Robocop3 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Asi pred dvpma týždňami som pri čistení auta zistil, že pod gumou na mieste vodiča je nejako mokro. Nejako to neschlo a bolo to čím ďalej tým horšie, a dmes som si všimol, že je menej chladiacej kvapaliny a koberec je mokrý aj pri stredovom paneli na strane vodiča. Je možné, že je problém aj inde ako v radiátore? Použil niekto z vás nejakú náplň na utesnenie chladiča alebo niečo podobné? [upravil dne 11/12/11 20:33 od Robocop3] Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 připojení radiátoru je přes O kroužky, můze to unikat i tam Citovat
Robocop3 Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Nie som odborník, ale dá sa niečo zistiť len odobratím toho bočného plastu pri plynovom pedále, alebo treba väčší zásah a rozoberanie? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 zkus ho sundat a uvidíš, přívod vody do topení tam je Citovat
vochy Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Mám stejný problém!Při výměně textilních koberečků za gumové jsem zjistil že pod kobercem u řidiče mám úplně nacucanej koberec chladící kapalinou!Bylo mi divné že za poslední 4 měsíce jsem musel dolejvat chladící kapalinu!Asi to utíká pomalu ale čím dál víc se bojím abych neměl v autě potopu.Obnáší oprava demontáž celé palubní desky???Slyšel jsem že u některých aut ano!! Citovat
Robocop3 Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 Dnes som tam skúsil naliať toto: http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,radiator_stop_leak neverím tomu veľmi, ale nemám teraz čas byť bez auta, a ani prašule na opravu, tak som skúsil. Uvidíme, čo to s tým spraví. Neviete tu niekto dať nejaký nákres toho radiátora aj s prívodnými trubkami, či je to jeden kus alebo sú na tom radiátore nejaké vymeniteľné časti a tesnenia. Dík [upravil dne 15/12/11 19:56 od Robocop3] Citovat
chocholous Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 mě to teklo přes \"o\" kroužek mezi přírubama - někdo přede mnou tam místo tří šroubů jeden ušetřil a netěsnilo to. Citovat
chocholous Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 ještě jsem našel fotky jak vypadal spoj před opravou. Usazeninu jsem očistil, doplnil chybějící šroub a dotáhl, zatím (ťuk,ťuk,..) neteče - asi půl roku provozu. Jinak jse si pod nohy řidiče \"doplnil\" asi 2 litry nemrzky. Takže odmontovat tapicírunk, vyhodit spodní nacuclou izolační vrstvu (nedalo se to vysušit ani vyprat) a místo ní tam dát novou. Nic podobnýho jsem nesehnal, tak tam je nějaký zbytek měkčího koberečku, cca 1cm tlustýho a zatím spokojenost. (fotky z mobilu - nic moc) Citovat
vochy Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Dnes jsem se na to podíval a zjistil jsem,že jsem měl ten samej problém jako chocholous!Utíkalo to přes \"o\" kroužek u příruby a místo 3 šroubků jsem tam měl jen jeden!!!Takže jsem namontoval 2 chybějící šroubky a teď se uvidí jestli to bude ok!! Citovat
pcj1977 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Zdarec. Měl sem přesně ten sám problém. Mokro pod kobercem. Bylo to mokry už loni, ale až letos sem přišel na to odkud to teče. A ty šrouby tam asi soudruzi z francie nedávali, měl sem tam taky jen jeden! Přidal sem další dva a je to v pohodě. Citovat
Robocop3 Odesláno 19. prosinec 2011 Autor Odesláno 19. prosinec 2011 Musím tiež pozrieť, dúfam že to pomôže. Citovat
Petr V. Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 No tak jsem se tam podíval,po přečtení tohodle tématu a mám tam jeden šroub,to asi není ani možné,zatím mám sucho a ani to nemám kolem těch hadic zoxidováno,ale pro jistotu ty šrouby doplním. Citovat
vochy Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Tak dnes jsem to kontroloval a zjistil jsem že chybějící šroubky co jsem doplnil nepomohly:(.Dají se sehnat ty těsnící \"o\"kroužky??? Citovat
Eťa Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Také mě to začíná prosakovat. Napište prosím velikost toho kroužku a z jakého je materiálu. Díky předem. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 v Servisboxu není rozměr uveden, navíc se to těsnění prodává v celku s přívodním potrubím..., stáhni ten starý a podle něj v prodejně těsnění na vodu (baterie) kup nové--je to obyč. černý O kroužek mmch, podle Serboxu je na tom spoji jen jeden šroub...,takže nikdo jich tam origo více mít nebude:) [upravil dne 21/12/11 20:28 od ozzy56] Citovat
vochy Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Ozzy máš pravdu!Prodáva se to jako celek s tím plastovým potrubím!Dnes jsem volal do Peugeotu a bylo mi řečíno 490kč za komplet. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 jo,jo--na 306ku prodávaj taky jen s potrubím, ale O kroužky se dají koupit jak píšu, před montáží lehce potřít vodní vazelínou... [upravil dne 22/12/11 19:21 od ozzy56] Citovat
Eťa Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 ozzy buď tak laskav napiš nám ten rozměr toho kroužku když říkáž že se prodávají. Díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 serviisbox rozměr neudává...,takže stáhni starý kroužek (opatrně) a běž jej koupit do vodo prodejny, taky je tak kupuju, jsou v těch sáčcích po cca 5 kusech za pár korun... [upravil dne 23/12/11 20:30 od ozzy56] Citovat
vochy Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Tak kroužek má venkovní průměr 25mm,vnitřní 20mm a je silný2.5mm:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.