Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám P306 Saint Tropez, sedan r.v.99. Mám poloautomatickou klímu. Když dám foukání na přední okno, tak tam fouká, když na nohy a okno, tak to fouká, ale když dám jen na nohy, tak mi to fučí i na hlavu. Je to problém u všech 306tek nebo jenom u mě?

Ve skutečnosti to z předních mřížek fouká pořád, ale když to dám jen na nohy, tak hodně.

Díky

• O 2 roky později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím,nenašel jsem vhodnější téma,tak to napíšu sem... Potřebuju poradit,jak vymontuju ten plast,co je v kroužku,viz obrázek... vždycky,když přejedu nějakou nerovnost,tak mi to v tom místě vrže a praská v tom... Vím,že je tam jeden šroub,ten jsem vyndal a stejně jsem s tím nehnul. Díky za odpovědi.

post-48049-0-44040300-1416592511_thumb.j

Odesláno

Takže jestli to dobře chápu,tak mám vyndat nejdřív ty výdechy topení... Ale včera jsem to zkoušel a kladly docela velký odpor,měl jsem strach,že něco zlomím...

Odesláno

teoreticky je vyndat nemusíš ,ale když se na to pozorně podíváš ,jak je to stavěné a jak to funguje ,zjistíš, že rámeček funguje jako celek, a vyndáš...

Problém může nastat s  tím,že ty mřížky dělají takové pnutí,že to ten rámeček prostě blokuje mechanicky . 

Mřížka by měla na vnitřní straně mít širší a na vnější straně užší zobáček ,na kterým to půlrotuje .

vše je nacvaklé do sebe.Jestli to ještě nebylo venku ,pochopitelně může něco prasknout ,nic nového .Já to raději demontovával v pařákách ,když to bylo rozehřáté .Ve studenu plast praská.

Odesláno

Já jsem to rval a stejně jsem to nevyndal... Tak jsem aspoň do konců těch plastových trubek,co vedou vzduch do interiéru,dal mezi ně molitan a  pořádně stáhnul stahovací páskou,pak jsem to byl projet a při přejezdu přes nerovnosti to až tak moc nepraskalo,jako spíš,když jsem zapnul topení(když bylo chladné auto a ohřiváním se rozpínaly ty plastové vedení vzduchu),jinak už to stejně asi líp nepůjde,počkám,co to bude dělat v létě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...