BiFF Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Co libo , uz se podarilo prodat Tecko? Citovat
Whitetiger Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 tak predal? no ale aj by si mohol nejake upravy popísat. please. a este - bude na T16 fungovat electronic boost controller? [upravil dne 27/11/08 Whitetiger] Citovat
309GT Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Whitetiger tak predal? no ale aj by si mohol nejake upravy popísat. please. a este - bude na T16 fungovat electronic boost controller? [upravil dne 27/11/08 Whitetiger] Zdravím tě,máš moc parádní T16!Fakt bomba,neni to přeplácané a je vidět že se staráš! Jinak ohledně Boost Controleru- myslím že by fugovat měl,dával se (ne ale seriově) i do Celici,RX7 a podobně,ale co jsem tak zaslech tak musíš dát silnější benzinovou pumpu a pár dalších věcí...ale jestli jsem mimo tak promiň Citovat
Whitetiger Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 dikes- je to moj milacik tak sa staram ako viem.- kazda rada dobra. prave rozmyslam o vykonnejsom palivovom cerpadle. chlapi dalsia otázka- ked mu dam plný plyn tak zacne zaberat a potom na chvíločku zavaha akoby nevedel ci má ist dalej alebo nie a tak ide dalej. mam taky pocit akoby nestihalo práve vstrekovanie. nestava sa vam to niekedy? Citovat
309GT Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Whitetiger dikes- je to moj milacik tak sa staram ako viem.- kazda rada dobra. prave rozmyslam o vykonnejsom palivovom cerpadle. chlapi dalsia otázka- ked mu dam plný plyn tak zacne zaberat a potom na chvíločku zavaha akoby nevedel ci má ist dalej alebo nie a tak ide dalej. mam taky pocit akoby nestihalo práve vstrekovanie. nestava sa vam to niekedy? To mi dělá 306 1.4 ,mě se zdá jakoby čerpadlo nedodávalo na chvilku palivo nebo jako by ho tam bylo moc.Kamarádovi to dělalo na 106 1.4 a bylo ve vzduchovém filtru a svíčkách (byli asi původní ).Čerpaslo snad bude O.K,neni to nic levného....:/ Citovat
Whitetiger Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 sviecky su nove denso iridium, filter je nový green twister- takze v tom to asi nebude. Cerpadlo som pozeral Walbro 255- cca 2800,- Sk z USA- takže nie az tak vela. [upravil dne 27/11/08 Whitetiger] Citovat
Libor T16 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 kluci pardon ale musím Vám ukázat můj vkus co se týče úprav a tuningu , nezlobte se ale TUNING je hnus !!!!!!! tuning je málokdy elegantní a co není elegantní se mi nelíbí . auto v původním stavu s původníma poklicema nebo kolama a origo rádiem me nadchne a tuning autu okruh mých známích a na autech a motorech spolupracujících říká -- MAŠŤÁRNA -- a tuningáři jsou mašťaci. Ale nechci se nikoho dotknout - proti gustu žádný dišputát , každému se líbí něco jiného. Doufám, že se tam ta fotka oběví a kdybych věděl jak , dám tam i nějaké své. Citovat
Libor T16 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 pokud upravujete , chcete upravovat , ladíte přidáváte atd., tady je co potřebujete , tady beru díly na formule a na motory , je tu všechno - kvalitní a cenově dostupné a už samotné vychytávky Vás inspirují , jsou to věci pro motorsport a ne jen pro levný tuning. www.isa-racing.de Citovat
Libor T16 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 žádný kat , air filtr , úprava regulace turba , moje úprava jednotky - hotový šváb za 4000 kč , co nevíc snížit váhu auta a honit ho jak zdutou kozu - ono se fakt neuvěřitelně rozchodí. to je asi pro začátek vše ! na čerpale hodně záleží - značka FACET Citovat
Libor T16 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 nechcete se pánové s těma našema peugeotkama někde srazit ? Rád bych Vás všechny viděl a pokecal. Citovat
Whitetiger Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 dik za info libore- a to mi chces povedat ze len upravou riadiacej jednotky - teda výmenou chipu si z neho dostal to co mas? Ináč ta tmavo cervená je ozaj krááásna. To paliv- cerpadlo FACET zozeniem kde? No zrazit by sme sa mohli- no nie do seba. Citovat
oni Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 me by spis zajimalo jak dopadnul zavod s tim zlutym porsche a co to bylo za motor! Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Ta červená je opravdu luxusní kousek. Citovat
Libor T16 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 to byla carera 2 , dopadlo to normálně , ujel jsem mu o 3 délky v kopřivnici při sprintu na 200m to čerpadlo FACET je v katalogu na tom odkazu isa-racing.de a této cobře s motorem z nového fordu mustang jsem taky ujel , ale to už mu teda jelo ta úprava jednotky na všech sprintech ještě nebyla Citovat
Whitetiger Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 libor- no uz som nasiel to cerpadlo- neviem ci som to správne pochopil ale to cerpadlo FACET je elektromagnetické? to ma aké výhody oproti klasickému ? A chip ti robili kde? Citovat
BiFF Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Libor: ta cervena je nadherna taky jsem o tehle kolech uvazoval , mam stejny nazaor nic na tecku nemenit ikdyz ja vymenil akorad svetla ale to zas neni tak velky zasah. Tecko je samo o sobe nadherne Citovat
BiFF Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Libor: To je ta tvoje formulka ? Co si tak pamatuju jsi rikal ze budes jezdit formule ?? Citovat
Bohouš Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 BiFF - tyhle kola mám stále v garáži a téčku opravdu sluší :aut Jinak moje vozítko bude během 14 dní v kupě a pak pápá :papa Citovat
Dundee Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Bohouš ...moje vozítko bude během 14 dní v kupě... Jsi si jistej svým tvrzením?:D:D rejp, rejp... [upravil dne 29/11/2008 Dundee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.