Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teraz trosku odbocim od temy:D

1- chcel by som vediet! u mojej 307ky som mal aktivovane automaticke rozsvietenie svetiel to znamena ze po nastartovani asi po 3sec sa mi zapli svetla a svietili a u 308ky ked mam packu v polohe auto tak za denneho svetla pri nastartovani sa mi zapnu iba ledky a pri sumraku alebo tme spolu s naskocenim motora sa zapnu aj svetla nebude to odpalovat ziarovky?????

2- vie mi niekto povedat ci je nejaky inovativny rozdiel medzo starou a faceliftovanou 308kou? okrem prednej masky a led diod

Odesláno

odpoved na prvu otazku znie.... nie, je to elektronicky osetrene, neni dovod aby to odpalovalo ziarovky. veskere prepatove spicky stiahne akumulator. To by skorej odisla nejaka elektronika vo vozidle. nemaj boja, je to v pohode. tieto led su super a hlavne to setr ziarovky v hlavnych svetlometoch.

na druhu otazku zodpovedat seriozne neviem z hladiska technologickeho pokroku.

Odesláno

posledna poznamka ohladom ZEDERu

Takze pisal som spolocnosti ZEDER ohladom umiestnenia na 308ku - odpisali mi ze to bude trcat cca 6cm to suhlasi a pisal som aj chalanovi tu z fora co ma 5008ku a montuje zeder odpisal mi ze to je tak ako ma lebo sa to neda inak namontovat koli priestoru. Pri nasadani do auta mi to nezavadzia tak uz to nejdem riesit. Chcel som to tak to aj mam a hotovo. Nech to sluzi ako ma.

PS: inak toto auto je jednoducho pecka

to Modzillo ohladom farby mozno je nedostupna pre SR lebo som si vsimol ze v Hodonine maju na predaj dalsie to iste auto co mam aj ja.

Odesláno

Pozri, ja si možno dám ten Zeder namontovať až mi Eurogap skončí - aj ked vidím ako ti to trčí medzi nohy:D

Rozhodne je to menšia nepríjemnosť ako nemať auto. Pokiaľ sa to nenaučia prekonavať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...