Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, blbne mi zadní stěrač a zjistil jsem, že to asi dělá relátko. Bohužel v mototechně žádné takové nemají. Nevíte, kde to sehnat.

A druhý dotaz. Nějak mi odpadává ta těsnící gumová lišta nad prahem. Je tam přidělaná takovými příchytkami, které jsou ale asi ulámané, takže ani nemohu jednu vyndat, abych podle toho něco koupil. Zkoušel jsem ji přilepit, ale to jaksi nedrželo, jak tam nastupujou děti, tak to zase časem upadlo. Tak bych se chtěl zeptat, zdali někdo nevíte, jak to v originále vypadá, abych si to mohl někde koupit. Zatím dík.

post-6225-14109620966667_thumb.jpg

Odesláno

prichytky kup v peugeotu, chtej cislo 6997 86 na jednu stranu je potreba celkem 11ks

relatko na vrakaci, ja uz jsem asi vsechny prodal, muzu se zkusit jeste mrknout, jestli nejaky nemam

Odesláno

Jo dík teď jsem na to koukal, opravdu jde ta guma rozevřít. Ještě kdyby jsi mě napsal, jaké nýty je nejvhodnější použít, bylo by to super. Přeci jenom už jsi to dělal, tak víš co tam dobře drží. Třeba i nějaký odkaz kde to prodávají. Děkuji.

Odesláno

relatko kup v autokelly .. na skodu favorit, mas pak moznost i casovat ten zadni sterac.. zkus tady pohledat ve foru, nekde najdes i ten typ, ja uz si to nepamatuju, ale koupil jsem ho a funugje to supr a stalo par korun.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...