Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Podle toho o kolik delší :P a budeš to mít na origo liťáky ? Zkus kouknout na Revillo shop, popřípadě delší na neorigo liťáky bych ti sehnal v Jihlavě :)

Jinak co pije zjistím, až ho zas potkám :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takhle :) se mnou to není jednoduchý a jsem věčně nespokojenej člověk :) Nechci je prodávat za každou cenu, jen zkouším, jestli by o ně někdo neměl zájem, přemýšlím o nějákejch 15kách, víc nechci :) jak jednou vyzkoušíš na autě ráfky Volk racing...Rays, tak je to konečná :D

Jinak s těmahle 14kama zatím počítám na tuhle sezónu :) možná dostanou jinou barvu.... sice jsem si říkal, že to chvíli utajím, ale dám hrubej nástřel podoby auta, kterej bych chtěl stihnout před koncem sezóny :) lehce nekvalitní virtual :D Možná tu barvu kol ještě změním...

post-38518-14109625803136_thumb.jpg

Odesláno

takhle na zem to nepoložiš :-P :D nechci ti nič hovriť ale to budeš už mať samotnu napravnicu hodne na zemi :D takže neprejdeš už cez retardej bez tho aby si ju tam nehal :D

Odesláno

Ten odstín je uplně stejnej jak na montážní pěně :D Ale jako proč ne :) Samozřejmě 15ky budou vypadat líp :) Jeden magor tady od nás jezdí na 1.1 206ce i 16\" takže i tak se dá :)

Odesláno

To je jasný, že to takhle nesnížím, zvlášť na staváku :D bych ani nevytočil kolo :) lem blatníku bude lehce nad gumou a víc to nepůjde, už takhle budou muset helpry ven :) teď to je vpředu 10cm od země a chci jít o nějáký 2 - 3cm ještě dolu , takže s nápravnicí by to mělo být ok :) Ale to bude až se dostane na snížení zadku, musím počkat až budou mít v servisu volno :-/

Právě ta barva kol se mi něják zalíbila... kamarád má v takový barvě doma ráfky Rays a jen jsem je přiložil k autu a pecka :roker ale jsou to 17\" a navíc s pětidírou na Nissana :grr Třeba padne jiná barva...jiná zelená, bílá nebo červená, možná fialová :D to se ještě snad uvidí :)

Jinak 16\" jsou už moc, na 15\" už to bude dost líný :)

Odesláno

To se neboj :) 15\" max. a víc už ne .... vždycky se najde někdo, kdo na 1.1 narve obrovský kola...na jednom UK fóru jsem viděl 1.1 s 18\" kolama...:bojim

Zatím zůstanu u 14\" :)

Odesláno

S 18\" kolama to auto musí ještě tlačit, ne? :D

Jinak jsem zvědavý, jakou barvu si vybereš, zatím to vypadá na pořádnou duhu :D

Odesláno

Duha snad nebude :D Třeba zůstane na kolech zlatá barva - líbí se mi ale je hrozně obyčejná :)

S těma 18\" je to hardcore jak blázen, ani nechci vědět zrychlení nebo spotřebu... :D

Odesláno

Tak jsem si dneska máknul auto jsem komplet umyl, vyleštil..teda komplet zvenku :)

Málem jsem už nahodil XS nárazník od Kristýnky :) Ale jak na potovru mi držel nárazník na těch kostkách, co jsou po boku a prostě to nešlo sundat :-/ Takže to zatím odkládám. Jinak jsem udělal rámeček sahary na žluto, stejně jako víko ventilů a třmeny/bubny :) + do parkovaček jsem dal oranžový žárovky, takže je to alá US svícení :)

Nedávno mi navíc jak na potvoru praskla hadička odvětrávání víka ventilů, takže se to vyřešilo zaslepením vývodu ke klapce a z víka jsem to svedl hadičkou pod motor :)

dscf1079fu.jpg

dscf1078s.jpg

dscf1077b.jpg

dscf1076v.jpg

Odesláno

Tome pekne umyta :) ale ako pozeram dlho ti tak nevydrzi mate tam SUPER cestu :D :D ty voe

Kolesa su paradička :) este by som skusil FACE svetla zadne aj predne :)

Odesláno

Kristýnko, Díky :)

safi: o tý silnici mi ani nemluv...je to tam takhle od května a na konci června měla bejt nová silnice...nedodrželi termín a furt dokola kopou stejný díry a znova mění trubky :bojim takže silnice prej nejdřív v listopadu....jak válečná zóna :grr

Jinak díky :) Facelift světla budou max na zadku, ty se mi líbí...přední už ne, zvlášť když mám od minulýho října fungl nový H4 světla :)

Odesláno

Tak menší update :) Polepil jsem sloupky černou matnou fólií, víko ventilů jsem dal do nacisově žlutý barvy, dokončil zaslepení vývodu z víka ventilů ke klapce - olejový výpary se tím pádem sráží ven pod auto a neznečišťují klapku a navíc se tím neohřívá vzduch před klapkou :)

Zřejmě zítra si jedu za Béďou pro faceliftovaný zadní lampy :) takže dám zítra fotky :)

Odesláno

Určitě bych vymyslel lépe ty výpary z hlavy...udělal bych aspon odvod do PET lahve...když už ne do auta tak aspon ně do přírody:bojim

Odesláno

neboj, provizorně je tam menší plechovka s uzávěrem...;) Takže to co kdy možná šlo kdy ven, je rozhodně míň, než z kdejaký vylítaný mrdky, po který zůstávaj mapy od oleje... :)

Jinak dneska snad ještě nahodím fotky těch lamp na autě... :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...