Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mef: tak uz jsem nechal na Micku striknout ten zadek tak to vypada hodne jinak ( lepe ) :super

Nazul zimni a uz jezdim , to plynove lanko je mazec ale jak si zvyknes a naucis se ho ovladat tak to je v klidu :)

[upravil dne 11/1/09 BiFF]

Odesláno

BiFF: Tak pak sem šoupni nějakou fotku jak to teď vypadá. Moje míčko čeká lakovna asi na jaře. Chci nechat stříknout přední nárazník. Je na něm odloupaná barva a půjde dolu to lízátko co tam je. Přeci jen originál je nejhezčí:mrk

S tim lankem jsem v první chvíli měl taky trochu šok. Celou dobu tam mám místo pedálku cihlu a najednou skoro nic necejtim. Ale jezdí se mi s tim mnohem líp;)

PS: Na tý fotce to odloupání není dost dobře vidět, asi to bude chtít vyfotit detajl

[upravil dne 11/1/09 Mef]

post-0-14109604067208_thumb.jpg

Odesláno

White: Ne micko ma takovou nemoc ze ji trochu drhne lanko na plynu, ale na to si zvyknes a mef uz to vychytal tak ti to kdyz tak pak posle ten navod nebo ja ;)

Odesláno

já taky :) chtěl bych křídlo do barvy - M4ML modrá arabáčská :) V bílý to vypadá tak nějak tuzersky

PS: dneska jsem vyzvednul Mršku ze servisu, kde byla na výměn LHM a koule. Kurňa taký rozdíl jsem fakt nečekal. Teď zas budu muset řešit předek :bacha

Odesláno

Ach boze me se tak nic nechce , boli me vsechno a jeste jsem v robote :bojim

Vostik:jinak vsechno v pohode ? Ja se na tu moji vrhnu az tak za mesic , taky se budou delat nejake upravy podvozku apod :)

Bohous uz dlouho nic nenapsal ?? jezdi nejezdi prodal neprodal ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...