Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Libor: tak ventil je vymeneny ale porad do zdecha dela to 100% ten co ovlada overboost nemuze to delat i ten druhy? Jinak bych rekl ze ted to jede daleko lipe jak je tam ten novy! Asi si to napichnu na komp a juknu co to pise

Odesláno

biff aky mas problem? povedz nahlas. ;) nemil si ventil ovladania klapky overboost? mam taky pocit ze to budem musiet aj ja. ked mu dam plný plyn tak zacne tahat akko divý no obcas akoby stratil dych- no nerobí to stále. bude to v tým ventilom?

koldas- urobil si tu spojku- ja som to skušal tiež vela krat no nakoniec sa to podarilo- ved mas vel 4 možnosti-obidva von, obidva dnu, 1.von-2.dnu a naopak.:D a nezabudni na nas s tymi chipmi.dik

[upravil dne 11/12/08 Whitetiger]

Odesláno

White: ale motor se mi ted chova takovym stylem ze kdyz ho nastartuju a nepridam mu tak zdechne , staci jenom vterinu podrzet nohu na plynu treba na 1500 ajakmile to zacne stoupat na 2000 tak to staci pustit a uz to drzi pekne volnobeh!!

proste je to zadusene a ja ho tim podrzenim plynu udrzim nastartovany , jinak jsem menil ten elektromagneticky ventil na overboost jak mi rikal Libor ale zatim to dela porad.

White jinak s tim tahem mi to dela taky sem tam a hlavne ve 4000 ot.

Odesláno

White: no musim to odzkouset , zacal mi svitit pocitac jak mi to zacalo zdechat tak to zkusim napichnout na diagnostiku at mi to ukaze ale urco to bude nejaka prechodna chyba.

Odesláno

White: Zasuvku na diagnostiku to ma vepredu v motorovem prostoru v te cerne krabicce co mas u ABS jestli ho tam teda mas ;) no me to svitilo jak jsem fddal pryc ten kat tak jsem potom dal novou lambdu a vsechno bylo v klidu a po mesici mi to proste zaclo zobit se startovanim a zase mi to caslo svitit takze uvidime.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...