voštík Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 To je moc hezka hračička.... na co taková sranda přijde? Citovat
Whitetiger Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 no chladič okolo 62 eur a adapter 53 eur. [upravil dne 31/1/09 Whitetiger] Citovat
tom406 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger no chladič okolo 62 eur a adapter 53 eur. [upravil dne 31/1/09 Whitetiger] poráda a hlavně účinné. Mám taky chladič na V6 a při sportovní jízdě se ručka oleje drží jako při běžném provozu. A olejový filtr zůstane na bloku? Citovat
Whitetiger Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 ano - ostane na bloku pretoze nie je miesto na jeho umiestnenie inde. mam doma aj relokator filtra ale ako som hladal tak som hladal miesto som inde nenasiel. takze som kupil tento adapter , ktorý ma v sebe aj termostat tak si bude pekne regulovat teplotu oleja. ak by niekto chcel ten relokator tak sa dohodneme. nový hlinikový. Citovat
Whitetiger Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Oil filter relocator [upravil dne 31/1/09 Whitetiger] Citovat
Whitetiger Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 znova [upravil dne 31/1/09 Whitetiger] Citovat
Whitetiger Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 a z boku [upravil dne 31/1/09 Whitetiger] Citovat
voštík Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 a propojovaci trubky k tomu mas? Co bys za to chtel? Citovat
Whitetiger Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 nie - hadicky k tomu nemam. ja si hadice davam robit v jednej firme na mieru. to ti urobia vsade- kupis koncovky a hadice rozmerias dlzky a potom das koncovky nalisovat. za relocator tak 35 eur. Citovat
Whitetiger Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 vsimli ste si na T16fore Karlov ATDperformance shop? celkom zaujímave. taky chip stage 4 by sa hodil. Citovat
voštík Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 no prave, ze vsiml...kurna ted uz jenom rozbit čuně Citovat
Whitetiger Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 no ved práve. Vost- ty angličtinár- písal tam nieco že pre nás to bude lacnejsie- nie? a neviem ci posiela samostatný chip alebo ho do RJ montuje on. Citovat
Bohouš Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Ten oil cooler vypadá dobře.......jinak co se mého téčka týče, tak včera jsem ho trochu protáhnul a jízda mě uspokojuje, spotřeba překvapila , jen někdo zřejmě nedotáhl pečlivě tepelný štít na turbu, jelikož na volnoběh chrastí, takže ještě to musím doladit, abych byl co se turba týče 100% spokojen, ale hlavně že to jede a to jako že jo Citovat
voštík Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 troz teda kongratulace, a kde ti to turbo nakonec delali? Maj tam na něj tabulky na seřízení ? [upravil dne 4/2/2009 voštík] Citovat
Bohouš Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Voštík - no dělali ho v turbo servisu Praha a myslim, že z něj maj hlavu v pejru, volal jsem jim kvůli tomu podivnému zvuku a pojedu jim to ukázat a uvidí se co dál, ale pokud to budu muset nechat zase vykuchat atd. tak to po nich budu chtít zaplatit - můj mechanik už je sice vycvičenej, ale zadara to nedělá. Jinak co se seřizování týče, tak je vyzpovídám a dám echo - vyzvedávala to tam přítelkyně. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Bohouš Ten oil cooler vypadá dobře.......jinak co se mého téčka týče, tak včera jsem ho trochu protáhnul a jízda mě uspokojuje, spotřeba překvapila , jen někdo zřejmě nedotáhl pečlivě tepelný štít na turbu, jelikož na volnoběh chrastí, takže ještě to musím doladit, abych byl co se turba týče 100% spokojen, ale hlavně že to jede a to jako že jo OT Bohouši já tě viděl i slyšel a tvařil jsem se veleduležitě páč jsem veleduležitý :D:D a nepiš za jízdy u volantu sms , pač to by se jistě Rebikovi nelíbilo kdyby to zjistil :D:D Citovat
Whitetiger Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Bohous- potom pripadne info na nastavovanie turba pisni sem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.