Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tvl. taky bych zuřil.... něco podobného se mi stalo u motorky akorát jsem strhl závit na šroubu od víka co drží olejový filtr :D taky jsem děsně zuřil, ale naštěstí jsem udělal jen větší závit a dal větší šroub a bylo, ale u svíčky to nejde no, to je na hovno....  :(

Odesláno

každopádně hlava dolu no... ale ber to tak že máš 2.0 tam to není takovej problém ... každopádně bud výměna hlavy a nebo vyvložkování, otázka je co to vyvložkování vydrží...

Odesláno

zkus Toma (Hugo boss) určitě tam něco bude mít naskladněnýho, těsnění bude za pár šprdlíku a necháš jí srovnat, to taky moc nestojí a vesele jezdiš dál ;) asi bych vyměnil i šrouby, a máš pokoj :D

Odesláno

Pěkné autíčko :D jak vidím, tak coupé už připravené na výlet :D Jinak kolik ta honda má koníků ? jestli to má kolem 100 koní, tak na tak malé auto to pojede hodně slušně ;) 

Odesláno

To je pravda, ale za 1.5Kč nejezdí ani Pug :D já mám náklady, tak 2.80Kč/Km a když jezdím slušně tak i 2,5 :D ale míň rozhodně ne :D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...