Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to dobře dopadlo, Saxo je na zahradě, ale přijeli jsme až za tmy (nakonec jsme ho museli dotáhnout na laně, nedopadlo auto s podvalem), tak zítra zkusím udělat fotky, jak vypadá auto po ráně v rychlosti cca 30 km/h;)

[upravil dne 10/1/2012 23:26 od Dundee]

Odesláno

punkac: Volant jsem chtěl vyměnit za svůj, protože v něm mám zezadu takovej výkus ve věnci, jinak je tříramennej s vyfouklym pytlem.

agressor: Nějaký fotky auta mám (lišty tam jsou vidět), ale budou asi až zítra dopoledne.

Odesláno

Tak tady jsou nějaký fotky toho, jak dopadne Saxo při střetový rychlosti cca 30 km/h (vypočítali cajti). Řidič nebyl připoutanej, tak ulomil jednu páčku a udělal na čelním okně pavoučka...

dscf1328b.th.jpgdscf1329y.th.jpgdscf1330s.th.jpgdscf1331.th.jpgdscf1333u.th.jpgdscf1334f.th.jpgdscf1336z.th.jpgdscf1339a.th.jpgdscf1340uq.th.jpg

[upravil dne 12/1/2012 11:16 od Dundee]

Odesláno

ty jo, pekny, docela se to hodne zkratilo, muselo to byt urcite nad 30, pac jinak by nesly ven pytliky, jen by se aktivovaly predpinace pasu, to celicko asi muselo bolet :D

Zeptam se, jak jsou na tom vlozky zamku v prednich dverich? mozna bych ti udelal kseft na komplet sadu vlozek (2x predni dvere+viko kufru+nadrz+spinacka), me na 106tce kompletne zatuhly a vyhnily, takze momentalne jsem je mam na obou dverich demontovany a kdyby selhal central, tak jedine vlezt kufrem ;)

[upravil dne 12/1/12 11:30 od Ferry]

Odesláno

Tý jo Františku, zámky jsem si chtěl vzít kvůli vypínači bagu spolujezdce, ale pak bych ti mohl věnovat zámky (krom spínačky, na tu mám jinej klíč) a víčko nádrže ze svýho. Tam je zatuhlej zámek spolujezdce, ale ten by šel rozebrat, vyčistit a znova poskládat.

Odesláno

Dane v poho, nijak to neni dulezity, pouzij co budes potrebovat a pak se treba nejak domluvime, co a jak ;) diky

Odesláno

Dneska jsem si na Saxíka přivezl celkem slušný ATSka 13\" s gumama minimálně na jednu sezónu za dvojku, takže mám vyřešený i letní obutí :D

Odesláno

agressor: Tak lišta je dole, stavit se můžeš prakticky kdykoliv;)

Jinak jsem dneska zprovoznil světlo v kufru, prostě jsem přehodil plasty (takže MJSytic se tu může stavit pro světýlko se spínačem a jako bonus mu můžu dát i ten plast):D

Koukal jsem, že stahovačka ve dveřích je nanýtovaná, takže budu muset vyřešit uchycení a ještě jsem nerozebíral dveře na svym Saxíkovi, tak nevim, jestli tam mám kabeláž...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...