Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

možná tě uklidním--stejné uchycení předních sedaček, jak sis tady přečetl, má 90% osobních aut

a že forum pomůže jen tak z 1%--tos trochu ujel, že? ;)

Odesláno

kdysi se říkalo,\"dělej si prdel z plastelíny\". ozzy56 dal perfektně ujetou hlášku, fakt poznáš těch 90 % ??? Projeď si fórum a uvidíš ty ohlasy, možná to bude i to 1%. Ale nějak si nevzpomínám,

že bych tady uváděl jednoprocentní pomoc. Pomůžeš mi ?

No a ajap máš 308-muSW, tak nemachruj, tam je místa jak v autobusu. A jestli platí sraz 1.12.2012 v Senici, tak se naseru ale, \"vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte\"... tak tam přijedu

a ukáži, možná i takticko-pořadově...

Zatím si seženu pár prolisů a udělám redukci, ta fakt pomůže. Jinak od 15.3 do 15.11. včetně jezdím v \"pičutkách\", jestli Ti to něco říká. Když ne, názorně ukáži.

• O 3 týdny později...
Odesláno

...a je to !

za podpory fóristů a svépomocí jsem vyrobil z 5-ky pásoviny redukci, na které je namontováno komletní sedadlo řidiče. Získal jsem 5 cm posunu do zadu, za cenu vyššího posezu

(asi o 2 cm). Za mnou už sice mezi zadním sedadlem nepropadne ani list A4-ky, zato moje nohy spočívají v dlouho vysněné poloze. Volantík mám tak akorát na dosah, ikdyž

na polohu \"za 10 dvě\" to není. Mrzí mě ten srazík v Senici, moje krásná polovička vymyslela jiný plán, a tak někdy jindy rád ukážu svoje \"dílo\".

Některé obrázky ze setkání jsem viděl, ta osraná kapota je skutečně originální a majitel má na vozidle jistě kvalitní lak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...