Tom_206 Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 Podle toho o kolik delší a budeš to mít na origo liťáky ? Zkus kouknout na Revillo shop, popřípadě delší na neorigo liťáky bych ti sehnal v Jihlavě Jinak co pije zjistím, až ho zas potkám
222johny222 Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 jo jo,na origo BBS co tam mám :-) ty 20 mm bych měl potom na ty jiný kola,ale nejprve se mi musí nějaké líbit
FiFa_cze Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Jaktože prodáváš kanáldekly? Nelíbí, nebo jdeš do větších?
Tom_206 Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 Takhle se mnou to není jednoduchý a jsem věčně nespokojenej člověk Nechci je prodávat za každou cenu, jen zkouším, jestli by o ně někdo neměl zájem, přemýšlím o nějákejch 15kách, víc nechci jak jednou vyzkoušíš na autě ráfky Volk racing...Rays, tak je to konečná Jinak s těmahle 14kama zatím počítám na tuhle sezónu možná dostanou jinou barvu.... sice jsem si říkal, že to chvíli utajím, ale dám hrubej nástřel podoby auta, kterej bych chtěl stihnout před koncem sezóny lehce nekvalitní virtual Možná tu barvu kol ještě změním...
winco Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 takhle na zem to nepoložiš :-P nechci ti nič hovriť ale to budeš už mať samotnu napravnicu hodne na zemi takže neprejdeš už cez retardej bez tho aby si ju tam nehal
FiFa_cze Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Ten odstín je uplně stejnej jak na montážní pěně Ale jako proč ne Samozřejmě 15ky budou vypadat líp Jeden magor tady od nás jezdí na 1.1 206ce i 16\" takže i tak se dá
Tom_206 Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 To je jasný, že to takhle nesnížím, zvlášť na staváku bych ani nevytočil kolo lem blatníku bude lehce nad gumou a víc to nepůjde, už takhle budou muset helpry ven teď to je vpředu 10cm od země a chci jít o nějáký 2 - 3cm ještě dolu , takže s nápravnicí by to mělo být ok Ale to bude až se dostane na snížení zadku, musím počkat až budou mít v servisu volno :-/ Právě ta barva kol se mi něják zalíbila... kamarád má v takový barvě doma ráfky Rays a jen jsem je přiložil k autu a pecka ale jsou to 17\" a navíc s pětidírou na Nissana Třeba padne jiná barva...jiná zelená, bílá nebo červená, možná fialová to se ještě snad uvidí Jinak 16\" jsou už moc, na 15\" už to bude dost líný
Angelussy Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 Tome 16´nedávej, to už by jsi fakt asi nerozjel ... kámoška na 1.1 dala 15´a řekla bych že je to fakt max aby to aspoň maličko jelo Nic ve zlém
Tom_206 Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 To se neboj 15\" max. a víc už ne .... vždycky se najde někdo, kdo na 1.1 narve obrovský kola...na jednom UK fóru jsem viděl 1.1 s 18\" kolama... Zatím zůstanu u 14\"
MilanF1 Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 S 18\" kolama to auto musí ještě tlačit, ne? Jinak jsem zvědavý, jakou barvu si vybereš, zatím to vypadá na pořádnou duhu
Tom_206 Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 Duha snad nebude Třeba zůstane na kolech zlatá barva - líbí se mi ale je hrozně obyčejná S těma 18\" je to hardcore jak blázen, ani nechci vědět zrychlení nebo spotřebu...
Tom_206 Odesláno 28. červenec 2012 Autor Odesláno 28. červenec 2012 Tak jsem si dneska máknul auto jsem komplet umyl, vyleštil..teda komplet zvenku Málem jsem už nahodil XS nárazník od Kristýnky Ale jak na potovru mi držel nárazník na těch kostkách, co jsou po boku a prostě to nešlo sundat :-/ Takže to zatím odkládám. Jinak jsem udělal rámeček sahary na žluto, stejně jako víko ventilů a třmeny/bubny + do parkovaček jsem dal oranžový žárovky, takže je to alá US svícení Nedávno mi navíc jak na potvoru praskla hadička odvětrávání víka ventilů, takže se to vyřešilo zaslepením vývodu ke klapce a z víka jsem to svedl hadičkou pod motor
Kristýnka Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tome máš to parádní a ty kolesa jsou super!!!
safi1 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tome pekne umyta ale ako pozeram dlho ti tak nevydrzi mate tam SUPER cestu :D ty voe Kolesa su paradička este by som skusil FACE svetla zadne aj predne
Tom_206 Odesláno 28. červenec 2012 Autor Odesláno 28. červenec 2012 Kristýnko, Díky safi: o tý silnici mi ani nemluv...je to tam takhle od května a na konci června měla bejt nová silnice...nedodrželi termín a furt dokola kopou stejný díry a znova mění trubky takže silnice prej nejdřív v listopadu....jak válečná zóna Jinak díky Facelift světla budou max na zadku, ty se mi líbí...přední už ne, zvlášť když mám od minulýho října fungl nový H4 světla
Marek.206 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Kde máš tú zebru z predku? Hodila sa tam
Tom_206 Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 Včera jsem jí sundal Přestalo se mi to líbit ...zebra fólie je dost, tak třeba jí tam dám znova
Tom_206 Odesláno 4. srpen 2012 Autor Odesláno 4. srpen 2012 Tak menší update Polepil jsem sloupky černou matnou fólií, víko ventilů jsem dal do nacisově žlutý barvy, dokončil zaslepení vývodu z víka ventilů ke klapce - olejový výpary se tím pádem sráží ven pod auto a neznečišťují klapku a navíc se tím neohřívá vzduch před klapkou Zřejmě zítra si jedu za Béďou pro faceliftovaný zadní lampy takže dám zítra fotky
Rejty Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Určitě bych vymyslel lépe ty výpary z hlavy...udělal bych aspon odvod do PET lahve...když už ne do auta tak aspon ně do přírody:bojim
Tom_206 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 neboj, provizorně je tam menší plechovka s uzávěrem... Takže to co kdy možná šlo kdy ven, je rozhodně míň, než z kdejaký vylítaný mrdky, po který zůstávaj mapy od oleje... Jinak dneska snad ještě nahodím fotky těch lamp na autě...
Recommended Posts