Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sedím v autě, baterka odpojená.Po zapojení naskočila opět ta první obrazovka peugeot a píše please insert upgrade cd.

Čekal jsem asi 3 minuty a cd vylezlo samo.Ale obrazovka svítí pořád stejně??? A na nic nereaguje. Aspoň se dá klíčkem vypnout...

Odesláno

Záleží v jakém stádiu se to kouslo. Pokud se to vzpamatuje, a naskočí s požadavkem vložit cd, tak to s tím diskem znovu nezkoušej. Zkus ho sehnat z jiného zdroje, vypal včetně verify,nejlépe original lisované. Ale to bych se zase opakoval.

Odesláno

RT4 je trochu odolnější než RT3, to už by jsi sháněl novou nebo opravu.

V tomto stavu RT4 žije ale nic nefunguje. Jedině dobrý disk.

Pokud nikoho neseženeš, mám original system cd ale je to trochu dál :-)

Funguje mechanika normálně, zkoušel jsi nahrát mapy nebo hudbu ?

Odesláno
Ok tohle cd letí do koše. Skusím teda někde něco jinýho. Náhodou někdo s vysočiny s potřebným materiálem viz výše? Klidně dorazím jak na koni :)

Mas SZ.

Odesláno

Tak velice moc moc děkuji \"petertn 1\" po dvou hodinách na parkovišti a před barákem rt 4 opět v provozu. Plus nové mapy, čeština,kompetní dia a ještě drobný úpravy.

Moc děkuju za pomoc a ochotu. Slibuju veřejně, že se už nebudu srát do věcí kterým nerozumím :D:D

[upravil dne 20/2/12 21:13 od davidekcz]

Odesláno

když to tady čtu tak je vidět že su nováček včera jsem si koupil češtinu do RT4 za 1 500,-kdybych dřív četl než jednal mohl jsrm ušetřit,,,, ještě se zeptám na to pozadí když to tam nahraju nezruší mně to češtinu

dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...