Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak ze chlapi diky za rady ,,,,teda skusil som vsecko postupne ,,,,zacal som od nadrze ...to cerpadlo v nadrzi mi asi nenatahuje naftu ..pretoze ziadne bzucanie ,,,ba dokonca ani naftu ani netlacilo vobec ,,,skusal som oboje hadicky ktore su pripojene teda privod aj vyvod ,,,okrem toho som si myslel ze nafta by mozno aj tiekla keby mozno tahalo vysokotlakove cerpadlo len ze ani odtial mi neide nafta ....teda ??? včil bic mudry :myslim

Odesláno

teda ak je v tom problem ,,,da sa to nejak odstranit : prosim poradte ,,,ak sa to da nejak teda pomocou nejakeho načipovania ,,,alebo niečo take

Odesláno

teda ak mam riesiť moj imobilizer cez čip ,,,,ako sa to riesi , da sa to riesit vobec ? da sa nejak nasynchronizovat imobilizer pomocou kluca ? teda ak ten cip je v kluči ?

Odesláno

Takže podávacie čerpadlo nedáva naftu. Vysokotlakové čerpadlo si v takomto prípade ani nepípne, potrebuje dostatočný tlak paliva na vstupe. Skúsil by som asi vybrať zadnú sedačku a napojiť podávacie čerpadlo priamo na 12V či vôbec funguje, ak áno, tak až potom riešiť nejaký pofidérny imobilizér. Zapojenie čerpadla ti už musí poradiť niekto iný, lebo to som zatiaľ ešte nemusel robiť :roll

Odesláno

no dufam ze tobude naozaj len to cerpadlo,,,,pri najhorsiom ho zozeniem z nejakeho vrakaču ,,,,diky za radu ,,,,,skusim este napojit na 12V ;)

u toho cerpadla si spis zmer na privodnim konektoru, zda tam jde pri startovani 12V

[upravil dne 4/12/11 15:39 od Ferry]

Odesláno

cip imobilizeru se nahrava pres origo diagnostiky kabel a software PeugeotPlanet 2000, musis k tomu mit jeste ctyrmistny kod ridici jednotky, kterej je na modre karticce, ktera se dava k autu, pokud karticku nemas, je mozne ten kod ziskat v peugeotu podle VIN a dolozeni papiru k autu

Odesláno

diky podarilo sa mi to ,,,,zistil som ze imobilizer sa da odstavit pomocou mojho kluca ..a to tak ze som otocil kluc v spinacke do polohy 2.a hned v zapeti som prepol do polohy 1.tym sa nahadzuje vlastne ciselny kod pomocou preblikavania diody alarmu ,,,,,

:D

Odesláno

okrem toho podavacie cerpadielko mi funguje skusil som ho napojit ,,,a fungovalo ,,,krasne to tlacilo naftu ,,,ponoril som ho do vedra s naftou a pripojil na baterku (12v)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...