robozv Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 Rozumím tomu ušetřit při koupi předváděčky, ale nechápu, proč za cenu ohlodané verze.A pak z toho dělat dalším lepením všeho možného něco, co z toho stejně nikdy nebude. ako to myslis ohlodana verzia auto je origo ACTIVE len sa odlisuje vybava v ČR a SR. Citovat
MartinR Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Na Slovensku není Defend nebo Construct, že jsi tam dal takový paskvil? Citovat
robozv Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 ano aj na Slovensku mame Defend a aj Construct a v 307ke som mal Construct. Chcel som ZEDER a takto to dopadlo uz sa k tomu nejdem vracat nechajme to tak. Citovat
MartinR Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Jinak auto krásný i barva.U Jonalu nejsou špatný a majitele znám, takže jsi udělal dobře. Citovat
robozv Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 Dakujem v Hodonine som bol 2x 1x dat zalohu a 1x pre auto. Spolupraca bola super auto mi pripravili skvelo a ked som prisiel pren uz bolo odhlasene, prepisane na mna spolu s poistkou proste myslim servis na urovni. Aj tempomat mi dorabali zo zlavou a prijimaci technik ma informoval o potrebnych veciach a o vsetkom ma informoval. Teraz maju v ponuke take iste auto ako mam ja ale je cierne. Citovat
Modzillo Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 ďakujem za odpoveď. Len pre tvoju informáciu: tvoje auto bolo vyrobené 8.4.2011. To s tou zárukou je rovnaké aj u nás, čiže žiadne odlišnosti písať nemusím. Viac-menej som si chcel overiť, či to rovnako funguje aj mimo SR... Citovat
robozv Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 mam stiahnutu tabuklu v .xls kde zadam DAM kod a vyhodi mi datum vyroby asi je na prd A kde sa presne vyrabaju 308ky? myslim mesto a stat vie niekto? Citovat
pipistrel Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 robo podla tvojho VIN cisla zistis. Č. APV/PR 12569 89 1 0120 a to 89 znaci podla tohto vlakna Sochaux (F): 89 Citovat
robozv Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 vedel som ze 307ku soom mal z Mulhouse /F/ dakujem pipistel nabuduce ti nespustim pneu:D nepitaj sa preco zalobaba Citovat
Existujuci Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Precital som si cele toto vlakno a tot moje reakcie-budem strucny:Autko pekne,ale zadok hrozny-s tym nic nenarobis. Motoricky urcite ide ako zihadlo.Co sa tyka zabehu: prvu moju OII som setril od novoty a dost zrala olej-asi to bolo normalne,inak slapala v celku dobre.Vymenil som ju po 114 000km.Druhu OII som kupil ako predvadzaci model so 6000 km a o.i.mi predlzili zaruku na 4 roky.Vobec auto nesetrim a slape ako hodinky-mam na nej zatial 34000km. Ten zeder: no ty brdo asi by ma jeblo. Z toho vypliva ze skor ako zaplatis pozri co a ako ti urobili.Ja by som im za to peniaze nedal. PS: co keby si si dal namontovat tie cuvacie senzori tam kde ti montoval zab.zariadenie? xixi kolko by z naraznika trcali? Iba zartujem. Vela stastnych km,nech ti sluzi. Citovat
buga Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 datum vyroby sa da zistit aj tu http://www.xantiaclub.cz/ vlavo dole hladaj taketo: Zjištění roku výroby Citovat
Judes Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Alebo tu. http://www.cats-citroen.net/citroen/organumber.html Citovat
Marcel00 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 robo k tomu ACTIVE co si spominal rozdiely medzi CR a SR, vidim ze tam nemas: alalrm dodatocne ohrievanie osvletlenie prahu dveri tempomat/obmedzovac elektricke sklapanie zrkadiel tieto veci sme uz my v seriovke mali... dalej som to podrobne nestudoval, ale najviac ma zarazil ten tempomat, lebo ten sa dodava uz v tej najnizsej vybave... integrovany bluetooth tam asi mas predpokladam... si si isty ze mas vybavu ACTIVE? na cenu sa radsej nepytam... Citovat
robozv Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 presne to co si napisal to nemam a dokonca mam 4x airbag cize mi chyba v A stlpiku, tempomat mi dorabali za 1900 kc. Co tym myslis dodatocne ohrievanie??? Porovnaval som si vybavu na oboch strankach SK a CZ a suhlasi Česka ACTIVE je chudobnejsia. Ano mam ACTIVE mam to aj na fakture a aj som vybavu porovnaval na ich stranke aj na serviceboxe vsetko co tam ma by tam je dokonca podla serviceboxu v aute neni v kufri ta prenosna lampicka co je na pravej strane a ani sietka do kufra. A cena?, cena bola radovo o niekolko tisic euro mensia ako nove auto na Slovensku takze nelutujem ani senzory ani nic co tam chyba. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 tak potom super... dolezite aby si bol spokojny... Citovat
robozv Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 najviac po mne je spokojna moja dcerka najmä ked jej zatiahnem roletu Citovat
Guest mischko11 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 najviac po mne je spokojna moja dcerka najmä ked jej zatiahnem roletu myslis clonu v kufri ?:D:D:D sorry za nemiestny zartik kazdopadne auto je pekne a co uzivatel potrebuje to ma Citovat
robozv Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 kufri?? co to je mam to aj ja??? tiez zartujem jasne ze ho mam:P Citovat
Guest mischko11 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 kufri?? co to je mam to aj ja??? tiez zartujem jasne ze ho mam:P myslel som ze dceru hodis do kufra a zatiahnes je roletku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.