Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

White: No s liborovym casem to je takove zajimave ;) taky jsem si musel celkem pockat :) Nejlepsi mas zavolat mu na mobil , mel nejaky problem s forem totiz

Rozvodovka drzi takze 1 level zda se byt dokoncec :-D

Odesláno

hmmm zajimaveeeee.... me t apopelnicka po rychlym zasahu opet celkem zdrave jezdi.. no nemoci, ktere ma jsou jiz vleklejsi a dlouhodobe zanedbavane, ale reseni je \"in progress\" - jen pripority jsou uplne jinde... Ale popelnicka definitvne zustava u me a u me nejspis i dozije.... :myslim

Odesláno

Voštík - já si užívám dostupnosti náhradních dílů za relativně normální peníze, takže si můžu dovolit kupovat hovadiny. V šupliku mám ještě BOV kit od FORGE Motorsport a BSR kit sání.

Odesláno

kucí kde berete nové hřídele do převodovek našel jsem jednoho výrobce a to ADT performance ale prý je ještě vyrábí někdo v polsku kdo nevím. Nebo je ještě více výrobců? Ptám se proto že chci nechat vyrobit nové hřídele na mi16x4 Tak jestli se do toho mám pustit sám nebo to někdo za rozumnej peníz dělá. Přípaně kdo pak by na to prodal materiálek zase platit za metr kulatiny:blicismajlik

Odesláno

ATD zname, ale levnej a rozumnej peniz to neji, o polacich nevim, ALe naci Fini to delali... kura kdybych jen nasel link. A bacha: na Micko jsou jiny nez na Tecko

ATD edla zrovna ty teckovy...

Odesláno

to vím že jsou jiné mám výkres obrobku hnací hřídele na t16 a když jsem kreslil na mi16 tak to bylo hodně jiné. Hnaná hřídel nevím na první pohled vypadá steně Uvidíme začínám kreslit. řešim včas protože ty co tam jsou už jsou načatý a nevim jak dloho vydrží v koncem března se jede most tak se uvidí do té doby bych chtěl mít hotovou náhradu

Odesláno

tak sem na to kouk do servic boxu a hnaná hřídel je podle čísla totožá ná téčku s míčkem. U obou mi vyskočilo číslo 2301 05 takže by se dala koupit jen tato a vyrobit hnací.

Odesláno

myslím tím tu nemoc všech 4x4 spojení výstuní hřídele z hlavní převodovky a vstupní hřídele do rozdělovací převodovky a ta by právě měla být shodná u obou vozů

Odesláno

nj, mas pravdu je to stejny.. zase o neco chytrejsi (a je to 230195) proto jsem to nemoh najit...

jinbak jsem nasel kontakty z roku asi 2006 a vyoada to ze budou uz mrtvi

mrgti@mi16x4.info and mikkos@mi16x4.info

Mikko Savolainen a Juho Jarvinen

ale nejake platne maily jsem na ne nenasel, zkus ruzny fora...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...