Marcel00 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 no vzhladom na robovu dost vysoku postavu si to asi prave koleno odnasa... neuvazoval si nad reklamaciou ??? Citovat
DanculD Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 No schvalne pozrite ako je to na inych autach http://www.zeder-lock.sk/ukazky-systemu-zeder-lock Citovat
robozv Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Teraz trosku odbocim od temy:D 1- chcel by som vediet! u mojej 307ky som mal aktivovane automaticke rozsvietenie svetiel to znamena ze po nastartovani asi po 3sec sa mi zapli svetla a svietili a u 308ky ked mam packu v polohe auto tak za denneho svetla pri nastartovani sa mi zapnu iba ledky a pri sumraku alebo tme spolu s naskocenim motora sa zapnu aj svetla nebude to odpalovat ziarovky????? 2- vie mi niekto povedat ci je nejaky inovativny rozdiel medzo starou a faceliftovanou 308kou? okrem prednej masky a led diod Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Už to nechajte tak s tým Zederom. Dosť ho to serie a sám písal, že to máme nechať tak. Ak niečo porieši tak nám to tu určite napíše. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 odpoved na prvu otazku znie.... nie, je to elektronicky osetrene, neni dovod aby to odpalovalo ziarovky. veskere prepatove spicky stiahne akumulator. To by skorej odisla nejaka elektronika vo vozidle. nemaj boja, je to v pohode. tieto led su super a hlavne to setr ziarovky v hlavnych svetlometoch. na druhu otazku zodpovedat seriozne neviem z hladiska technologickeho pokroku. Citovat
robozv Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Diki Marcel00 no skoda toho zrazu mohli sme pokecat Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Kurnik, na tú dvojku by som odpovedal, ale nechcem pod*ebávať Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 robozv: gratulujem nádherné autíčko;);) Citovat
Marcel00 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Kurnik, na tú dvojku by som odpovedal, ale nechcem pod*ebávať marko no daj nieco rad sa nieco dozviem :D:D robo ved to nebol posledny zraz Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Marcel, nie nebolo by to odomňa pekné, nemáme tu o tom písať Citovat
Marcel00 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 robo ??? ved jeho i mna to zaujima prave... rec je o rozdieloch 308 pred a po FL... Citovat
robozv Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 asi som pochopil narazas na jednu moju fotku??? Citovat
robozv Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Marcel00 takze tvoja 308ka je este pred faceliftom??? Citovat
robozv Odesláno 10. prosinec 2011 Autor Odesláno 10. prosinec 2011 posledna poznamka ohladom ZEDERu Takze pisal som spolocnosti ZEDER ohladom umiestnenia na 308ku - odpisali mi ze to bude trcat cca 6cm to suhlasi a pisal som aj chalanovi tu z fora co ma 5008ku a montuje zeder odpisal mi ze to je tak ako ma lebo sa to neda inak namontovat koli priestoru. Pri nasadani do auta mi to nezavadzia tak uz to nejdem riesit. Chcel som to tak to aj mam a hotovo. Nech to sluzi ako ma. PS: inak toto auto je jednoducho pecka to Modzillo ohladom farby mozno je nedostupna pre SR lebo som si vsimol ze v Hodonine maju na predaj dalsie to iste auto co mam aj ja. Citovat
marko306 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 A Robo nečerti sa na mňa, to je iba čistá závisť z mojej strany:aut:D Citovat
balkanista Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Pozri, ja si možno dám ten Zeder namontovať až mi Eurogap skončí - aj ked vidím ako ti to trčí medzi nohy:D Rozhodne je to menšia nepríjemnosť ako nemať auto. Pokiaľ sa to nenaučia prekonavať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.