Sejkis Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Čau kluci, můj peugeot málo topí, ráno je to v pohodě je tam 90 ale když jedu z práce tak se nedostane ani na 70. Čím to může být? termostat???. Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 napadá mě, že ráno to máš do kopce a po práci z kopce a jedeš bez kvaltu jinak nechápu, proč ráno 90 a odpoledne 70 Citovat
Marcel00 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 nehovoril o tepovej frekvencii srdca? do prace isiel v strese, z prace v poode a ted vazne: opis tvoju cestu autom... ake cesty, kolko km, kopce, cas cesty, krizovatky atd... prilis malo informacii si dal. a vobec bavime sa o aute? nehovoris o nejakej rychlovarnej konvici ??? :D:D co tam mas za motor? edit: a malo kuri aj z prace ci aj do prace ??? topeni=kurenie ? ano ? [upravil dne 8/12/11 13:10 od Marcel00] Citovat
Sejkis Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 tak že- bez kvaltu nejezdím, trasa je 16km, dneska ráno bylo 70° a odpoledne zase 90° jak kdy, pokud mu nedám pořádně na prdel tak moc nechce topit, možná to bude tou zimou?peugeota co jsem měl před tímhle topil dobře, ale to bylo venku teplo. Tak nevím,zejtra to ještě pořádně otestuju a uvidím. Zatím díky:papa 2.2 benzin 2002 mimochodem o tepu srdce jsem opravdu nemluvil a rychlovarná konvice je myslím v pohodě:D co se týče kouře, při zahřátí už nekouří Citovat
Marcel00 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 benzin ???? tak ten musis mat do 5km na plnu teplotu... skus hadicu co ide do chladica od termostatu ked sa zacne rucicka dvihat na cca 50-60st. ak bude rovnako tepla ako tie v malom okruhu tak ti prepusta termostat... co sa dymenia tyka, nezere ti to olej ? benzin nema co dymit, ani trocha... ! ale to je do inej temy, to s teplotou okruhu nesuvisi, aby sme tu neplietli do vlakna dve rozne problematiky. [upravil dne 8/12/11 19:50 od Marcel00] Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 zkus vyměnit ten termostat, snad se přidírá Citovat
Sejkis Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 tu hadici zkusím, já mám to auto teprve 14 dní, teď jen vychytávám mouchy. Citovat
pires23 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 zdravím chlapi ... Sorry Sejkis že ti vstupujem do Témi ale mám troška podobný problém len iný v tom že síce teplota je ok ale nefúka mi vôbec na vodičovej strane teplý vzduch stále studený na spolujazdcovej strane je to ok... neviete čo by to mohlo byť?? fittre su vymenené aj klíma naplnená teda aspoň to tvrdil predchádzajúci majeteľ... Citovat
Bamatala Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 pridávam saaa... teplota 90st je pri jazde mestom ale ked vyjdem von a nezeniem ho padne na 75-80st. Na 90 sa dostanem malokedy ale kuri v pohode. Podla všetkého nedotvára termostat ... vymeníme uvidíme aaa tento týždeň mi dufam pride z PL display tak dám info čo a ako. Citovat
Bamatala Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 dnes po výmene termostatu rovných 90C...rucucka sa nepohne. Presiel som asi 60km a zda sa ze je to uplne v pohode, takze výmena pomohla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.