agonda Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Prosím o radu, má někdo zkušenosti s instalaci a provozem s navigaci a jiným viz : http://red-suntech.en.alibaba.com/productshowimg/446392936-212299902/7_inch_2DIN_Car_DVD_for_PEUGEOT_407_408.html Citovat
Marcel00 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 uz sa to tu riesilo, ze niekto daval 2DIN radio namiesto povodneho. mne sa to nepaci a ja by som do toho nesiel. pekne je to tak ako je a ako to ti zabozruti navrhli vo svojich atelieroch... predpokladam ze mas RD4. Osobne si myslim ze to budes lutovat, bo software pouzity v tychto bazmekoch je otrasny... ak velmi tuzis po velkom displayi tak potom RT3/4/5. ja by som volil jedine RT5 lebo ma aj integrovany BT modul. ZAtial vsak nebola zaujimava ponuka tak tisko cakam... mozno sa mi to do auta ani dat neda edit: okrem toho hento ti do 407 pasovat nebude... [upravil dne 8/12/11 12:24 od Marcel00] Citovat
agonda Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 Pokud jsi to četl tak to má za 406 eur toto : Detailed Product Description 7 inch 2DIN Car DVD for PEUGEOT 407/408 with Bluetooth+ RDS+ GPS+TV Digital 800xRGBx480 TFT Monitor Compatible with MP3/MP4/WMA/DVD/DVD-R/VCD/CD/CD-R/CD-RW/DivX etc. Graphical User Interface Dual zone function (Listen Radio/CD while watching GPS image) Red button backlight USB plug, SD card slot Steering wheel control Full-function OSD remote control with fluorescent keys FM/AM stereo receiver with 30 preset stations 4x45 Watts amplifier Real time clock function Two video output lines, four audio output lines; two video input lines, one audio input line Electronic & mechanical anti-shock system Radar detection and auto rear viewing function Manual brake closing screen function Built-in GPS system (optional) Built-in Bluetooth, supporting A2DP function (optional) & Coming Tel No. displaying function & Call out directly by touching screen Built-in DVD-T for digital television system (optional) RDS (optional) English/ Russian/ Portuguese/ German/ French/ Spanish/ Czech/ Dutch/ Hungarian/ Danish/ Norwegian/ Swedish/ Italian/ Finnish/ Romanian/ Greek/ Polish A s navi iGO Primo 1.2 s hlasy TTS což je dnes špička to stojí zato. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 ano... ja tieto radia velmi dobre poznam, kupoval som ich niekolko a viem co v nich je jedno som mal aj ja v inom aute. ako vravim uz by som ho nechcel. ten soft je fakt otrasny. bolo to pred rokom a pol, jedine ze by sa v tom nieco zmenilo k lepsiemu co nepopieram. ale ako ti vravim designovo pasovat ti to nebude, lebo 407ma ma kolme bocne steny nie sikme... a je stym dost roboty. niekde na fore to tu je... moj nazor poznas, rozhodni sa sam, pockaj na nazor inych... Citovat
dodo407sw Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 i ja nad takym niecim rozmyslam uz daaavno, ale nepustil som sa do toho, kedze nieje ziadny problem tam dat hocijake 2DIN radio... ale kde das povodny display, aby si mohol prezerat, spotrebu, klimu a .... nehovoriac o tom ze povodne radio tam musis tiez nechat... takze asi jedine rt3-5... btw: http://www.autobazar.eu/sk/navi-407-id2400097.html btw2: [upravil dne 8/12/11 12:54 od dodo407sw] [upravil dne 8/12/11 13:12 od dodo407sw] Citovat
Vítek1 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 ja bych do toho taky nesel par me jich proslo rukama a sice to ma vsechno ale nic neni uplne idealni zvuk hroznej HF vetsinou piska nebo ma hroznou ozvenu. DVBT funguje jen s poradnym signalem a jeste se nesmis pohybovat. dotykove panely jsou takove dost nic moc. jedine co v tom stoji za neco je to ukradene(warez) igo Citovat
Brizan Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 kedze nieje ziadny problem tam dat hocijake 2DIN radio... To bych zase neřekl že to není žádný problém. Nevim jestli si měl někdy venku display, protože za ním rozhodně není místo pro 2DIN rádio.... Citovat
dodo407sw Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 kedze nieje ziadny problem tam dat hocijake 2DIN radio... To bych zase neřekl že to není žádný problém. Nevim jestli si měl někdy venku display, protože za ním rozhodně není místo pro 2DIN rádio.... podla toho o com hovori clen agonda, tak on nerata ani z OEM radiom ani z displayom... takze toho miesta tam je... vsak? Citovat
agonda Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 i ja nad takym niecim rozmyslam uz daaavno, ale nepustil som sa do toho, kedze nieje ziadny problem tam dat hocijake 2DIN radio... ale kde das povodny display, aby si mohol prezerat, spotrebu, klimu a .... nehovoriac o tom ze povodne radio tam musis tiez nechat... takze asi jedine rt3-5... btw: http://www.autobazar.eu/sk/navi-407-id2400097.html btw2: [upravil dne 8/12/11 12:54 od dodo407sw] [upravil dne 8/12/11 13:12 od dodo407sw] Citovat
agonda Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Děkují za názor, chci znát plusy a zápory, detail, ještě jednou dík za názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.