Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

tak predal? no ale aj by si mohol nejake upravy popísat. please. :aut

a este - bude na T16 fungovat electronic boost controller?

[upravil dne 27/11/08 Whitetiger]

Zdravím tě,máš moc parádní T16!Fakt bomba,neni to přeplácané a je vidět že se staráš!:potlesk Jinak ohledně Boost Controleru- myslím že by fugovat měl,dával se (ne ale seriově) i do Celici,RX7 a podobně,ale co jsem tak zaslech tak musíš dát silnější benzinovou pumpu a pár dalších věcí...ale jestli jsem mimo tak promiň:D
Odesláno

dikes- je to moj milacik tak sa staram ako viem.:super- kazda rada dobra. prave rozmyslam o vykonnejsom palivovom cerpadle.

chlapi dalsia otázka- ked mu dam plný plyn tak zacne zaberat a potom na chvíločku zavaha akoby nevedel ci má ist dalej alebo nie a tak ide dalej. mam taky pocit akoby nestihalo práve vstrekovanie. nestava sa vam to niekedy?

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

dikes- je to moj milacik tak sa staram ako viem.:super- kazda rada dobra. prave rozmyslam o vykonnejsom palivovom cerpadle.

chlapi dalsia otázka- ked mu dam plný plyn tak zacne zaberat a potom na chvíločku zavaha akoby nevedel ci má ist dalej alebo nie a tak ide dalej. mam taky pocit akoby nestihalo práve vstrekovanie. nestava sa vam to niekedy?

To mi dělá 306 1.4 ,mě se zdá jakoby čerpadlo nedodávalo na chvilku palivo nebo jako by ho tam bylo moc.Kamarádovi to dělalo na 106 1.4 a bylo ve vzduchovém filtru a svíčkách (byli asi původní :) ).Čerpaslo snad bude O.K,neni to nic levného....:/
Odesláno

sviecky su nove denso iridium, filter je nový green twister- takze v tom to asi nebude.

Cerpadlo som pozeral Walbro 255- cca 2800,- Sk z USA- takže nie az tak vela.

[upravil dne 27/11/08 Whitetiger]

Odesláno

kluci pardon ale musím Vám ukázat můj vkus co se týče úprav a tuningu , nezlobte se ale TUNING je hnus !!!!!!! tuning je málokdy elegantní a co není elegantní se mi nelíbí . auto v původním stavu s původníma poklicema nebo kolama a origo rádiem me nadchne a tuning autu okruh mých známích a na autech a motorech spolupracujících říká -- MAŠŤÁRNA -- a tuningáři jsou mašťaci. Ale nechci se nikoho dotknout - proti gustu žádný dišputát , každému se líbí něco jiného. Doufám, že se tam ta fotka oběví a kdybych věděl jak , dám tam i nějaké své.

post-0-14109603408461_thumb.jpg

Odesláno

pokud upravujete , chcete upravovat , ladíte přidáváte atd., tady je co potřebujete , tady beru díly na formule a na motory , je tu všechno - kvalitní a cenově dostupné a už samotné vychytávky Vás inspirují , jsou to věci pro motorsport a ne jen pro levný tuning. www.isa-racing.de

post-0-14109603408687_thumb.jpg

Odesláno

žádný kat , air filtr , úprava regulace turba , moje úprava jednotky - hotový šváb za 4000 kč , co nevíc snížit váhu auta a honit ho jak zdutou kozu - ono se fakt neuvěřitelně rozchodí. to je asi pro začátek vše ! na čerpale hodně záleží - značka FACET

post-0-14109603408987_thumb.jpg

Odesláno

dik za info libore- a to mi chces povedat ze len upravou riadiacej jednotky - teda výmenou chipu si z neho dostal to co mas?

Ináč ta tmavo cervená je ozaj krááásna.

To paliv- cerpadlo FACET zozeniem kde?

No zrazit by sme sa mohli- no nie do seba. :D

Odesláno

to byla carera 2 , dopadlo to normálně , ujel jsem mu o 3 délky v kopřivnici při sprintu na 200m

to čerpadlo FACET je v katalogu na tom odkazu isa-racing.de

a této cobře s motorem z nového fordu mustang jsem taky ujel , ale to už mu teda jelo

ta úprava jednotky na všech sprintech ještě nebyla

post-0-14109603412467_thumb.jpg

Odesláno

Libor: ta cervena je nadherna taky jsem o tehle kolech uvazoval , mam stejny nazaor nic na tecku nemenit ikdyz ja vymenil akorad svetla ale to zas neni tak velky zasah.

Tecko je samo o sobe nadherne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...