Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 307SW najazdených cca 13000km, jazdím 70% mesto s lahkou nohou a priemernú spotrebu mám 5.9L. Akonáhle jazdím aj po dialnici a to len okolo 130km spotreba vyskočí na 6,3L. Nad 130 km už spotreba začína dost stúpat. Zaujímalo by ma akú maju ostatní skúsenosř so spotrebou a hlavne či pri viac zabehnutom motore im neklesla.

Odesláno

Na autorevue.cz vyjde brzo test 307-cky hatchback timhle motorem , to jsem zvedavej...

Jinak teda maji silenou cenovou politiku, kombik (break/ws) 1.6 HDi stoji o cca 80 klacku vic nez bezin 1.6!

A ted kdyz ctu od rasta ze s lehkou nohou jezdi za 6 litru - jsem zklamanej... to at si to strci do pr****.

[Editován dne 15/4/05 Hnipak]

[Editován dne 15/4/05 Hnipak]

Odesláno

Tak jsem tak koketoval s myslenkou proti uctem vratit svoji 2.0 110Hp a jit do 1.6, ale necham to pri starem, s tou spotrebou je na tom lip, ale co by to zase delalo v Breaku ? Zajimave je , ze tady to prodavaji bez FAPu.

Odesláno

Každopádně na \"české poměry\" zajímavé zákonné pojištění, ale do combi, nebo breaku asi ne.

Tak tady něco nesedí : (okopírováno z linku) Poznámka: V brzké době dostane 307 několik drobných úprav. Motor 2.0 HDI 66 kW bude nahrazen motorem 1,6HDI 66kW, motor 2.0 16V bude mít vyšší výkon 103 kW, vylepšena bude příplatková výbava.

[Editován dne 18/4/05 Bohumil]

[Editován dne 18/4/05 Bohumil]

Odesláno

Tady koupis 1.6HDi i v 66kW i v 79kW verzi, takze to az takovy nesmysl neni, proste v techto vykonech 2litry uplne mizi. laka me jen ta pojistka a nizsi spotreba (snad) ovsem kdyz si promitnu rozdil mezi prodejem a koupi , tak jsem rychle na zemi, ale pekne se o tom spekuluje:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Už sa dva týždene vozím na 307 SW 1,6 HDi. Kolega má tiež 307 1,6 HDi najazdené 18 000 km. V tomto týždni som s ním absolvoval cestu do Litvy a naspä?. Spolu 2500 km. Rýclostný priemer tam 92km/h a spoterba podľa pp 5,5. Naspä? 84 km/h a spotreba 5,0 podľa pp. Podľa natankovanej nafty bola spotreba 5,34 l/100km.

Odesláno

No, nějak spotřebu moc neřeším. Podle mě to zase taková tragédie není, jesstli to žere 6 nebo 7 litrů. Teď jezdím trochu méně, to znamená 1500km měsíčně a jestli to má při spotřebě rozdíl 1 litr na 100km tak je to při místních cenách nafty 400,- Kč rozdíl za měsíc, což tedy pro mne rozhodně není důvod k výměně auta. Jasně, že by se mi líbilo jezdit za 6, ale že bych kvůli tomu přemýšlel nad změnou motorizace, to asi ne.

Odesláno

uff ty jazdis 8 - 11000 km mesacne ty kokso to si jak kamionista to je priemerne 300 km denne kde skoncis 3 rocny leazing auto auto ma 300000km vuf to je pecka nezavidim ty aku to mas robotu ak sa smiem spytat

Odesláno

2PIPKO:

Starám sa o určité zariadenia pre drevárov, tak preto toľko najazdených km. Jazdím na dvoch autách. Keď som predával 307 2,0 HDi, tak mala najazdené 175 000 km za 3 roky a Š - FORMAN mal 230 000 km. Teraz mám Partner a 307 SW a ešte máme vo firme 206 1,1. a 206 1,4.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...