jákob01 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ahoj, dneska jsem se setkal s pro mne neobvyklou věcí: při zapnutí/nastavení tempomatu se mi na displeji za volantem ukázala nastavená rychlost a tempomat ji držel. při určitých rychlostech však tento údaj začal blikat, v takovém momentě nechtěl tempomat reagovat na čudlík opětného zapnutí, zareagoval až když údaj neblikal. dokonce se mi dnes při předjíždění náklaďáku na dálnici zničehonic vypnul a já ho musel aktivovat znovu... máte s tím někdo zkušenosti? [Edited on 30/11/11 21:07 by jákob01] Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ak pridas plyn tak prednastavena rychlost zacne blikat. ked plyn pustis auto zacne decelerovat az na prednastavenu rychlost a vzapati prestane blikat a zaroven udrzovat rychlost. tempomat sa deaktivuje jedine stlacenim brzdovym alebo spojkovym pedalom. mozno si donho brnkol zlahka nohou... Citovat
dodo407sw Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ak blika siel si rychlejsie ako bola zadana rychlost... ked auto spomaly samo, tak potom zas prida na pozadovanu hodnotu..,a kamiion... nesliapol si na brzdu alebo spojku? Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Vadný spínač na brzdovom alebo spojkovom pedáli. Citovat
MotoMoto Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Nedělá to také když není zařazeno víc než trojka a jede se určitou rychlostí? Vím, že to pak hlásí na velkém displ. Citovat
jákob01 Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 tato situace: na tempomatu nastaveno 135 přibrzdil jsem na 110 kvůli náklaďáku cifra bliká zmáčknul jsem tempomat aby sám akceleroval na nastavenou hodnotu = žádná reakce přidal jsem plyn, ve 120 přestala číslice \"135\" blikat, zmáčknul jsem tempomat a chytl se. říkám si, jesli někde není třeba vymačkaný kontakt či co... Citovat
dodo407sw Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 no zaujimave, lebo ked pribrzdis tak cifra nema blikat, len ukazovat prednastavenu hodnotu a off... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Tak ešte raz - vadný spínač v brzdovom pedáli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.