Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno

podla mna je novy ale ty tvrdis ze neni aby sa ta nepytali na tu tlaciaren na peniaze :D inac ani nevim ako sa drzi v ruke :mad:

Odesláno

mischko drzi sa paradne je uplne inac tvarovany ako obyc. A tlaciaren mam iba ihlickovu /koniec 90ich rokov 20 storocia/

[upravil dne 27.4.2012 21:10 od robozv]

[upravil dne 27.4.2012 21:10 od robozv]

Guest mischko11
Odesláno
na zraze ti dam okukat :mrk

aj chytit ?:D

uz viem co je to prekvapenie zrazu :D

vsetci simozzu chytit tvoj volant :D

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

INFO: Takze aby to tu nezarastlo machom prilozim par slov. Dnes v ramci predobednajsej prechadzky som si bol v Peugeote pre aditivum do nadrze. Kedze auto mam v zaruke a kupenie aditiva si k mojmu autu poznacil spolu s kilometrami asi toto aditivum budem chodit kupovat kazdych 5000km tam, vychadza mi to 2x do roka. Trosku sme pokecali ale viac sa dozviem tu na fore ako v servise to viem uz davno ale aspon som zabil cas. Rozhodol som sa po precitani roznych clankov pridavat aditivum ca do kazdej 3tej nadrze.

Inak auticko sluzi skvelo neni si na co stazovat nic neskripe, nevrzga, nepiska:aut Akurat ho treba castejsie umyvat :grr

Odesláno

A to mas potom co za farbu karoserie?????:D:D:D

Pocuj najlepsie je ked ho navoskujem, poriadne vylestim aj dvakrat ho obehnem aky to bolo perfektne a ked poprsi pridem k autu ze co je to za skrabanec!!!! a prejdem prstom a cudujem sa nerozlesteny vosk. Proste akoby som to poriadne nerozlestil a po dazdi na miestach mam smuhy po vosku proste hruza. Pred tym som mal strieborne auto ale tato tmava je na udrzbu poriadne narocna. Ale aj tak nelutujem farba sa mi velmi paci najmä na slnku tie zlate zrna su krasne vsak vies o com pisem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...