Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Beda: ona je takova spis gumova , takova pevnejsi guma takze v klidu a neni tozas tak nizko jak to vypada :)

White: Je to original stav ikdyz nejake veci se tam strikali ,ale to nebylo za mne!!

Bohous:Zitra mi prijde lambda NGK tak uvidime, skoda ze jsi nebyl na sraze jsem myslel ze bys mi helpnul s tim vyblikavanim nejak se mi do toho nechce :/

Odesláno

Hanys: Nemusi to byt tou lambda sondou ale kazdopadne par km jsem nasel na 3 valce a jak tam chlapi delali s tim katem , turbo jak se davalo ven mozna ze se nejak poskodila , ale kazdopadne mi to zaclo delat az po vyndani katu a kluci rikali ze to musi bez katu bezet v pohode!!

Ono to bezi pekne to jede ale jak se mi na chvili rosviti kontrolka kompu jde to tak o 30% dolu ten vykon je to jenom prechodny problem!

navic ta lambda uz ma 100 000 za sebou takze by taky mohla byt uz HIN

Uvidime co to bude delat s tou novou.

Odesláno

Vostik: zimni gumy jsou ale jenom v garazi , na tecko nakonec nepujdou

jak ty pokracujes ? Dari se aspon trochu ?

White:objednal jsem ji v pondeli v utery ji poslali a zitra tu bude ;)

Odesláno

Vostik: a uz jsem si precetl tve novinky jak jsi hledal nenasel jsi nahodou nekoho kdo prodava housing ?? Mozna bude potreba tak se po nem uz divam kdyby nahodou ;) Pres zimu bych se chtel pustit do predelavky toho turba teda pokud se sezenou lidi a budu mit na to dost informaci a vim ze tam nejaka prasklinka na nem je akorad jsem nevidel jak velka :(

Odesláno

mě už s tou špatnou směsí moc věcí nenapadá, tak jediné co mi zůstalo tak že jsou vstřiky už hin, ale zase tolik chechtáku na nové nemám a kdyby to nebylo tím tak to by mě asi potom cip trefil :D

nemáte někdo ještě nějaký nápad jak na to ???

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Plechy se zimákáma mám, ale na téčko stejně nepůjdou........možná totiž půjde z domu téčko :roll:roll

a kruci tady se schyluje k něčemu velkému :D

Odesláno

Pe.Tr - zas tak velký to nebude, ale změna to případně bude veliká a téčkařům se líbit asi nebude :myslim Ale zatím je to jen v začátcích, takže stále je tu možnost, že na jaře vyjedu s téčkem ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...