Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja by som tiez chcel dat tu svoju do nového laku no zatial neviem ci ostane zelená alebo biela alebo red. kapota sa mi v poslednej dobe páci v stýle integrale.

[upravil dne 12/12/08 Whitetiger]

[upravil dne 12/12/08 Whitetiger]

post-0-14109603663628_thumb.jpg

Odesláno

Koldas: myslis ze subarka STI rok 2005 a vyse ten vysokovy zachytavac na chlazeni IC jo ;) no mohlo by t o vypadat zajimave na tecku ale jenom jak rikas na ready to Race ;) jinak bych na tecku ja osobne nic nekutil co se tyce vzhledu

Odesláno

Kluci koukám, ž ejste se tu pěkně sčuchli :) jen tak dál. Dneska nebo zítra startuju a uvidíme, jestli ta moje skladatelská činnost bude mít nějaký pozitivní výsledek. Držte palce :mrk

Odesláno

tak tak -drzíme. :super, dnes mi prisiel nastavitelný regulátor tlaku paliva, výkonnéjsie cerpadlo paliva uz caka, este pride k regulátoru budík a mozem urobit novú palivovú rampu a možem sa pustit do upravy palivovej sústavy- ;)

[upravil dne 13/12/08 Whitetiger]

post-0-14109603670532_thumb.jpg

Odesláno

Právě,ře chci něco decentního jako má GT,STI už je mocc to bych neviděl před sebe :D jinak tééčko nechám v originál stavu,pouze kola,ale originál si opískuji a dám jim novej kabát taky...kapoty mám doma dvě a na jednu si chci dát ten nasávač...tak nevíím !!!lenže bude těžké to sehnat přesnou kopii a originál je s kapotou...:myslim

post-0-14109603674756_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...