BiFF Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Koldas: Vypadaj trochu jak OZ Antares ty jsi si vzdy daval v Need For Speedech :-D Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Koldas- paráádní kolečka, koukal jsem na ně, ale mojí 1.8 by asi byly osudný. Téčku budou určitě slušet. Minimálně tak jako ty 17\" z RC na Bohoušově Téčku. Citovat
KoldasT16 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 mě selíbí jako,že jsou ve stylu Ford ST.... no uvidíme,už se mi vezou z Prahy:D Citovat
Bohouš Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Moc to tu v posledí době nesleduju a tak nevím zda se již Jirka Wolf pochlubil, že se přidal do naší téčkové komunity........:mrk Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Nepochlubil, neboť čekal, kdo si toho jako první všimne a práskne mě Citovat
Bohouš Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 No musím se přiznat, že jsem si toho všiml na T16 foru.......tam je to přece jen trochu okatější :papa Citovat
Whitetiger Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 no aj ja som si ho vsimol pred par dnami na T16 fore a cakal som bedy sa ukaze aj tu. tak vítaj v klube blaznov. Citovat
BiFF Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Taky jsem si ho vsiml na t16 foru dokonce jsem mu tam aji psal Jinak Vitej Kurnik ze by nas na v lete prijelo na sraz az tak moc , to neni snad mozny :-D Citovat
KoldasT16 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 jiri.wolf: a foto???jaká barva...jen doufám,že néé bíláá tu jsem vždy chtěl Citovat
Bohouš Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Původně zaslal: BiFF Kurnik ze by nas na v lete prijelo na sraz az tak moc , to neni snad mozny :-D No pěkně se to rozrůstá a možná by mohl přijet také někdo další a ne stále jen my dva Citovat
John Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Koukám,jak se nečekaně řady ,,bláznů\" rozrůstají a doost mile..tak doufám,že na jarním srazu bude víc 405 s motorem Jinak přeju taky všem ať vám to v příštím roce jezdí minimálně stejně tak jako letos.A komu to letos nejezdilo bezproblémů,tak ať v příštím roce je to už lepší :papa Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Ee, bíla ne... Dost pochybuju o tom, že v létě mi to bude jezdit. Mám to jako takovou pětiletku a pokladničku dohromady... Stav je zatím velmi bídný... Citovat
BiFF Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Jiri: Nejake blizsi info jestli ma vsechno apod ? takhle vypada ze si ji nikdo nevazil Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Má všechno, jen stav je dosti bídný, ale dohromady to ještě dát půjde Z prvního ohledání sháním hlavu, vačky a ložisko na střední uložení kardanu (nebo alespoň jeho detailní foto s rozměry). Víc jsem se tomu zatím nestihl věnovat... Citovat
Libor T16 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 co je té hlavě a vačkám ? to uložení kardanu kup nové , nemá cenu tam dávat starou gumu ,která se zase vysype Citovat
jiri.wolf Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Uložení kardanu se již nedodává a ani ho na autě nemám (původní majitel jej sundal) takže ani nemám podle čeho sehnat náhradu... Staré bych tam samozřejmě nedal... Hlava je totálně propadlá (zkroucená) a roztavená v místě uložení vaček, vačky jsou modré (poškozený povrch a zatím jsem to nezkoumal podrobně tak nevím, zda by stačil tvrdochrom nebo zda jso KO)... Citovat
Whitetiger Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 wolfe ja som tam prisposobil lozisko kardana z avie- staci vymedzovaci kruzok medzi lozisko a kardan urobit na sustruhu , prisposobit držiak a ide to- mam to uz cez rok a je to ok. a stálo to par korun. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.