Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, chcem si kúpiť v Peugeote nové trysky ostrekovačov, ale neviem sa zo serviceboxu vysomáriť, ktoré sú nové a ktoré staré. Čiže ktoré sú už rozprašovacie a ktoré ešte klasické.

Našel som tieto:

Referenčné číslo Názov Množstvo Cena bez DPH Cena s DPH CELKOVA s DPH Výber

00006438E6 TRYSKA UMYVANIA 2,16 EUR 2,59 EUR 2,59 EUR

00006438AV TRYSKA UMYVANIA 5,42 EUR 6,50 EUR 6,50 EUR

00006438J2 TRYSKA UMYVANIA 6,28 EUR 7,54 EUR 7,54 EUR

Podľa vin by mali byť moje tie prvé dve. Ale ak je tá tretia už rozprašovacia, tak by som radšej zobral ju.

Odesláno

Vďaka, tak potom vyskúšam tie rozprašovacie. Teraz mám len tie klasické a jedna je už skoro upchatá. Dúfam, že keď kúpim tie rozprašovacie, tak budú striekať lepšie ako tie klasické.

Odesláno

Ja som už vymenil dve sady trysiek čo mám auto, od výroby boli rozpračovacie ako na obr. potom som kúpil 6438J2 tieto boli ťiež rozprašovacie a teraz som kúpil 6438AV tieto a sú takťiež rozprašovacie ! rozdiel je len v cene ! vyzerajú a fungujú rovnako ! Inak sú určiťe lepšie ako klasika ! Pekne rovnomerne rozprašujú na celú šírku skla a nestriekajú na body ako klasické a netreba ich nastavovať, stále idú rovnako ! :D Inak cenú si také isté ako v príspevku vyššie :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...