Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem si ho vsiml na t16 foru ;) dokonce jsem mu tam aji psal :D

Jinak Vitej

Kurnik ze by nas na v lete prijelo na sraz az tak moc , to neni snad mozny :-D

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Kurnik ze by nas na v lete prijelo na sraz az tak moc , to neni snad mozny :-D

No pěkně se to rozrůstá a možná by mohl přijet také někdo další a ne stále jen my dva ;)

Odesláno

Koukám,jak se nečekaně řady ,,bláznů\" rozrůstají a doost mile..tak doufám,že na jarním srazu bude víc 405 s motorem :D

Jinak přeju taky všem ať vám to v příštím roce jezdí minimálně stejně tak jako letos.A komu to letos nejezdilo bezproblémů,tak ať v příštím roce je to už lepší :potlesk:papa :papa

Odesláno

Má všechno, jen stav je dosti bídný, ale dohromady to ještě dát půjde :aut

Z prvního ohledání sháním hlavu, vačky a ložisko na střední uložení kardanu (nebo alespoň jeho detailní foto s rozměry). Víc jsem se tomu zatím nestihl věnovat...

Odesláno

Uložení kardanu se již nedodává :( a ani ho na autě nemám (původní majitel jej sundal) takže ani nemám podle čeho sehnat náhradu... Staré bych tam samozřejmě nedal...

Hlava je totálně propadlá (zkroucená) a roztavená v místě uložení vaček, vačky jsou modré (poškozený povrch a zatím jsem to nezkoumal podrobně tak nevím, zda by stačil tvrdochrom nebo zda jso KO)... :roll

post-0-14109603841598_thumb.jpg

Odesláno

wolfe ja som tam prisposobil lozisko kardana z avie- staci vymedzovaci kruzok medzi lozisko a kardan urobit na sustruhu , prisposobit držiak a ide to- mam to uz cez rok a je to ok. a stálo to par korun.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...