BiFF Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Vostik:prave uz to zacinam vsechno vymenovat Citovat
Whitetiger Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no len ako zistim ci su OK alebo nie? hadice? nie tom vymenil za silikonove. v hadiciach nema byt preco problem ked su cele. [upravil dne 3/1/09 Whitetiger] Citovat
BiFF Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 White: hadice jsou good pokud nejsou popraskane atd, Jinak Bohous mi rikal ze se daji otestovat tak ze ho vezmes vymontujes a napichnes ho na 12V a on by mel precvaknout , je to elektro magnet Citovat
Whitetiger Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 myslim si ze tie ventily su OK pretože pri jazde citim ked sa otvori WG a overboost funguje len mi hlavou vrta ten nepravidelny boost co som pisal. Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Libor T16 to ložisko obědnám v pondělí Super!! takže možna 2 ks Jeden 100% pro mě a druhy jestli Wolfik potvrdi Citovat
jiri.wolf Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Libor T16 to ložisko obědnám v pondělí Potvrzuju Až budu mít cestu kolem, tak se pro něj rád zastavím Citovat
Libor T16 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 proč mi sem najednou nejdou dávat obrázky ????? Citovat
BiFF Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Libor: Nemas je ve velkem rozliseni nahodou ? Kdyz najedes myskou na obrazek a chvili na nem nechas mys tak ti to ukaze jeho velikost ja tady vkladam obrazky max 640x480 takze pokud mas vetsi treba 1024x768 tak ty uz jsem vlozit nejdou je to omezene velikosti obrazku , takze doporucuji je zmensit takovy hodne lehky program na to je JPEG RESAMBLER http://www.slunecnice.cz/sw/jpeg-resampler/ a pak ti to tu urcite pujde nahrad staci dat jenom na nejaky text odpovedet a pak dole je priloha a tam to prilozis a je to Citovat
Libor T16 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 tak to nevim cece , s timto programem nemůžu ani tu fotku najít Citovat
Lentilka Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 LiborT16: já to spletl v tom tématu chtěl jsem to napsat sem... ten lukáš znal nějakýho kluka s T16 ale už si nejsem jistej jestli to byla 205 nebo 405, každopádně ten téčkač měl garáž v nějaké dědině za prostějovem... Citovat
Libor T16 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Lentilka LiborT16: já to spletl v tom tématu chtěl jsem to napsat sem... ten lukáš znal nějakýho kluka s T16 ale už si nejsem jistej jestli to byla 205 nebo 405, každopádně ten téčkač měl garáž v nějaké dědině za prostějovem... tak to byl asi pavel kučera ,c o má od něho téčko koldas, on ho tam jen parkoval u báby ve forhazu , kdyč ho namlátil , ale dílnu má v prostějově Citovat
Libor T16 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Libor: Nemas je ve velkem rozliseni nahodou ? Kdyz najedes myskou na obrazek a chvili na nem nechas mys tak ti to ukaze jeho velikost ja tady vkladam obrazky max 640x480 takze pokud mas vetsi treba 1024x768 tak ty uz jsem vlozit nejdou je to omezene velikosti obrazku , takze doporucuji je zmensit takovy hodne lehky program na to je JPEG RESAMBLER http://www.slunecnice.cz/sw/jpeg-resampler/ a pak ti to tu urcite pujde nahrad staci dat jenom na nejaky text odpovedet a pak dole je priloha a tam to prilozis a je to covece biffe jestli jsme chtěl pořádně nasrat nejdebilnějším a nefunkčním rpogramem , tak se ti to povedlo Citovat
Libor T16 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 miku - jestli si tady čteš , tak se ozvi ,já ti to napíšu sem , nejde me to napsat do zprávy , vždycky mě to napíše , že zpráva je prázdná . nebudu odepisovat do soukromích zpráv protože mi to nejde a vždycky se naseru !! jak má něco klávesnici nebo kozy , jsou s tím vždycky potíže!!! Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 na obe tyto veci se musi umet zahrat resampler je dobrej, ale musis vedet co nastavit.. pak to maka slusne Citovat
Lentilka Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Libor T16 Původně zaslal: Lentilka LiborT16: já to spletl v tom tématu chtěl jsem to napsat sem... ten lukáš znal nějakýho kluka s T16 ale už si nejsem jistej jestli to byla 205 nebo 405, každopádně ten téčkač měl garáž v nějaké dědině za prostějovem... tak to byl asi pavel kučera ,c o má od něho téčko koldas, on ho tam jen parkoval u báby ve forhazu , kdyč ho namlátil , ale dílnu má v prostějově no myslím že bylo trefený, a turbo z toho dal nějakýmu klukovy že mu dlužil nebo se s ním vsadil a neměl, tak mu řekl ať si veme něco z auta... Citovat
BiFF Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Libor: vem ho si ty fotky ktere chces upravit do nejake slozky kterou si vytvoris , jak spustis resambler tak nahore je zdrojovy kod a je tam vpravo takova zalozka s sipkou na to klikni a najdi na svem pocitaci tu slozku s tema fotkama , dole v tom radku najed taky na to slozku s tou sipkou a najdi si tam slozku kterou si taky vytvoris kde ti to nahraje ty zmensena fota aby sis nezmensil ty original(original vetsi rozliseni vic jde videt) pak se podivej dolu a tam je zmensit na a tam klikni na maximalni velikost a do tech 2 policek napis 640 a do druhe 480 ale neklikej na tu kalkulacku bo ti to bude hazet nejaky eror. Pak uz dej jenom start a je to najed si do slozky kterou sis udelal pro ty upravene fotky a tam je mas a pak uz ti to tady musi jit vlozit Citovat
Whitetiger Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 co vy na toto? paci- nepaci? [upravil dne 4/1/09 Whitetiger] [upravil dne 4/1/09 Whitetiger] Citovat
tom406 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger co vy na toto? paci- nepaci? [upravil dne 4/1/09 Whitetiger] [upravil dne 4/1/09 Whitetiger] pěkné já už to na foru jednou dával http://stores.ebay.de/account-no-01_Peugeot_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ21521508QQftidZ2QQtZkm cena cca 1100kč dle vozu ale ty ručičky nikdyuž nenasadíš jako je originál.Já s tím bojoval marně na 309gti prostě se musí ručičky vysadit z osy budíku:bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.