BiFF Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Bonedady: Jsem myslel ze uz jsi ho videl Citovat
BiFF Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Todle by mohla byt celkem sranda http://nl.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&feature=related Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: BiFF Bonedady: Jsem myslel ze uz jsi ho videl Nepamatuji se. Mám špatnou paměť. Je možný že jsem ho už v nějakým tématu komentoval, ale snad můžu slintat víckrát že. EDIT: Ta 106T už tu párkrát byla. Nejvíckrát v sekci 106. Ale musí to být masakr. [upravil dne 11/12/08 BoneDaddy] Citovat
Whitetiger Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 biff- myslis tu 2 pin zasuvku na vyblikanie? a cím to diagnostikujes? teda co tam napojís? alebo vyblikanie? Citovat
BiFF Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Prestu dvou pinovku myslim ze to je zelena to napojis normalne na diagnostiku akorad ta diagnostika musi mit redukci na tu dvouúpinovku je to uz prece jenom starsi kousek a nove auta uz maji jinaci zasuvky tak na to je takova redukce ale to uz musi mit na diagnostice !! Citovat
Whitetiger Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 a ty mas doma diagnostiku na 2 pin konektor? Citovat
Libor T16 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 na diagnostiku je ten dvoupinový zelený konektor, EOBD zásuvku to ještě nemá , ale v pohodě to vyčte každá lepší diagnostika i vasil nebo bosch kts , není s tím problém ,to že to zakolísá a vynechá ve 4000ot. vyřešíš jediným způsobem - natankuješ benzin 98 - 100 oktanů v německu , pak to nedělá , v česku se ti nepodaří natankovat kvalitní benzín , na to zapomeň , leda si koupíš benzín u křenka v sudu , ale stojí kolem 120/l , biffe dolet sem a napíchneme to a vyřešíme ten problém s tím volnoběhem , pokud máš ten ventil nový , dokážu to zesynchronizovat a musíme zkusit moji jednotku ,zajímají mě tvoje dojmy. Citovat
Libor T16 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 ještě k tomu povadnutí výkonu - tam je víc příčin a dělá to podobnou poruchu - bud to v zátahu vystřelí a vynechá , nebo to povadne tak ,že to samo ubere - to dělá ř.j. že naměří v tahu tlak nad 1,3 a prostě otevře na turbu odfuk , jenže ta korekce je dost necitlivá ,takže cítíš v tahu ubírání výkonu - někdy dost přerušovaně a necitelně - toho se zbavíš že odpojíš odfuk a necháš ho tlačit do plna - pak to táhne jak kráva a nepolevuje , ale způsobí to další problém- když to začneš rozjíždět na čtverku a pětku tak tě až přefoukneš limit v jednotce odstaví zátěžáky co drží na přední příčce nad chladičem - ty dva ,co z nich vedou hadičky do hadice od sání mezi výměníkem a klapkou. hodí tě to do poruchy a nejde to vytočit nad 3000 ot. poruchu vymažeš, že na chvilku odpojíš baterku . až se dostaneš k tomuto problému , poradím ti ,co dál Citovat
Whitetiger Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 dik za rady Libore- som zvedavý na Biffové dojmy ked vyskusa tvoju RJ. Citovat
BiFF Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Libor: Jak jsi na tom s vykendem ? bud tento nebo pristi by to slo Citovat
Whitetiger Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 no skusajte skusajte- cakam na výsledok. inac tu napravu som uz upravil, takže nie som az taky lenivý. Citovat
Libor T16 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 tento výkend ne , dnes odjiždím na chatu až do neděle ale příští v poho . Citovat
BiFF Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Ok nechame to na pristi , jsem stejne nemocny jak prase Citovat
Whitetiger Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Libore- koldas má oddelený okruh chladenia vody od okruhu chladenia motora? tak že čerpadlo tlačí vodu iba cez turbo-chladič- a dorobenú expanznu nadobku? Citovat
KoldasT16 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 tak dnes jsem namontoval servo,vyřezal sklo a konečně po 2 týdnech taky nastartoval...je to pánové hokot,běhala mi husí kůže po zádech když to opět zasičolo:mad:je to droga a v pondělí jedu na stk,tedy doufám,že zítra pořeším tu spojku a nelepím sklo... a pak přijde na řadu nápravnice řízení a pak šum ke mě do lakovny:potlesk Citovat
KoldasT16 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 a k té vodě,jsem to dneska zahřál, a po vypnutí klíčku to čerpadlo na vodu jelo takových 3.5minuty,pač jsem vykouřil skoro celou cigarelu Citovat
Whitetiger Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 koldas- no to cerpadlo by malo ist po zohriati nad 70 stupnov cca 10 min. foto morora by sa u teba nenašlo? ako to tam mas upravené.lakovat budes sám? farba ostáva sorento? [upravil dne 12/12/08 Whitetiger] Citovat
BiFF Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Jen tak dal Koldas uz se tesim na Jaro jak dame nejakeho scuka Citovat
KoldasT16 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 barva zůstává,zítra nafotím a dám nějaké foto akorát tak prásknu moje speedline corse,akorát sháním repliku nebo spíše originál nasávač na kapotu na Subaru Gt. nevíte o něčem???budu mít dvě kapoty...origo a pak READY TO RACE Citovat
KoldasT16 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 jinak lakovat bude můj kolega teda doufám,máme teho moc.já budu chystat:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.