Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Ja ich mám zasa napojené na 12v cez vypínače v interiéri a hocikedy chcem ich zapnem a vypnem bezohladu či svieťim svetlami alebo nie :D je to tak lepšie aby to nemuselo svieťiť vkuse s parkovačkami aj cez slnečného dňa keď by ich ani vydieť nebolo :cool:

Odesláno

Díky za reakce, zkusím to udělat asi jak píše lacek206 ... :) Páč ty redukce, jak to měl Béďa, asi nebudou jen tak k sehnání...:myslim

Nebo to dám jen místo parkovaček a bude :)

Odesláno

A jo...na tyhle kabelový spojky jsem si vůbec nevzpomněl... :) Díky ...

Ještě teda promyslím to zapojení...furt jsem něják tak na vážkách ... :)

Odesláno

Na ty spojky bych moc nespoléhal.. měl jsem to na DLR a blbo to :( zvlášť u těch mini kabílkl co jsou ke kroužkům :) Doporučuji to naletovat :)

Odesláno

Díky Béďo, zkusím tam dát motorek, nastavit to .... do HID sady se mi moc nechce.... navíc moc ve tmě nejezdím, tak mi ty potkávačky až tolik nevadí...

Odesláno

aaa HIDky nééé..na to ta čočka fakt neni stavěná...já měl AE taky a místo nelegálnich xenonu jsem dal pořádny žárovky od OSRAMu Nightbreakery a bylo vyřešeno..ve tmě jak origo světla, ale nesmělo pršet :D to jsem neviděl ani hovno :D tak jsem dal z5 origa a je po starostech..

Odesláno

Jako pokud budou svítit nic moc a bude mi to hodně vadit, tak půjdou pryč.... stáli mě lahev růžovýho vína pro Béďu :) Takže asi tak...

Odesláno

Tak to každopádně... a že takových expertů se dá potkat stále čím dál víc :grr Uvidím, co s tím vymyslím... budu laborovat :D

Odesláno

No když nejezdíš moc v noci, tak ti to asi vadit nebude. Nejhorší je, že při dnešnim provozu potřebuješ spíš lepší potkávačky, než dálky...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...