Dohny Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zdravím, mám P306 Saint Tropez, sedan r.v.99. Mám poloautomatickou klímu. Když dám foukání na přední okno, tak tam fouká, když na nohy a okno, tak to fouká, ale když dám jen na nohy, tak mi to fučí i na hlavu. Je to problém u všech 306tek nebo jenom u mě? Ve skutečnosti to z předních mřížek fouká pořád, ale když to dám jen na nohy, tak hodně. Díky Citovat
anthraX306 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 dělá to i mě, takže jediná možnost je pozavírat všechny mřížky nad autorádiem a na bocích palubovky a pak to bude foukat Citovat
fejfarz Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Přesně tak fouká to i nahoře taky zavírám mřížky nad rádiem boční nechávám aby se nemlžili boční okna. Citovat
mavec Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 Me taky fouka furt i z palubnich mrizek a resim to presne jako fejfarz. Bal jsem se, ze je to bug a vida, ona to feature :-) Citovat
Tombass93 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Zdravím,nenašel jsem vhodnější téma,tak to napíšu sem... Potřebuju poradit,jak vymontuju ten plast,co je v kroužku,viz obrázek... vždycky,když přejedu nějakou nerovnost,tak mi to v tom místě vrže a praská v tom... Vím,že je tam jeden šroub,ten jsem vyndal a stejně jsem s tím nehnul. Díky za odpovědi. Citovat
myšut Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 koukni se na 309 demontáž palubky ..... Citovat
Tombass93 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Díval jsem se,ale nic jsem ohledně toho nenašel nebo jsem to přehlédl,hodil by se mi odkaz. Citovat
myšut Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 ten link tam pořád je....na yaroonet.com .......v čem je problém...?starý auto ,ale princip stejnej Citovat
Tombass93 Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Takže jestli to dobře chápu,tak mám vyndat nejdřív ty výdechy topení... Ale včera jsem to zkoušel a kladly docela velký odpor,měl jsem strach,že něco zlomím... Citovat
myšut Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 teoreticky je vyndat nemusíš ,ale když se na to pozorně podíváš ,jak je to stavěné a jak to funguje ,zjistíš, že rámeček funguje jako celek, a vyndáš... Problém může nastat s tím,že ty mřížky dělají takové pnutí,že to ten rámeček prostě blokuje mechanicky . Mřížka by měla na vnitřní straně mít širší a na vnější straně užší zobáček ,na kterým to půlrotuje . vše je nacvaklé do sebe.Jestli to ještě nebylo venku ,pochopitelně může něco prasknout ,nic nového .Já to raději demontovával v pařákách ,když to bylo rozehřáté .Ve studenu plast praská. Citovat
Tombass93 Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Já jsem to rval a stejně jsem to nevyndal... Tak jsem aspoň do konců těch plastových trubek,co vedou vzduch do interiéru,dal mezi ně molitan a pořádně stáhnul stahovací páskou,pak jsem to byl projet a při přejezdu přes nerovnosti to až tak moc nepraskalo,jako spíš,když jsem zapnul topení(když bylo chladné auto a ohřiváním se rozpínaly ty plastové vedení vzduchu),jinak už to stejně asi líp nepůjde,počkám,co to bude dělat v létě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.