BiFF Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 TO ja jdu dneska pro moje Tecko delala se tam generalka za pomoci Libora. Citovat
Whitetiger Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 to sa ti robi ked ti má kto pomoct. Libor mi slubil tesnenie pod hlavu- neopytas sa no na to? Citovat
BiFF Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 White: No s liborovym casem to je takove zajimave taky jsem si musel celkem pockat Nejlepsi mas zavolat mu na mobil , mel nejaky problem s forem totiz Rozvodovka drzi takze 1 level zda se byt dokoncec :-D Citovat
Whitetiger Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 to je fajn- tak ich zarchivuj - a posli potom- sa urcite zídu. Citovat
Bohouš Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Zdarec pánové, ještě vám ty kočárky drží pohromadě ??? Musíme se potkat někde na srazu a porovnat veterány, já do tomu svému dopřál menší výkonovou injekci - http://produkty.bsrczech.cz/t995/ - ale ještě mám připraveno pár kosmeťáren v šuplíku :papa Citovat
voštík Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 hmmm zajimaveeeee.... me t apopelnicka po rychlym zasahu opet celkem zdrave jezdi.. no nemoci, ktere ma jsou jiz vleklejsi a dlouhodobe zanedbavane, ale reseni je \"in progress\" - jen pripority jsou uplne jinde... Ale popelnicka definitvne zustava u me a u me nejspis i dozije.... Citovat
Bohouš Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Voštík - já si užívám dostupnosti náhradních dílů za relativně normální peníze, takže si můžu dovolit kupovat hovadiny. V šupliku mám ještě BOV kit od FORGE Motorsport a BSR kit sání. Citovat
voštík Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 tecko kit nepotrebuje ale jo, svezl bych se Citovat
Maverick Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 voštík: A já už chtěl na tu tvou popelnici začít střádat korunky:D Citovat
voštík Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 ale to klidne muzes ti ji zatim pripravim do perfektniho stavu.... Citovat
Capy Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 kucí kde berete nové hřídele do převodovek našel jsem jednoho výrobce a to ADT performance ale prý je ještě vyrábí někdo v polsku kdo nevím. Nebo je ještě více výrobců? Ptám se proto že chci nechat vyrobit nové hřídele na mi16x4 Tak jestli se do toho mám pustit sám nebo to někdo za rozumnej peníz dělá. Přípaně kdo pak by na to prodal materiálek zase platit za metr kulatiny:blicismajlik Citovat
voštík Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 ATD zname, ale levnej a rozumnej peniz to neji, o polacich nevim, ALe naci Fini to delali... kura kdybych jen nasel link. A bacha: na Micko jsou jiny nez na Tecko ATD edla zrovna ty teckovy... Citovat
Capy Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 to vím že jsou jiné mám výkres obrobku hnací hřídele na t16 a když jsem kreslil na mi16 tak to bylo hodně jiné. Hnaná hřídel nevím na první pohled vypadá steně Uvidíme začínám kreslit. řešim včas protože ty co tam jsou už jsou načatý a nevim jak dloho vydrží v koncem března se jede most tak se uvidí do té doby bych chtěl mít hotovou náhradu Citovat
Capy Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 tak sem na to kouk do servic boxu a hnaná hřídel je podle čísla totožá ná téčku s míčkem. U obou mi vyskočilo číslo 2301 05 takže by se dala koupit jen tato a vyrobit hnací. Citovat
voštík Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 jen aby nedoslo ke zmateni gulasem myslis hridele v prevodovce kde jsou stupne nebo ty prevodovka <-> rozvodovka - t co se prakticky \"vzdycky\" rozervou? Citovat
Capy Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 myslím tím tu nemoc všech 4x4 spojení výstuní hřídele z hlavní převodovky a vstupní hřídele do rozdělovací převodovky a ta by právě měla být shodná u obou vozů Citovat
voštík Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 nj, mas pravdu je to stejny.. zase o neco chytrejsi (a je to 230195) proto jsem to nemoh najit... jinbak jsem nasel kontakty z roku asi 2006 a vyoada to ze budou uz mrtvi mrgti@mi16x4.info and mikkos@mi16x4.info Mikko Savolainen a Juho Jarvinen ale nejake platne maily jsem na ne nenasel, zkus ruzny fora... Citovat
Whitetiger Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 capy-vedel by si mi poslat výkres tej hnacej T16kovej hriadele? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.