Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

White:

Satellite-holder for the central differential

Set of pinions for the front differential

Set of pinions for the central differential

akorad se mi ted dlouho neozval tak nevim jestli ma hodne prace ci co ?

Odesláno

KoldasT16: od kluků tady od nás ze servisu jsem ji koupil,červená rally barva,akorát mě zlobí:(jestli neseženu tu hřídel,tak to budu muset překopat a tím ubrat koníky,nemůžu ji tam nechat jen tak stát a prášit na ní,na to je až moc pěkná,ale chce i tak ještě doladit a pohrát si s ní:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Evsonek

jestli neseženu tu hřídel,tak to budu muset překopat a tím ubrat koníky,nemůžu ji tam nechat jen tak stát a prášit na ní,na to je až moc pěkná,ale chce i tak ještě doladit a pohrát si s ní:bacha

Než abys ji překopával, tak to ji radši s tebou vyměním za pojízdnou Mi16 new model:D

Odesláno

Mef: zas tak do slova jsem to nemyslel s emíčkem,jen ten starší model mě neupoutal tak jak ten nový,ale jinak je to kvaloš brko:super.Jak neseženu,budu řešit

Odesláno

Zdar pánové,

ještě vás téčka neomrzeli ??? Dneska jsem si dal menší výlet ve švédské skříni a tak jsem si na vás vzpomněl :D:D:D:D

Bohouš ;)

[upravil dne 27/9/09 Petra XSI]

Odesláno

To víš, po delší době jsem nakoukl na pug club a tak jsem měl potřebu si zvýšit počet příspěvků :D

Ale když jsi to už nakousl tak si užívám shánění dílů, protože jich je všude relativně plno (komplet nové turbo cca 13.000,- (ebay) tolik mě nestál ani nový housing od Charlese :roker)

Samozřejmě takové ty pičičárny které R verzi odlišují od T5ky jsou nedostatkové zboží, ale to jsou vesměs kosmetické věci a ty si můžu rozbít jen vlastní blbostí, což se mimochodem skoro stalo.

Srovnávat svezení je těžké. Dobře jedoucí téčko by erku zřejmě dávalo na prdel do 100 km/hod a erko téčku nad 100 km/hod. Volvo je taková lokomotiva, ale když se dostane do tempa tak umí. Navíc je to volvo pocitově mnohem bezpečnější o výbavě ani nemluvě. Jakmile se scukneme na nějakém srazu tak se svezeme (to už bych to měl mít snad ve slušné kondici).

Takže turbům zdar :roker

Odesláno

Hele něco jsem ti tady našel, snad to helpne:

(nevim presne z jakejch to je typu, ale predpokladam neco jako 605, 406, XM) good luck

Engine

gearbox:

V6

2GM07, 2GM08

Turbo D12

2GM09

TCT

2GM19

V6 break

2GM12

TCT break

2GM20

What\'s compatible with the ME5KX of the T16:

Same end ratio (15x59):

2GM09

Short end ratio (14x59):

2GM19, 2GM20

All same gear (excepted end ratio 14x59):

2GM20

Same 5th gear pair:

2GM07, 2GM08, 2GM19, 2GM12, 2GM20

THX King Karl

a tady ještě jeden link na možná k něčemu pédéefko

http://www.google.cz/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fdownload.dfmk.hu%2F~phoenix%2FXMCD1%2FXMservice%2F0%2Fxm%2520000-00_6.pdf&ei=rHfDSqmcN4md_Abl4Mm7Aw&usg=AFQjCNGRP3R19NiGuJNhVOGrvW0lSa3GvA

[upravil dne 30/9/2009 voštík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...