Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Hele a nepřekoukl se zadavatel inzerátu ???? Podle mě je reálných 280 koní ale né kw.....tenhle výkon by rozvodovka nepřenesla ani pár rozjezdů.

A mám dojem, že tohle téčko je už prodané :roker:roker

Taky si myslím... 280PS bych věřil to se z toho dá dostat docela realně.. ale víc si myslím,že ne... každopadně.. se na to auto koukalo hezky když sprintovalo :)

Odesláno

Kdyby tam mel 280 PS tak by si nedaval ty auta pekne na sprintech ja ho videl nazivo a protocil vsehny 4 kola :) cumel jsem jak kokot vem si ze tam tlaci 2 bary , vsak on to jednou psal v tom blogu ze rozvodovka se mu jedna uz rozkocila a prevodovka taky ale ze ted to drzi :) Nevim kolik tam ma ale jede to jak ******

Odesláno

cau kluci tak nevim kolik je tam kw to tam střihl kámoš co psal inzerát já mám problém dostat se i k tomuto foru - nejsem s compem zrovna kámoš, umím tak napsat mail. Každopádně je větší problém rozjet se na spryntu a nehrabat než to nechat na jedničku stát na místě v kouři z pneu. proto jsem používal sliky , protože jinak jsem měl pomalé starty jak auto hrabalo a poskakovalo na místě. Od doby zeleného tečka co sprintovalo v pv se hodně změnilo a to ,co jelo v brně proti maranelu bylo asi o felicii silnější a o Voštíka lehčí . diferák rupl po načipování večer před jarním vyškovem, bylo to fakt zběsily. kolečka do neho už mám hotovy od borce co dělá soukolí do hewlandu, takže to bude držet. L.

Odesláno

White: Dneska jsem se konecne dostal k vymene te Lambda sondy tak ti pak reknu co a jak , ale stejne myslim ze ten problem ze mi sem tam svitil pocitac byl v necem jinem ze to bude nejaka kravina jenom! Kazdopadne zatim jsem najel malo KM tak nevim jestli se to zas nerosviti zatim to neesviti, uvidime az najedu nejakou tu stovecku. :super

Odesláno

no mne to svieti skoro stale ale auto ide nornálne. ale ked je auto zohriate tak sa mi na volnobehu rozsieti mazanie. v com to može byt? nebude to spínač tlaku oleja? inac konečne som dal na draka nove 17\" :D

[upravil dne 15/10/08 Whitetiger]

post-0-14109602562858_thumb.jpg

Odesláno

no možno na jar pojde originál narazník a učrite pojdu originál prahy pretože tieto sa mi uz nepacia. :D su doma len ich treba nastriekat. kolesa su tam 7x17 et asi 16 alebo 18 no su tam podložky 12 a 20 mm. gumy su 215x 40.

Odesláno

Bohous : tak jak uz se sklada? ;)

White: no jestli myslis ze se ti rosviti mazani STOP a vsechno kolem cervene tak to ti naskoci kdyz mas maly tlak , jestli to je to co myslim tak se mi to sem tam rosviti jak vyradim a dojizdim na krizovatku treba ale jak pridas otacky hned se tlak zveda na 4 bary

Odesláno

no tak to teda panbu s tebou :(

byl jsem se na nej tehda taky divat. Typek zvlastni - ani nebyl schopnej prijet s natankovanou nadrzi a behem \"predvadecky\" nam doslo beno :)

Hele a nezda seti ze to je na strese trosku pomuchlany?

Odesláno

BiFF + Tiger - vám se rozvicí kontrolka mazání kvůli tlaku oleje ??? Z toho bych neměl moc radost, protože jak známo tak turbo motory musí mít stále dostatečný tlak mazání, aby se turbíčko hezky mazalo......(proto má téčko budík tlaku oleje)

voštík - jj ten človíček od kterého Tiger koupil téčko je zajímavej typ, také jsem se s ním obchodně setkal (koupil jsem od něj téčkové doklady) a docela jsem koukal, na téčkaře bych ho teda netipoval :roll:roll

[upravil dne 17/10/2008 Bohouš]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...