Béďa Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 pekny, to lizatko tam ale dlouho asi nevydrzi.. Citovat
Whitetiger Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 biff- pekna je- daval si ju striekat ? nejak velmi zachovalý lak mas. Citovat
BiFF Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Beda: ona je takova spis gumova , takova pevnejsi guma takze v klidu a neni tozas tak nizko jak to vypada White: Je to original stav ikdyz nejake veci se tam strikali ,ale to nebylo za mne!! Bohous:Zitra mi prijde lambda NGK tak uvidime, skoda ze jsi nebyl na sraze jsem myslel ze bys mi helpnul s tim vyblikavanim nejak se mi do toho nechce :/ Citovat
Whitetiger Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 biff- daj potom info ako to ide s novou lambdou- asi bude treba menit aj mne. ake je číslo tej lambdy? Citovat
Hanys55 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 nechci vám kazit iluze hoši, ale mi to míčku taky psalo špatná směs a nová lambda to nevyřešila a jaksi taky nevím co dál s tím:( Citovat
Whitetiger Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 hanys- ja s tým nemam ilúzie- mne to slape aj s tou chybou celkom dobre- no chcem skusit vymenit tu lambdu. pri tejto chybe to može byt hocico- aj lambda. Citovat
BiFF Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Hanys: Nemusi to byt tou lambda sondou ale kazdopadne par km jsem nasel na 3 valce a jak tam chlapi delali s tim katem , turbo jak se davalo ven mozna ze se nejak poskodila , ale kazdopadne mi to zaclo delat az po vyndani katu a kluci rikali ze to musi bez katu bezet v pohode!! Ono to bezi pekne to jede ale jak se mi na chvili rosviti kontrolka kompu jde to tak o 30% dolu ten vykon je to jenom prechodny problem! navic ta lambda uz ma 100 000 za sebou takze by taky mohla byt uz HIN Uvidime co to bude delat s tou novou. Citovat
BiFF Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Cislo je NGK OZA527-E3 dorazi mi zitra akorad jsem na dovolene az do soboty takze se toho chytnu pristi tyden zatim cus Citovat
Whitetiger Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 biff- odkial si ju objednával ze tak dlho cestuje? vost- no mame ale este nie na aute- a ty mas? Citovat
BiFF Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Vostik: zimni gumy jsou ale jenom v garazi , na tecko nakonec nepujdou jak ty pokracujes ? Dari se aspon trochu ? White:objednal jsem ji v pondeli v utery ji poslali a zitra tu bude Citovat
BiFF Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Vostik: a uz jsem si precetl tve novinky jak jsi hledal nenasel jsi nahodou nekoho kdo prodava housing ?? Mozna bude potreba tak se po nem uz divam kdyby nahodou Pres zimu bych se chtel pustit do predelavky toho turba teda pokud se sezenou lidi a budu mit na to dost informaci a vim ze tam nejaka prasklinka na nem je akorad jsem nevidel jak velka Citovat
Hanys55 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 mě už s tou špatnou směsí moc věcí nenapadá, tak jediné co mi zůstalo tak že jsou vstřiky už hin, ale zase tolik chechtáku na nové nemám a kdyby to nebylo tím tak to by mě asi potom cip trefil nemáte někdo ještě nějaký nápad jak na to ??? Citovat
Bohouš Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Plechy se zimákáma mám, ale na téčko stejně nepůjdou........možná totiž půjde z domu téčko :roll Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: Bohouš Plechy se zimákáma mám, ale na téčko stejně nepůjdou........možná totiž půjde z domu téčko :roll a kruci tady se schyluje k něčemu velkému Citovat
Bohouš Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Pe.Tr - zas tak velký to nebude, ale změna to případně bude veliká a téčkařům se líbit asi nebude Ale zatím je to jen v začátcích, takže stále je tu možnost, že na jaře vyjedu s téčkem Citovat
John Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Že by Bobo přešel na jinou oturbenou sílu.. možná tuším ale jsem ticho :D Citovat
Whitetiger Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 tiez si myslim- no som zvedavý co to bude- misiak asi nie - , RS4 asi tiez nie- za toto by som T menil ale to uz je o niecom inom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.