Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

no chladič okolo 62 eur a adapter 53 eur.

[upravil dne 31/1/09 Whitetiger]

poráda a hlavně účinné. Mám taky chladič na V6 a při sportovní jízdě se ručka oleje drží jako při běžném provozu. :papa A olejový filtr zůstane na bloku?

Odesláno

ano - ostane na bloku pretoze nie je miesto na jeho umiestnenie inde. mam doma aj relokator filtra ale ako som hladal tak som hladal miesto som inde nenasiel. takze som kupil tento adapter , ktorý ma v sebe aj termostat tak si bude pekne regulovat teplotu oleja. ak by niekto chcel ten relokator tak sa dohodneme. nový hlinikový.:super

Odesláno

nie - hadicky k tomu nemam. ja si hadice davam robit v jednej firme na mieru. to ti urobia vsade- kupis koncovky a hadice rozmerias dlzky a potom das koncovky nalisovat. za relocator tak 35 eur.

Odesláno

Ten oil cooler vypadá dobře.......jinak co se mého téčka týče, tak včera jsem ho trochu protáhnul a jízda mě uspokojuje, spotřeba překvapila :blicismajlik, jen někdo zřejmě nedotáhl pečlivě tepelný štít na turbu, jelikož na volnoběh chrastí, takže ještě to musím doladit, abych byl co se turba týče 100% spokojen, ale hlavně že to jede a to jako že jo :D

Odesláno

Voštík - no dělali ho v turbo servisu Praha a myslim, že z něj maj hlavu v pejru, volal jsem jim kvůli tomu podivnému zvuku a pojedu jim to ukázat a uvidí se co dál, ale pokud to budu muset nechat zase vykuchat atd. tak to po nich budu chtít zaplatit - můj mechanik už je sice vycvičenej, ale zadara to nedělá.

Jinak co se seřizování týče, tak je vyzpovídám a dám echo - vyzvedávala to tam přítelkyně.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Ten oil cooler vypadá dobře.......jinak co se mého téčka týče, tak včera jsem ho trochu protáhnul a jízda mě uspokojuje, spotřeba překvapila :blicismajlik, jen někdo zřejmě nedotáhl pečlivě tepelný štít na turbu, jelikož na volnoběh chrastí, takže ještě to musím doladit, abych byl co se turba týče 100% spokojen, ale hlavně že to jede a to jako že jo :D

OT

Bohouši já tě viděl i slyšel a tvařil jsem se veleduležitě páč jsem veleduležitý :aut:D:D:D

a nepiš za jízdy u volantu sms , pač to by se jistě Rebikovi nelíbilo kdyby to zjistil :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...