Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak nevim na plovak mi to moc nepripada vzhledem k tomu ze to pri prerazeni a nebo prudsim pridani plynu mlatilo celym autem podle me to byla ta rozvodovka protoze jinak jsem cely podvozek prolezl a nenasel tam nic spatneho (vsechny cepy silembloky kardan hardi spojku polosy zadni rozvodovku a vsechno se zda byt ok)a kdyz jsem mel auto na zvedaku a byl pod nim tak jsme to taky zkouseli a ty zvuky sli tam nekde z okoli predni rozvodovky ikdyz za jizdy se zdalo ze to jde spis ze zadu

Odesláno

a nemůže to bouchání být třeba tím , že máte špatně složený kardan a nemáte kříže v ose ? potom se dost prohýbá, když se vzepře a bouchá do uložení i když není vysypané a pak nakonec uletí triangl a půl kardanu vám mlátí na pozdrav do podlahy.

Odesláno

plovak byl samozrejme jen JOKE.

me to zaclo taky mlatit - a to po vymene prednich kotoucu a jen kdyz tocim doprava. Tio bude nekde na rizeni nebo na cepu, ale jeste jsem pod to nemel cas vlezt. Toz treba to jeste vydrzi a neuleti mi kardan nekam do Kardanu :D

Odesláno

tohle nebyly posoosy ani nahodou ja myslim ze mam jasno co mlatilo u me a bylo to planetove kolo v rozvodovce sak to se pozna az slozim auto tak uz by tam nic mlatit nemelo

Odesláno

sorry za :OT

To mlaceni je jen vysledkem opotrebeni nebo techlogocka vada?..jak je mozne,ze auto s 200HP,resp.jeho diff,nezvladne prenest vykon na kola a roztrhne pl.kolo?..nerozumim tomu,jen se ptam..

Odesláno

ja bych rekl ze to ani neni opotrebeni ale ze to soudruzi ve francii trochu podcenily protoze ty male satelity co jsou ulozene v kleci toho celeho kola tak to jejich ulozeni neni nijak vystuzene je to v obycejnem kusu pasoviny a ty cepy na kterech si ty male chudinky kolecka maji tocit tak nejsou taky zrovna kvalitni sak jsde to videt na tech fotkach vis a dusledkem toho jak to bylo vyhukane tak se to zrejme nejak kouslo a praskl ten venec ....tot muj nazor

Odesláno

nj, trosku to soudruzi podcenilI, ale nejsme blbí a umíme si poradit :) Tey spíše díky francouzským soudruhům, kteří byli s touto kvalitou nespokojení. Ono ale obecně to auto nebylo stavěný na prasácký zacházení, ale jako luxusní a kurwa rychlá limuzína. Samozřejmě s ohledem na způsob chování k takovému autu. Nikdy nebylo stavěný na \"Dveřma napřed\" a tuneři stylem 300+ HP musí holt trošku koumat, aby to všechno bylo v cayku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...