Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko panove , nevite nahodou jestli mel nekdy Dodo problem s tahem Turba ? Trosicku mi to ted zlobi a nemel jsem cas to zatim nejak resit a problem je v tom ze nekdy mi to proste jak se roztoci turbo 2500 tak ho proste slysim jak jede naplno ale proste vykon nikde a treba v 3500 se to proste chytne a rve to jako prase.

Ze zacatku to bylo v pohode tahalo to pekne uz od 2500 az do konce :( Tak jestli nahodou nevite v cem by mohl byt hacek ???

Dikes za radu

Odesláno

Nevite nekdo o nejak shopu kde nabizi brzdove kity AP Racing

Mam v planu ze si nejake poridim bud TAR-OX nebo Ap Racing ale nemuzu je nikde najit na prodej tak jestli nahodou nikdo nevi.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

:bojim blázen... konverze na T16 není vůbec podobná konverzi na Mi16, takže nedoporučuju. Nehledě na to, že ten motor se prodává tak za 2-3k v €uro (samozřejmě záleží na kondici). Ale možná bych se moh někoho poptat.

BTW: teď mi kamarád říkal, že by měl, ale bez turba - a to se samo o sobě těžko shání, ale vím o jednom za 1200€

no a pokud teda chce fakt něco silnějšího, tak:

E-BAY :-) <- Link

[upravil dne 9/11/2007 voštík]

Odesláno
Původně zaslal: voštík

no nevím jestli bude BOV to nejlepší pro tvou převodovku... :P

myslíš převodovku, nebo rozvodovku :mrk:mrk

Zatím jsem v klidu, páč dokud neseženu speedsensor tak mám vlastně Mi16 a turbo můžu ukazovat na srazech jak zátěž v motorovym prostoru ;)

Ale 11 km mě to jelo tak jak má a je to MAZEC !!!!!!

Odesláno

že jo? až na ty prachy, ale je to takový hybrid Mi16 N a S16 a ja nevim co ještě... Každopádně je to vychytaný.. Když ti lidi dělaj motory pro WRC tusim do Hiyundaye nebo do čeho to.... 10kŁ se mi ale v šuplíku netoulá :( Chjo

Bohouš: myslel jsem spíš obojí :) A co že je to ten speedsensor? Kde to najdu?

Odesláno

Najdeš to tady a je to jaksi nesehnatelné a má to bohužel zásadní vliv na přeplňování, ale dá se to nahradit čidlem z BMW E30 :mrk:mrk

[upravil dne 14/11/2007 Bohouš]

post-0-14109596984_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Jindra

dyť to je čidlo na rychlost. neříkej že to nejde sehnat. napiš z něho nějaké číslo.

Jj je to snímač otáček a sehnat opravdu nejde - alespoň dle Peugeotu ČR. Tento díl se již nevyrábí a objednat nejde. Číslo dílu jdu zjistit a dám echo :papa

Odesláno

no nepotěším tě :)

Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

0000264038 SNÍMAČ RYCHL 6 781,58 CZK 8 070,00 CZK 8 070,00 CZK

Pro informaci uvádíme maximální doporučené ceny náhradních dílů váš/vaše země.

Estimativa sujeita a desmontagem.

Celkem bez DPH 6 781,58 CZK

Celkem s DPH 8 070,00 CZK

zdroj: http://public.servicebox.peugeot.com

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...