jiri.wolf Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Nj, problém je ale v tom, že já vůbec nemám to původní - čili nemám co přizpůsobovat Potřeboval bych tedy nějaké starší (klidně jeté) ložisko s držákem, které bych pak předělal... Citovat
Whitetiger Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 prerobis ten drziak z avie- ja som origo vybral a dal som tam komplet ložisko s gumou v kovovom držiaku, ktorý som trocha prisposobil. stare nepotrebujes. aviacke ma ovela mohutnejsie gumove uloženie, ktore sa na originálnom ložisku rado trhá. [upravil dne 27/12/08 Whitetiger] [upravil dne 27/12/08 Whitetiger] Citovat
KoldasT16 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 a kde jsi ji sehnal sakra,tady po republice se ich válí asi dost ani o tom nevíme..a co cene kolik jsi za ní dal v tomto stavě???jinak přkládám foto:D Citovat
KoldasT16 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 a co hlava z S16 co jsem měl,třeba bude stejná..nevím jen se ptám Citovat
Whitetiger Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 no vediem ci sa ich tam bude valat az tak vela- zase vyrobených tak vela nebolo. 1046 asi? Citovat
jiri.wolf Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Hlava je stejná z mnotoru XU10J4 (tedy MI16 nový model nebo S16 starý model). Sehnal ji ježíšek za cenu úměrnou stavu a válela se nedaleko bydliště... Citovat
BiFF Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 White: pokud vim tak jich bylo vyrobeno neco pres 3 000 ks:) no podle stavu to nemohla byt nejak extra cena ale treba na nahradni dily dobra popripade na jizdu pro nekoho hodne vytrvaleho coz ja nejsem Citovat
BiFF Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 koldas: uz se tesim jak budou na aute Citovat
KoldasT16 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 to já taky:D to bude ještě trvat,ted už peníze budu sipat jen a jen do auta,abych s tím mohl taky vyjet:bacha Citovat
KoldasT16 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 jiri.wolf: se dívám že jsi z Bna,to je kousek od Blanska a kde se válela poblíž bydliště??? Citovat
jiri.wolf Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Naposledy se válela nějakou dobu v Tišnově... Ono podle fotek to možná vypadá jako děsná tragedie, ale opak je pravdou. To auto do nedávna normálně jezdilo, jen pánové mechanici tak nějak blbě složili motor, nemazal vršek a tak nějak se to tam zapeklo... No a na fotce to vypadá děsně, jelikož tam není origo spojler, je ohnusnělá kapota a je to ojeté klíčkem (plus pár dalších kosmetických vad). Takže v plánu je to odstrojit, prohnat karosárnou a lakovnou (část na lak, část jen rozleštit), znova nastrojit a hurá do světa. Je to takový plán na příští pětiletku. Citovat
Whitetiger Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 biff- kazdy zdroj uvadza nieco iné- ja som cital ze 1046 ks bolo vyrobených no tazko sa dopátrame kolko presne to bolo - ale bolo ich malo ved aj tých 3000 ako hovorís ty nie je vela- kolko ich este asi zije.je fajn ked sa nejaka znova objaví. Citovat
Libor T16 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 ty vačky jdou v pohodě opravit a dají se pak i cementovat , v tom není problém , jsou uplně jiné než u atmosferyckého motoru , ale k té opravě je potřeba i hlava ,do které půjdou , musí se seštosovat ty domečky a vystružit díra přímo na ně , ale to tady není vůbec problém Citovat
Libor T16 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 to uložení kardanu běžně kupuji u nás v obchodě a před dvěma roky jsem kupoval i v peugeotu v olmiku Citovat
jiri.wolf Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: Libor T16 to uložení kardanu běžně kupuji u nás v obchodě a před dvěma roky jsem kupoval i v peugeotu v olmiku V Peugeotu už bohužel objednat nejde - již se nedodává To co běžně kupuješ je stejné jako origo? Kolik je cenovka a kde přesně je ten obchůdek?? Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Toto nebo toto by asi nepomohlo co? Citovat
Libor T16 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 hokcar prostějov ,mám tam slušnou slevu , na tyto věci asi 35 procent. po novém roku ti ho můžu koupit a poslat, nebo by možná bylo lepší , když si pro něj přijedeš - nejsem s poštou kamarád - pěkně mě sere. není to žádná hrůza , asi polovina ceny v peugeotu a s kvalitou nemusíš mít strach , značky typu starline nekupuji Citovat
Whitetiger Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 libore aka znacka teda robi nahradu toho loziska? je to komplet aj s uložením. u nas na SK som ho nevedel nikde zohnat iba v peugeote a asi za 4.500,- Sk. Citovat
Libor T16 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 u nás v peugeotu stála 3200 kč , já beru tuším febi Citovat
Whitetiger Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 no to bolo v tej dobe ked som zhanal po prepocte na Sk asi rovnako. a to febi je komplet aj s uložením? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.