb.jpg

Odesláno

Dnes jsem se na to podíval a zjistil jsem,že jsem měl ten samej problém jako chocholous!Utíkalo to přes \"o\" kroužek u příruby a místo 3 šroubků jsem tam měl jen jeden!!!Takže jsem namontoval 2 chybějící šroubky a teď se uvidí jestli to bude ok!!

Odesláno
:bojim Zdarec. Měl sem přesně ten sám problém. Mokro pod kobercem. Bylo to mokry už loni, ale až letos sem přišel na to odkud to teče. A ty šrouby tam asi soudruzi z francie nedávali, měl sem tam taky jen jeden! Přidal sem další dva a je to v pohodě. :potlesk:D
Odesláno

No tak jsem se tam podíval,po přečtení tohodle tématu a mám tam jeden šroub,to asi není ani možné,zatím mám sucho a ani to nemám kolem těch hadic zoxidováno,ale pro jistotu ty šrouby doplním.

Odesláno

v Servisboxu není rozměr uveden, navíc se to těsnění prodává v celku s přívodním potrubím...,:o stáhni ten starý a podle něj v prodejně těsnění na vodu (baterie) kup nové--je to obyč. černý O kroužek

mmch, podle Serboxu je na tom spoji jen jeden šroub...,takže nikdo jich tam origo více mít nebude:)

[upravil dne 21/12/11 20:28 od ozzy56]

Odesláno

jo,jo--na 306ku prodávaj taky jen s potrubím, ale O kroužky se dají koupit jak píšu, před montáží lehce potřít vodní vazelínou...

[upravil dne 22/12/11 19:21 od ozzy56]

Odesláno

serviisbox rozměr neudává...,takže stáhni starý kroužek (opatrně) a běž jej koupit do vodo prodejny, taky je tak kupuju, jsou v těch sáčcích po cca 5 kusech za pár korun...

[upravil dne 23/12/11 20:30 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...