voštík Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 co to bylo za bouchani? nebyl to nahodou plovak v nadrzi, jak lita nahoru a dolu? Citovat
Peca24 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 tak nevim na plovak mi to moc nepripada vzhledem k tomu ze to pri prerazeni a nebo prudsim pridani plynu mlatilo celym autem podle me to byla ta rozvodovka protoze jinak jsem cely podvozek prolezl a nenasel tam nic spatneho (vsechny cepy silembloky kardan hardi spojku polosy zadni rozvodovku a vsechno se zda byt ok)a kdyz jsem mel auto na zvedaku a byl pod nim tak jsme to taky zkouseli a ty zvuky sli tam nekde z okoli predni rozvodovky ikdyz za jizdy se zdalo ze to jde spis ze zadu Citovat
BiFF Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 To bouchani by me taky zajimalo taky mi to sem tam dela divne zvuky pri pridani nebo rychlem pusteni spojky:/ Citovat
Libor T16 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 a nemůže to bouchání být třeba tím , že máte špatně složený kardan a nemáte kříže v ose ? potom se dost prohýbá, když se vzepře a bouchá do uložení i když není vysypané a pak nakonec uletí triangl a půl kardanu vám mlátí na pozdrav do podlahy. Citovat
voštík Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 plovak byl samozrejme jen JOKE. me to zaclo taky mlatit - a to po vymene prednich kotoucu a jen kdyz tocim doprava. Tio bude nekde na rizeni nebo na cepu, ale jeste jsem pod to nemel cas vlezt. Toz treba to jeste vydrzi a neuleti mi kardan nekam do Kardanu Citovat
KoldasT16 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 takový rany můžou dělat i polosy při prodkým rozjezdu nebo zatáčení Citovat
Peca24 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 tohle nebyly posoosy ani nahodou ja myslim ze mam jasno co mlatilo u me a bylo to planetove kolo v rozvodovce sak to se pozna az slozim auto tak uz by tam nic mlatit nemelo Citovat
s1600 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 sorry za :OT To mlaceni je jen vysledkem opotrebeni nebo techlogocka vada?..jak je mozne,ze auto s 200HP,resp.jeho diff,nezvladne prenest vykon na kola a roztrhne pl.kolo?..nerozumim tomu,jen se ptam.. Citovat
Peca24 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 ja bych rekl ze to ani neni opotrebeni ale ze to soudruzi ve francii trochu podcenily protoze ty male satelity co jsou ulozene v kleci toho celeho kola tak to jejich ulozeni neni nijak vystuzene je to v obycejnem kusu pasoviny a ty cepy na kterech si ty male chudinky kolecka maji tocit tak nejsou taky zrovna kvalitni sak jsde to videt na tech fotkach vis a dusledkem toho jak to bylo vyhukane tak se to zrejme nejak kouslo a praskl ten venec ....tot muj nazor Citovat
voštík Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 nj, trosku to soudruzi podcenilI, ale nejsme blbí a umíme si poradit Tey spíše díky francouzským soudruhům, kteří byli s touto kvalitou nespokojení. Ono ale obecně to auto nebylo stavěný na prasácký zacházení, ale jako luxusní a kurwa rychlá limuzína. Samozřejmě s ohledem na způsob chování k takovému autu. Nikdy nebylo stavěný na \"Dveřma napřed\" a tuneři stylem 300+ HP musí holt trošku koumat, aby to všechno bylo v cayku Citovat
KoldasT16 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 všechno jde udělat...škoda že to nevidím na vlastní oči..bych si to nechal udělat. třeba mě to taky čeká Citovat
KoldasT16 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 sakra chlapi téčko mě hopsááá jak klokan...asi byde v háji ta koule bo něco...neměli jste s tím taky někdo probléém??? Citovat
voštík Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 ne jasan, ja to delal v zime... neni to drahy... koule, LHM a je zas klid Citovat
Whitetiger Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 k comu je tento žltý dvojpinový konektor pri termostate? [upravil dne 3/7/09 Whitetiger] Citovat
Whitetiger Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 s cervenými kablikmi [upravil dne 3/7/09 Whitetiger] Citovat
Whitetiger Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 a tento cierny do neho pasuje ale asi nie je z neho. tento je vyvedený pri konektoroch lambda sondy. [upravil dne 3/7/09 Whitetiger] Citovat
voštík Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 ja myslim, ze by to mohl byt od cidla hladiny oleje. Vidis kam ma ten drat Zlutaka namireny? Citovat
Whitetiger Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 no vedie do kablového zvazku ktorý je pod intercoolerom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.